Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 057
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
 Hug Hug Hug

Зейнеп Гюнай Тан за мен е различният режисьор. Много различна от многото, завършила е режисура в Италия. Не знам това до каква степен е важно (навярно много), но сериалите й винаги са някак кинаджийски, сякаш са игрални филми. Сега ще режисира исторически сериал - Кьосем Султан. Малко съжалявам, че ще се захване с този проект (не харесвам Берен Саат, не харесвам турски исторически сериали), но заради нея, Йълдъз и още един актьор ще го погледна.

А ето от това момиче щеше да стане прекрасна Кьосем Султан. Няма да крия, че тайно се надявах да изберат нея за тази според мен сложна роля.

Малко се намесих със странични теми в понеделник вечер  Blush

Приятно гледане на всички!  Hug

# 91
Мерси ,Заренце... Hug  bouquet
Защо се извиняваш Naughty...напротив ...нали сме затова тук bowuu...да споделяме лично мнение...сигурно ли е вече ,че Берен ще е Кьосем султан... newsm78...и за Зейнеб си права...като зная какво направи с Ойлето...супер.... Peace

# 92
  • София
...сигурно ли е вече ,че Берен ще е Кьосем султан... newsm78...
Противоречива е информацията. Журналистката Оя Доан ми е най-сигурния източник, а тя засега не е потвърдила, че Берен ще е Кьосем. Доколкото знам все още преговарят с нея. Тайно се надявам да излезе новина, че Берен се е отказала и са се разбрали с друга актриса.  Twisted Evil  Laughing

# 93
...сигурно ли е вече ,че Берен ще е Кьосем султан... newsm78...
Противоречива е информацията. Журналистката Оя Доан ми е най-сигурния източник, а тя засега не е потвърдила, че Берен ще е Кьосем. Доколкото знам все още преговарят с нея. Тайно се надявам да излезе новина, че Берен се е отказала и са се разбрали с друга актриса.  Twisted Evil  Laughing

Скица Heart Eyes...знаеш ли ,и аз като започнах да гледам Съла си виках...уфффф що не са избрали някоя друга мацка ,а тая Джансу...не догледах Езел ,заради нея..НО...още на първата серия ,която гледах /може би беше 4 или 5 по ред/ ,останах очарована...и си казах...правилен избор...в 10-ката... Peace,тъй ,че може и Беренката да ти хареса... bowuu Peace

# 94

И ....Гюл и Джи са готови за гледане... Rolling Eyes bowuu Joy Joy Joy

# 95
Привет, мили момичета!  Hug Heart Eyes Grinning  Успях, класирах се и аз..... Дано имаме хубава серия!  Praynig Praynig Praynig

Светлич!  Hug Heart Eyes Grinning

Зари  Hug Heart Eyes Grinning! Благодаря за инфото!   bouquet Почти съм сигурна, че няма да гледам Берен, но съм наточила зъби за Фарах от сряда, после ще погледна и дали има тема за филма, въпреки, че доколкото си спомням имаше някаква еуфория миналата година, но нещо позатихна.....

# 96
  • София
тъй ,че може и Беренката да ти хареса...
Силно се съмнявам, но ще видим.  Laughing  Не крия, че я харесвам като жена и човек, най-вече, но като актриса НЕ! За мен е една от най-слабите. С една и съща физиономия изкара целия Интикам.  Sick

Дамла Сьонмез като Кьосем Султан беше прекрасна, не знам дали някой го е гледал. Препоръчвам, филмът не е никак лош.

Арфи, има тема. Ето я - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=836007.0;topicrefid=19
Но сериалът със сигурност ще се обсъжда и във всички теми на Къванч.  Laughing

# 97
Благодаря ти, Зари!   bouquet Дано се съберат момичета, които искат да обсъждат филма в моментния му вариант, серия след серия, че като започнат да се дърлят, гледали и негледали и на мен ми се отщява.....

# 98
Пази боже от такова детеееееее...ужастъъъъъъъъъъ.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 99
Другият откачалникккккккк...пак плюскааааааааа.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 100
 #Crazy #Crazy #Crazy  Ужас е тази Хазал, да видим какво говореше на Гюл:

ДОЧКА КАКАЯ ХОРОШАЯ ПОГОДА СЕДНЯ. МОЖЕТ ВЫЙДЕМ КУДА НИТЬ ПОЕДИМ? В КИНО ПОЙДЕМ?

ЕСЛИ ХОЧЬ ДОМА ОСТАТЬСЯ КОНЕЧНО ОСТАНЕМСЯ. ТУТ МАЛЕНЬКИЙ ДОМ ДА.

ОСТАВЬ НЕ ПРИКАСАЙСЯ? ЧГЕО ТЫ РАЗРУШИЛА МЕНЯ И МОИ МЕЧТЫ? ПОЧЕМУ ТЫ ПОПАЛА В ТУ БОЛЬНИЦУ?? ЧЕГО РОДИЛА ДЖАНСУ?? ЧЕ НЕ ПОНЯЛА ЧТО Я НЕ ТВОЯ ДОЧЬ?? ВСЕ ИЗ-ЗА ТЕБЯ. Я ВСЮ ЖИЗНЬ ЖИЛА С КЕРИМАН В ТОМ ДОМЕ ИЗ-ЗА ТЕБЯ

Рускините спряха да превеждат  Rolling Eyes, жалко! А, ето, появи се отново, но ако това е последната реплика на Хазал, това дете наистина изпадна в нервна криза, не ми се връзва нещо:

ПОКАЖИ КАК ЛЮБИШЬ СВОБЮ ДОЧЬ. ТЫ ПОКАЗЫВВАЕШЬ КАКОЙ ТЫ ПСИХ. НИКАКОЙ СУД НЕ ОТДАСТ ДЕВОЧКУ ПСИХУ.

Ааааа ориентирах се, това са думите на Керъл към Йози:

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 21:37 от arpha

# 101
Арфхичччччччччччч..привет Hug Heart Eyes...отивам на пуш пауза. smile3546..набързо.... Joy

# 102
ОК, Светлич!

Много ми дожаля за Гюл, съсипаха я тази жена..... Какви ли жертви не направи и сега пак крива.... И Джихан защо така безразлично се държи с нея, вярно, че не съм изгледала техните моменти от миналата серия и не знам какво се уговориха, но чак такова безразличие да демонстрира дори когато са сами.... в повече ми идва.....

# 103
ОК, Светлич!

Много ми дожаля за Гюл, съсипаха я тази жена..... Какви ли жертви не направи и сега пак крива.... И Джихан защо така безразлично се държи с нея, вярно, че не съм изгледала техните моменти от миналата серия и не знам какво се уговориха, но чак такова безразличие да демонстрира дори когато са сами.... в повече ми идва.....

Напълно си права Peace...какво и е виновна Гюл...не стига ,че се е лишавала от всичко,заради нея...

# 104
Този моторист да не е пратен от Джанданката....Хазал май много се разприказва пред него newsm78

Общи условия

Активация на акаунт