Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 055
  • 741
  •   1
Отговори
# 645

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 22:48 от arpha

# 646

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 22:48 от arpha

# 647

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 23:26 от arpha

# 648
# 649

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 00:04 от arpha

# 650
Добро утро, да се стоплим с мечтата за прекрасни летни дни, изгреви и залези на плажа и в планината и всичко съпътстващо лятото.... с димящо  кафе...... Wink  но вали и е студено....

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 09:50 от arpha

# 651

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 10:05 от arpha

# 652
# 653
Добро утро ,хубавици... Hug Hug Hug Hug Hug
Арфи Heart Eyes...мерси за снимчиците...доколкото разбрах от Гугълчо...Ерко е бил в град Мерсин...но за какво...мамашите пишат ,че най вероятно откриват някакъв търговски център...дали е така...незнам...НО...виждам ,че и там много го обичат...как му се радват само...
Тотич Heart Eyes...милая...весело изкарване на почивката...блазе ти Laughing...благородно ти завиждам... Sad Wink Joy
Зари Heart Eyes...благодарско и на теб...Вилмата много се е разхубавила Grinning...и...май ще има момиченце и момченце...браво thumbsup...и леко раждане и желая... bowuu

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 654
  • София
Здравейте, момичета! Обещах коментар по сериала, та ето ме.

Първо искам да кажа, че – не зная дали е нарочно това да няма целувки между Еркан и Нургюл – но това е първият сериал, който някога съм гледала, в който главните герои ме привличат с романтиката в жестовете, погледите, докосванията, думите, и действията си, а не с целувки. Особено в последния епизод, на вратата на дома на Гюлсерен, аз се разплаках, и върнах назад, за да я изгледам още два пъти.

Това, което не харесвам в сериала, е прекаленото натоварване на Гюлсерен и Джихан. Буквално нямат глътка въздух – то не бяха двете деца, Дилара, Рахми бей, Йозкан, Кериман, Озан на моменти, Алпер и Солмаз, сега пък и бащата на Гюлсерен почина. Това ми идва малко в повече. Много по-добре щеше да е някакъв проблем да се редува поне с малко щастие, а то едно след друго, без почивка. В този смисъл, напълно разбирам решението на Гюлсерен да замине за Измир и да се откъсне (сигурно, безуспешно) от всичко това.

Все повече и повече ми харесват Дерия и Йълдъръм – единствената подкрепа на Гюлсерен и Джихан. И ме е яд, че Дерия е омъжена: двамата просто щяха да са си лика-прилика (сценаристи, мислете за втория сезон!).

В последните епизоди Дилара и Рахми бей (слава Богу!) останаха леееко на заден план (ако изключим сцената в ресторанта между Дилара и Джансу), което ме радва, тъй като и те ми дойдоха в повече. Искрено се надявам във втория сезон да се смени малко мисленето на Дилара и да тръгне в по-добра посока. Откога искам да се появи някой мъж и за нея, ама…

Децата няма да ги коментирам, защото там също има известен застой и никакво развитие. Джансу само плаче и съчувства на Гюлсерен, а Хазал само злобее. Тъкмо се зарадвах, че може да се попромени след случилото се с Рахми, но тя не се променя. Все пак се надявам да не я уморят във финалния епизод. А Озан като че ли най-накрая влезе в правия път – така че се надявам във втория сезон да стане по-интересно и около него.

Във втори сезон чакам и някой да натири трите ми най-противни персони в сериала – Джандан, Кериман, и тоя псевдо-градинаря (сори, не съм добре с имената). И също така ми е интересно да видя какво ще стане с „немската” съпруга – на мен много ми хареса леко дивашкото и държание, а актрисата ми е много симпатична.

Та така. Чакам с нетърпение последния епизод от първи сезон. (И стискам палци за още непринудена романтика между Джихан и Гюлсерен.)

# 655
Тинчеееееееееее!!!!! Hug Hug Hug    love001

Как си слънчице?

Чудесен коментар ,както винаги  smile3501

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 21:44 от sofia26

# 656
Ехооооооооооо...момичета ... sohappy Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Тинче Hug...мерси за коментара...и ние мислим като теб...само ...това за Гюл newsm78...не ми харесва много Naughty...вярно ,милата много неволи и обиди понесе...но ,както е писала и сестричока ми...искам отново да видя една бойка и бореща се Гюл...не приемам това заминаване...ама щом е решила Whistling...НО Naughty...все пак, май няма да замине... bowuu Joy Joy Joy
Тинче...има още два епизода ,мила...утре вечер и другият понеделник... Naughty

Софииииии Naughty...нарде се губиш newsm78...видя Тинчето и веднага се показа на хоризонта Rolling Eyes...а,нас кучета ни яли ,ааааааа... box Joy Joy Joy Hug

# 657
Снимается последняя серия сезона(31),сегодня съемки проходили в больнице,на съемках присутствовали,Нурсель(Кериман),Толга(Озкан)

От мамашите...  bouquet

# 658

Мамашите оня ден се шегуваха ,че на средният, свободен стол трябвало да седне Джихан... Rolling Eyes bowuu Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 659
Ехооооооооооо...момичета ... sohappy Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Тинче Hug...мерси за коментара...и ние мислим като теб...само ...това за Гюл newsm78...не ми харесва много Naughty...вярно ,милата много неволи и обиди понесе...но ,както е писала и сестричока ми...искам отново да видя една бойка и бореща се Гюл...не приемам това заминаване...ама щом е решила Whistling...НО Naughty...все пак, май няма да замине... bowuu Joy Joy Joy
Тинче...има още два епизода ,мила...утре вечер и другият понеделник... Naughty

Софииииии Naughty...нарде се губиш newsm78...видя Тинчето и веднага се показа на хоризонта Rolling Eyes...а,нас кучета ни яли ,ааааааа... box Joy Joy Joy Hug

Тц,показах се и видях Тинчето .....ти си ми най-лесна ,веднагически шЪ изтропам у вас на гости ,само не  ме предизвиквай Naughty ,после ти ще се криеш Joy Joy Joy

Още съм заета ,после ще имам работа из къщи ,но ще отморявам при вас . Hug

Отивам да чета и гледам доста снимки има ! Живот и здраве ,дано утре съм в "киносалона " Hug

Общи условия

Активация на акаунт