Обзор 2015 - 2019

• 161 228
  • 776
  •   1
Отговори
# 135
pipi_82 В сайта има приложена карта на Обзор,точно в обявата за къщата  , цъквате и виждате , че е над главния път , значи си е на баирчето , но Обзор не е голям град и ако не ви притеснява ходенето около 6-700 метра до плажа - не е проблем . И аз се глася и гледам за хотелчета и къщи , но както всяка година , явно на място ще се търси . Не се научих , като ми хареса някоя къща да вземам координатите на хазяите и да ми е мирна главата . Повечето ги няма в интернет пространството . Mr. Green

fifinaki,
Благодаря много!
Значи над главния път е баирчето. От къщата ми казаха 350 м, ама явно имат предвид по права линия, по пътищата като гледам е двойно, както казваш ти около 700 метра.
В сайта почивка пише, че местоположението на хотелите и къщите за гости не са много точни. Аз за това взимам адреса и го поставям в сайта бг мапс, където има улици  и т.н. и виждам къде се намира сътветния хотел или къща или квартира. Тази е над пътя Бс-Варна и да на баир, но не голям.

# 136
Здравейте, моля за малко помощ, някой който е бил в Обзор и може да се ориентира за улиците, улица Добротица далече ли е от плажа? И чета че има квартири някъде на стръмно изкачване, дали тази улица спада към височините?  Става въпрос за ето тази къща за гости, ако някой има мнение и за нея, ще е още по добре 
 http://pochivka.bg/o-25329-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0_%D1%81%D1%82 … 0%B2%D0%B8#prices

Благодаря предварително! Пожелавам ви приятна и слънчева почивка!
Миналото лято бяхме там. Плажа е на около 15 минути.

# 137
  • Тра-ла-ла
На тези, на които им предстои почивка в Обзор в началото на август...в град Бяла ще има "Седмица на морето" (1-8 авг). Ето и линк към програмата  cheers
Скрит текст:

# 138
  • София
Страхотна програма!
Яд ме е, че няма да хванем нищо от тези прекрасни мероприятия...
Препоръчвам горещо да чуете квартет  "Интро" на 4 август. Много ги харесвам!

# 139
  • Berlin
Ще изпуснем Българе, от 2ри сме ние.

# 140
  • Тра-ла-ла
Ще ходим да въздишаме по неувяхващия и вечно галантен Орлин Горанов Blush  Laughing

# 141
  • Berlin
Ооо, аз с удоволствие бих го слушала/гледала, но мъжът ми е шофьорът и ще бъда брутално отрязана, когато му съобщя къде отиваме.  Laughing

# 142
Здравейте, моля за малко помощ, някой който е бил в Обзор и може да се ориентира за улиците, улица Добротица далече ли е от плажа? И чета че има квартири някъде на стръмно изкачване, дали тази улица спада към височините?  Става въпрос за ето тази къща за гости, ако някой има мнение и за нея, ще е още по добре 
 http://pochivka.bg/o-25329-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0_%D1%81%D1%82 … 0%B2%D0%B8#prices

Благодаря предварително! Пожелавам ви приятна и слънчева почивка!
Миналото лято бяхме там. Плажа е на около 15 минути.

4erito,  Би ли написала отзив за къщата? Ако искаш и на личния, Интересува ме как са стаите, и  градината колко е голяма? Дали няма да става пренаселено вечер? А кухненския бокс  как е, може ли изобщо да се иползва, защото аз мисля да готвя няколко пъти? И много ли е на високо по баирчето? Наоколо има ли  магазини и къде да се хапва? Най- близкия плаж става ли за малки деца?
 Май станаха много въпроси,  Embarassed  Извинявай за което, но за първи път от доста време ще ходим в БГ но море и се притеснявам дали ще има подходящи условия за децата.

# 143
Ооо, аз с удоволствие бих го слушала/гледала, но мъжът ми е шофьорът и ще бъда брутално отрязана, когато му съобщя къде отиваме.  Laughing
С кола е на 10 минути от Обзор.

# 144
Пипи, търсиш подходящи условия за малки деца, а избираш къща, неподходящо далече от плажа.... 15 мин. е много или мислите да ходите с кола?

# 145
  • Berlin
С кола е на 10 минути от Обзор.
Не е заради разстоянието, но да не спамя повече. Laughing

# 146
Пипи, търсиш подходящи условия за малки деца, а избираш къща, неподходящо далече от плажа.... 15 мин. е много или мислите да ходите с кола?

Да,  с кола мисля да ходим, щом е толкова далеч, то така или иначе носим много багаж на плажа. Тази година сме с ограничени финанси и търся по икономичен вариант на нощувка,за да може да останем поне 10 нощувки, заради децата. Нали уж за да има ефект и някакво закаляване трябват повечко дни. М1алко ме притеснява да няма нещо, което не ми казват или което аз не се сещам,  защото цената, кояго ми казаха за нощувка е доста ниска. А има и градинка в двора, с детски кът и масички.

# 147
  • В уютен дом!
Мамиии, не открих нищо назад за хотел София, намирал се някъде до лунапарка и стадиона....

Споделете ако имате някакви мнения и отзиви   Hug

# 148
А за Алтея нещо от тази година?

# 149
  • Тра-ла-ла
А за Алтея нещо от тази година?
На "Алтея" 2 дни поред им звъних и на стационарния, и на мобилния телефон. На първия никой не вдигаше, а на втория оператор казваше нещо от рода, че номерът е временно ограничен. ooooh! И на във ФБ им писах...тишинааа.

Иначе много ми беше мерак да съм в този хотел и всяка вечер да фиркам биричка на терасата  Blush

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 17:06 от Джулая

Общи условия

Активация на акаунт