Обзор 2015 - 2019

• 161 037
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Плажа е хубав там,били сме в Мирамар,те са през един хотелмисля.Ние сме от 17 юли,вие?

# 76
Плажа е хубав там,били сме в Мирамар,те са през един хотелмисля.Ние сме от 17 юли,вие?
От 22 юли. Никога не съм почивала по това време. Все в края на юни или началото на септември. Съвсем умишлено и то. Дали ще е голяма гмеж на плажа? Ще се намират ли шезлонзи? Ние няма да се разтичаме сутрин за чадър. Пътя до плажа разбрах, че е 200-300 м. Да го изминем и да се окаже, че няма чадър ...

# 77
  • Berlin
И ние така, май писах назад.  Но вие сте преди нас, та да пишете.  Laughing май са повечко метрите до плажа обаче и по пътя няма сянка.

# 78
 Здравейте, ние няма да прекарама почивката си в Обзор, но една вечер плануваме да вечеряме там..та, препоръчайте хубаво заведение за вечеря и да не ни одерат кожата.( ако може и с малко насоки как да го намерим евентуално )

Благодаря   bouquet

# 79
  • София
Морска перла

https://www.google.bg/maps/place/M%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0 … 8836326,17z/data=!4m2!3m1!1s0x40a422b0bae83c21:0x2886dd4d8142466f?hl=bg

Галерата на ъгъла на "Кирил и Методий" и "Черноморска" .

# 80
  • София
Здравейте, моля за мнение за хотел Амигос в Обзор Simple Smile

# 81
  • Плевен
Здрaвейте...някой aко може дa ми кaже цените нa легло по квaртирите в близост до плaжa.Предвaрително блaгодaря! Simple Smile

# 82
Здрaвейте...някой aко може дa ми кaже цените нa легло по квaртирите в близост до плaжa.Предвaрително блaгодaря! Simple Smile
Различни са. Виж сайта pochivka.bg

# 83
  • Плевен
Блaгодaря,гледaх ги,но искaх мнение нa някой който е тaм в моментa или е ходил товa лято.

# 84
Блaгодaря,гледaх ги,но искaх мнение нa някой който е тaм в моментa или е ходил товa лято.
от 20 до 30 - 35 лв. на човек на нощувка. По-назад има и  по 10 -  15 лв. на човек на нощувка, над пътя Бс - Варна има и по 5 лв.

# 85
  • Плевен
Блaгодaря Simple Smile

# 86
  • София
Някой знае ли затворен детски кът за лошо време?  Ние сме на квартира, но днес е лошо времето и децата ще откачат!

# 87
Здравейте,вчера се върнахме се от нашата почивка в Обзор , в хотел Казабланка.Някой ,ако има някакви въпроси за нещо,ще отговоря без проблем Simple Smile

# 88
Здравейте,вчера се върнахме се от нашата почивка в Обзор , в хотел Казабланка.Някой ,ако има някакви въпроси за нещо,ще отговоря без проблем Simple Smile

Сподели мнението си от хотела моля.

# 89
  • Русе
Здравейте момичета, препоръчайте ми квартира по ул.Черноморска т.к. ще сме с бебчо да ни е наблизо плажът. Преди години сме отсядали в една на тази улица с хранителен магазин отдолу бяхме доволни, но не знаем как се казва или телефонът им. Благодаря предварително !

Общи условия

Активация на акаунт