Навън пеят прoлетните птички, а ДЕКЕМВРИЙЧЕ маха с крачета и ръчички!

• 41 536
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
  • Parsberg
Ронка и аз като теб си мислих, че тъкмо децата ми започнаха да се оправят сами и сега всичко от начало. Но пък през моите две бременностти се чувствах срахотно.

# 136
Naraia, Ронка , и аз това си мислех, тъкмо ги избутах двамата юнаци и айде пак всичко отначало..., но пък ще си имам помощници... Wink На мен напоследък доста ми се гади, не искам да виждам никакви манджи, а съм гладна и нямам представа какво точно ми се яде след като ми се повдига от всичко...  Sick При предишните ми две бременности ми беше лошо плътно до 4-ия месец. Дано сега приключи всичко по-рано, че на работа ми е трудно...
Спокойна вечер, момичета!   bouquet

# 137
  • Italia
Момичета днес ми излязоха кр. резултати за БХС и ми правиха ФМ. НГ е 1.1мм има носна костица и комбинираният риск от двете за Даун е 1:18431, а за останалите две хромозоми 1:20000. Разгледахме бебчо обстойно,  пораснал е е цели 62.5 мм със сърчице което биеше с 162 удара/мин.,  има си всичко, даже док. предложи, че ще е момче(бях сигурна, че ще е момиче) Simple Smile  С таткото сме на седмото небе от щастие, че е добре. Сега съм малко по спокойна.
Хубава вечер и успех на прегледите.  Heart Eyes

# 138
Здравейте, момичета! И тук да докладвам - след днешния преглед се видя, че окончателнно е останало едно бебе. Другото вървеше с 2 седмици назад, нещо и сърдечният му ритъм не беше добър - явно природата си знае работата и е оставила по-здравото. То пък засега се развива много добре /пу-пу/, аз съм в 9 г.с., а бебчето отговаря на 10 г.с., пораснало е 3 см., мърда си, дано всичко с него е добре и занапред. На 15 юни имам час за БХС при д-р Михова в Надежда, отсега се моля да преминем и този праг с отличие, стискайте палци! Praynig

# 139
На всички ни с по 3 хлапета хич няма да ни е лесно... ooooh! но какво по-хубаво от пълна къща  с деца  newsm63
А и като гледам сме се посъбрали смели майчета  Crazy

# 140
Мда, пълна къща-весела къща.
Аз съм с две деца, трето на път, две кучета и мъж... Да си призная и сега не скучая и времето е кът.
Наистина голяма групичка от смели майчета се събрахме.

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 00:19 от Ронка

# 141
На всички ни с по 3 хлапета хич няма да ни е лесно... ooooh! но какво по-хубаво от пълна къща  с деца  newsm63
А и като гледам сме се посъбрали смели майчета  Crazy

_IDA_ на тебе ти писах малко по-горе , не знам дали ме видя) (аз съм от януарските 2016) но ми е любопитно да огледам около мен колко жени са с 3. Кой планирал кой не. На коя възраст са жените и т.н. ...Аз имам голямо момиче и много ми помага  JoyВече има мерак да прави палачинки и някакви десерти, много добре ми помагаше със сина ми, някак си има майчин инстинкт от 7 годишна)) Как ли е при тебе относно къщната работа и всякакъв вид помощ?

Ронка, преди да разбера че ще имаме трето дете почти се бях навила на кученце за дъщеря ми, добре, че не успях да й кажа това  Crazy Браво на вас , наистина ще имате пълна къща))

# 142
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, но ви чета редовно. Аз прокървих преди ден и се наложи през нощта да ходим до болницата. Доста се уплаших, а и сега не ми е много спокойно. Имам отлепване на плацентата, но иначе всичко е добре. Видях сърчицето, което малко ме успокои. Сега пия разни хапчета и се налага да лежа. Не знам колко ще издържа така. Пазете се момичета!

# 143
Аврамовска, пази се ! Всичко ще е наред.

Люлия, аз съм много за куче вкъщи. Да гледаш как децата растат с животинка-уникално е. Всеки сам си преценява, разбира се.
Обаче не мога да разбера хората, които имат животно, и в момента, в който разберат, че чакат бебе , разкарват животното! Та това не е вещ за Бога!
Хубав ден, момичета!

# 144
Ронка , аз животни не исках по други причини. Първо, че цялата грижа ще е върху мене , а аз си имам достатъчно (до скоро работех на 2 работи).  Второто е че съм имала животни и всеки път когато става загуба го преживявах много тежко . Наскоро взех да си променям мнението относно второто взех че забременях )))

# 145
  • София
Цял живот съм била с животни около мен. Още когато живеехме в апартамент - котка, куче и много цветя. През ум не ми е минавало да ги разкарвам, в момента са на достолепна възраст, децата ми израснаха с тях. Heart Eyes
Сега сме в къща с двор, имам котки, улични превъзходни, и лабрадорка на 4 г. Тя на Благовещение роди 9 бебета Crazy Crazy, които вече раздадохме. Оставихме си един малък мъж, много красив, любимец на дъщеря ми. Наистина дете и животинка е уникално, а и тази порода са създадени са деца, невероятни същества са.
Та и у нас е весело.
Около мен ме бъзикат, че именно кучката ни е повлякла крак, да ми се случи и на мен.. Mr. Green

# 146
Привет! И ние сме с куче, американски кокер, разкошен дебелак, който само гледа да краде храната от ръцето на баткото:) Като се опитаме да му се скараме баткото започва да ни увиква да спрем:))) Голяма комбина са! Като забременях първият път и бабата на моя мъж ме попита ауууу, ами сега какво ще го правите кучето? Не издържах и й казах, че ще го напълня с ориз и ще го изядем:)))))))) От тогава никой не смее да ме пита за кучето:))))))))

# 147
здравейте и от мен.   bouquet
аз отдавна не съм се включвала ама си ви следя всекидневно.
Реших да се включа по темата с кученцата защото ми е болна.
и аз имам кученце мопсче на 4 годиники, момченце, и още като си избирах куче за домашен любимец гледах да е такъв който може спокойно да живее и с бебче.  и този ден идва живот и здраве и немога да разбера защо хората смятат, че бебе и куче в една къща са несъвместими. аз много си обичам кученцето и изобщо не допускам вариант да го оставя. и смятам, че бебчо ще свикне с него и няма да имаме проблеми.
имам чувството, че когато хората чуят , че чакаме бебе генетично им е заложено да дават акъл.  почнах вече да свиквам и да ги подминавам за да не се ядосвам.
иначе съм добре. чудесно даже, на моменти чак се шашкам дали всичко е наред , но като прочета, че и при вас е така само си повтарям да не се шашкам и си чакам 08,06 да видим бебчо и така.
Хубав ден момичета  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 148
И у нас има животни винаги е имало и ще има. Така е и при бабите и дядовците - къщите са пълни Simple Smile  Няма да ги оставяме в една стая сами с бебо и всичко ще си е наред. Аз мисля, че е важно за развитието на децата да растат с животни. 

# 149
И аз си имам мопсче на 4 години момиче Simple Smile мноооого си я обичам. Аз днес ще ходя на преглед да видя дали всичко е наред и да попитам дали ще има някакъв проблем да пътувам със самолет, защото ми предстои пътуване на 6 юни, а полета е около 2 часа. Какво мислите вие?

Общи условия

Активация на акаунт