Пеещите фонтани в Пловдив и човешката простотия

• 22 416
  • 489
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Африканчо,
Скрит текст:
нямам представа кое е 35-то и коя е детската градина до него. Щерката ходеше в една частна на ул. Момин кладенец. Съжалявам за ужасното преживяване  Peace

В крайна сметка ще бъде ли позволено на децата да се пръскат и мокрят на сухите фонтани, че не ми стана ясно  Thinking

# 421
  • София - Варна
Скрит текст:
Таис, пак там е и ул. Момин кладенец, много близко са всички. Както и да е.

Едва ли ще забранят мокренето на "сухите" фонтани.
Освен ако не ги направят сухи.  Mr. Green

# 422
  • Пловдив
Авторката на темата явно не само аз чета избирателно; я прегледай 28 страничка на другите избирателно четящи, заблудени от неадекватните снимки с интерактивния фонтан  Laughing

Това, че те дразни, когато те цитират, още повече когато сама не си знаела какво си писала и давала за пример, е повод за мълчание и корекция (без да настоявам за това разбира се). Интересува ме разбра ли ти, че интерактивните фонтани са подходящи да се намокриш, направи ли разликата между пеещия и другия? Погледна ли снимки от подобни, установи ли, че общинската охрана, която си снимала единствено и само наблюдава за сбивания, инциденти и настъпване на водната струя!?  Wink

А ако си решила да си говорим за теми, отделни от тази (кой прави селфита, сджуджета, кой колко е интелигентен, можещ и прав) - може да ми пишеш на лични, ще ти обърна мноООго внимание  Laughing

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 22:16 от Josefin

# 423
  • София - Варна
На такава жар съм ставала свидетел само в перуанската теленовела "Росалинда"... когато Химена опитваше да обясни на Изаура, че Хосе Сантос Рамант е жив.

# 424
Josefin, разбрала е, коригирала се е, дори се е извинила, още някъде на четвърта страница. Не че я защитавам, но на всяка страница излиза някой, непрочел темата, който се хвърля с рогата напред и с една и съща песен. Скучно е. Изчетете темата, че тогава пишете, иначе се върти едно и също по 30 поста подред.

Африканчо,  hahaha Joy Не съм го гледала, но няма и нужда вече.

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 00:39 от Nickkie

# 425
Искаш да изчетем 30 страници, вместо да направите поправка на един пост? Хм.... Много интересна логика.

# 426
Да направитеLaughing Пост може да редактира само този, който го е написал. Когато минат 24 часа от публикуването му, и той не може.

А по принцип е силно препоръчително да се чете, преди да се пише.

# 427
Да бе, сигурно четеш всички теми от първа страница   Mr. Green и хайде не ме карай да се смея  Joy
Нямам намерение да прочета 30 страници, само за да ти угодя Wink.

# 428
Няма нужда някой да ми угажда, може да угоди на себе си, като си спести излагацията.  Когато не ти се занимава да четеш, а много държиш да пишеш, обикновено се съобразяваш при писането - например, вмяташ "прочетох само първи пост" и/или не скачаш с бутонките напред.

# 429
Да бе голяма излагация и още малко и референции от научни материали ще поискаш   Joy
В момента излагацията е само от твоя страна.

# 430
  • Пловдив
модераторите могат да изтрият този пост, това е корекция при желание - иначе сама си го проси - всеки чете първа страница. Много ясно, че 30 страници никой не чете, аз лично прочетох към 15 избирателни, мисля, че ми стигат, за да разбера кой е заядлив по-точно. Още от първия ми пост бивам атакувана от авторката, нормално за мен е да се позаинтересувам откъде точно е набрала този яд..

# 431
  • Gotham City
Да, нямаше как да се редактира, разбира се, че ако имаше как щях да го направя, елементарно е.

Дори и да не изчетеш 30 страници, то като ти се каже нещо, поне го възприеми...

С Йосифка не мисля да се занимавам тук, камо ли пък на лични, живи и здрави  Peace

# 432
  • Пловдив
Да, нямаше как да се редактира, разбира се, че ако имаше как щях да го направя, елементарно е.

има - отдолу на объркващия си пост виждаш бутон "информирай модератор". Натискаш го и пишеш, че желаеш да бъде изтрито, коригирано или каквото решиш, защото е твоето мнение.

Peace

# 433
Всичко в Градската градина в Пловдив вече е в пионерски строй. Строени родители по пейки, строени деца, които НЕ се къпят във фонтана, строени в лехички теменужки, строена охрана по обширния бряг на тази, кво беше..а, да - "красива забележителност". Простите хора са смъмрени и сега вече можем да спим спокойно, че макар и бидейки една големичка циментова дупка, боядисана с кофти боя пеещия фонтан, блюстителите ще го вардят зорко и денонощно, дори по-добре от ди Треви (какво като е хем произведение на изкуството, хем е винаги пълен с пари? Ние винаги се сравняваме с Рим, щото сме Пловдив, а то си е кажи речи същото..освен това нашия фонтан е голям, което автоматично го прави по-хубав по всички естетски закони на парвенюшката грандомания).
Сега след като си отдъхнахме, можем вече да се занимаем със забраняването на кучета. След децата тях най-много мразим. 
Скрит текст:
Разбира се, че плуването във фонтан е опасно за децата. Абсурдът в тази тема е опасението, че плуването във фонтан е опасно за фонтана, което като пример е едно от тези тънки, но здрави стълбчета, които обаче са носещи и които като са счупени ясно се вижда къде се е преобърнала цялата ценностна система и защо няма измъкване от този омагьосан кръг, в който ни е обществото.

# 434
  • Куциндрел
Ние решихме другата седмица уикенда, ако не ни мине котка път, да цамбуркаме на сухия фонтан.
Янтре, сведи сведение дали ще ни огрее. Praynig Peace

Общи условия

Активация на акаунт