Обзор 2015 - 2019

• 161 235
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
Знам, че не е на първа линия, предпочитаме по-отдалечени места от шумотевицата по главните улици, има паркинг, а и изглежда прилично (поне на снимките), не сме с дете, така че 700-800 метра разходка до плажа надявам се, че няма да са ни проблем Simple Smile Ще споделя мнения

# 121
  • София
Здравейте, бях обещала да споделя мнение за семейна къща Лазур. Върнахме се преди 2 дни от там. Хотелчето се намира на много хубаво място - близо до плажа и не много далече от центъра. Улицата на която се намира е първата успоредна на Черноморска. До плажа се стига за няма и 5 минутки. Ресторантчето на хотела е много добро и като обслужване, и като цени, а също и като качество. Много сме доволни от храната там. Двойната стая е 40 лева. Минусът е, че стаичката не е много голяма - малка си е, както и гардеробът беше супер малък - еднокрилен и нямаше място за багаж в него. За чистотата - за 7 нощувки не ни изчистиха стаята нито веднъж, както и не ни смениха чаршафите, нито кърпите. Иначе всеки ден се изхвърляше боклука и се слагаше тоалетна хартия ако беше на свършване (трябва да отбележа, че хартията ме изненада приятно, защото не беше от гадната кафява, която някои хотелчета слагат). След това разбрахме, че камериерката е само една на 22 стаи, така че нормално да не може да смогне да ги чисти... Като цяло сме доволни от престоя ни, но не бих отишла за втори път там. На място има доста добри семейни хотелчета, които най-вероятно ги няма в интернет пространството Simple Smile

# 122
Огромни благодарности за споделеното за семейна къща Лазур!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 123
До Казабланка и Лука хелиос не се добрахме- няма свободни места. Ще почиваме в Сънрайз резорт. По мненията на които попаднах се надявам на хубава почивка- не си спомням в темата по-назад някой с отзиви от там?

# 124
  • София
 Преди няколко дни се прибрахме от Сънрайз ол суит ризорт и сме очаровани. Всичко ни хареса и комплекса и храната и хората с които беше населен към момента. Нямаше блъсканици, винаги имаше места и в ресторанта и на басейна и на плажа. За първи път от няколко години не ставахме рано да запазваме места Mr. Green До плажа са десетина минути по равна, хубава пътечка и съвсем не е проблем. Морето беше много чисто и само последният ни ден беше с червен флаг. Вътрешен басейн няма. Ние бяхме в едноспален апартамент и беше много хубав, добре обзаведен и много чист. Единствено на терасата беше проблем да се простира, заради 2 гнезда лястовички, които бяха много сладки, но доста цапаха, иначе има сушилка, има и пералня, която обаче не сме ползвали. Аниматорите бяха симпатични и веселяци, но в никакъв случай не бяха натрапчиви, както ни се е случвало. Дори и музиката беше по-оскъдна и като цяло беше много тихо спокойно и релаксиращо Peace Храната не беше изобилно разнообразна, но определено ни хареса и не е имало случай да не можем да си изберем. Беше определено вкусна!  Сладоледите също бяха много хубави и работеха от 9 до 21ч Crazy

# 125
Страхотно, благодаря за коментара   bouquet

# 126
  • Berlin
И аз благодаря!
Вие в коя сграда бяхте, имаше ли комари от езерото?

# 127
До Казабланка и Лука хелиос не се добрахме- няма свободни места. Ще почиваме в Сънрайз резорт. По мненията на които попаднах се надявам на хубава почивка- не си спомням в темата по-назад някой с отзиви от там?
Хората казват " всяко зло за добро". Гледах Сънрайз, но по хвалебствията за Казабланка резервирах там.Сега в края на почивката ни в Казабланка мога да кажа , че не съм чак толкова очарована.Като че ли Сънрайз щеше да се окаже по-добре.

# 128
Хората казват " всяко зло за добро". Гледах Сънрайз, но по хвалебствията за Казабланка резервирах там.Сега в края на почивката ни в Казабланка мога да кажа , че не съм чак толкова очарована.Като че ли Сънрайз щеше да се окаже по-добре.
На същото мнение съм, силно се повлиях от коментарите, няма да пиша отзив тук, че и без това ме нахокаха как така не ми харесвали жилавите меса и соевите кебапчета Grinning

# 129
Здравейте,

някой има ли впечатления от хотел Джемелли? Благодаря предварително!  bouquet

# 130
Здравейте,
някой има ли впечатления за Риу Хелиос - сезон 2015? Grinning
Интересува ме храната, шезлонгите и базата като цяло. Peace

# 131
Здравейте,
някой има ли впечатления за Риу Хелиос - сезон 2015? Grinning
Интересува ме храната, шезлонгите и базата като цяло. Peace
в сайта visit.bg има мнения за хотела и то вкл. от 28.07.15 г. http://www.visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D … %D0%B5%D0%B9/436/

# 132
Здравейте, моля за малко помощ, някой който е бил в Обзор и може да се ориентира за улиците, улица Добротица далече ли е от плажа? И чета че има квартири някъде на стръмно изкачване, дали тази улица спада към височините?  Става въпрос за ето тази къща за гости, ако някой има мнение и за нея, ще е още по добре 
 http://pochivka.bg/o-25329-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0_%D1%81%D1%82 … 0%B2%D0%B8#prices

Благодаря предварително! Пожелавам ви приятна и слънчева почивка!

# 133
pipi_82 В сайта има приложена карта на Обзор,точно в обявата за къщата  , цъквате и виждате , че е над главния път , значи си е на баирчето , но Обзор не е голям град и ако не ви притеснява ходенето около 6-700 метра до плажа - не е проблем . И аз се глася и гледам за хотелчета и къщи , но както всяка година , явно на място ще се търси . Не се научих , като ми хареса някоя къща да вземам координатите на хазяите и да ми е мирна главата . Повечето ги няма в интернет пространството . Mr. Green

# 134
pipi_82 В сайта има приложена карта на Обзор,точно в обявата за къщата  , цъквате и виждате , че е над главния път , значи си е на баирчето , но Обзор не е голям град и ако не ви притеснява ходенето около 6-700 метра до плажа - не е проблем . И аз се глася и гледам за хотелчета и къщи , но както всяка година , явно на място ще се търси . Не се научих , като ми хареса някоя къща да вземам координатите на хазяите и да ми е мирна главата . Повечето ги няма в интернет пространството . Mr. Green

fifinaki,
Благодаря много!
Значи над главния път е баирчето. От къщата ми казаха 350 м, ама явно имат предвид по права линия, по пътищата като гледам е двойно, както казваш ти около 700 метра.

Общи условия

Активация на акаунт