Обзор 2015 - 2019

• 161 215
  • 776
  •   1
Отговори
# 150
А за Алтея нещо от тази година?
На "Алтея" 2 дни поред им звъних и на стационарния, и на мобилния телефон. На първия никой не вдигаше, а на втория оператор казваше нещо от рода, че номерът е временно ограничен. ooooh! И на във ФБ им писах...тишинааа.

Иначе много ми беше мерак да съм в този хотел и всяка вечер да фиркам биричка на терасата  Blush
някой беше писал че всичко е заето за август.

# 151
  • София
И аз благодаря!
Вие в коя сграда бяхте, имаше ли комари от езерото?
Бяхме в 1ва сграда и комари лично аз не забелязах. Носихме си и машинка против комари и Аутан за мазане, но не сме ги ползвали. Дали заради лястовиците или по принцип си няма, не знам Peace

# 152
  • Тра-ла-ла
А за Алтея нещо от тази година?
На "Алтея" 2 дни поред им звъних и на стационарния, и на мобилния телефон. На първия никой не вдигаше, а на втория оператор казваше нещо от рода, че номерът е временно ограничен. ooooh! И на във ФБ им писах...тишинааа.

Иначе много ми беше мерак да съм в този хотел и всяка вечер да фиркам биричка на терасата  Blush
някой беше писал че всичко е заето за август.
Да, най-сетне ми отговориха, че чак края на август имат свободни стаи и то за 3 дни

# 153
Пипи, търсиш подходящи условия за малки деца, а избираш къща, неподходящо далече от плажа.... 15 мин. е много или мислите да ходите с кола?

Да,  с кола мисля да ходим, щом е толкова далеч, то така или иначе носим много багаж на плажа. Тази година сме с ограничени финанси и търся по икономичен вариант на нощувка,за да може да останем поне 10 нощувки, заради децата. Нали уж за да има ефект и някакво закаляване трябват повечко дни. М1алко ме притеснява да няма нещо, което не ми казват или което аз не се сещам,  защото цената, кояго ми казаха за нощувка е доста ниска. А има и градинка в двора, с детски кът и масички.
Убедена съм, че няма да ви се налага да ползвате кола. Пътя не много и е  приятно за раходка.Освен това до плажа няма къде да паркирате. Единствено децата може да те дърпат да им купуваш разни неща, защото целия път до плажа ти е по търговската улица и има какво ли не на нея като изкушения. Над пътя квартирите вървят на по-ниски цени, така че може вашата да си ок независимо от по-ниската цена. Не знам колко ти искат ти си преценявай дали ти е на сметка. Там би следвало легло на човек за нощувка да не надвишава 10  лв.

Благодаря много за мнението, Това за изкушенията малко ме притесни, но се надявам да устоя на напорите. Е все нещо ще вземем, то няма как, но въпроса е да не похарчим 100 лв за глупости. Да, нощувката е 10 лв и 6 за  едното дете, второто дете е безплатно. Тоест за четиримата ни се връзва 26 лв  на вечер, което за условията, които се виждат на снимките ми се струва супер, затова и се усъмних, но щом казвате, че е нормално... Тези дни ще организирам нещата и ще резервирам, и ако успеем да отидем, живи и здрави, ще напиша отзиви задължително.

# 154
Мамиии, не открих нищо назад за хотел София, намирал се някъде до лунапарка и стадиона....

Споделете ако имате някакви мнения и отзиви   Hug

Здравейте.Ние почивахме в хотел София.Не си правете труда да ходите там.Единствения плюс е че е близо до плажа.Още с пристигането ни посрещнаха с отвратително отношение.Хотела(ако въобще може да се нарече хотел с 3***) е пълен само с руснаци и украйнци и по скоро деца,който постоянно викат,бутат се,вдигат адаски шум.Относно храната-не става за нищо.Всичко е съобразено с тях.Българите кучета ги яли.На всичкото отгоре,басейна е адски мръсен и не се почивства.За шест дни престой не смениха кърпите и бельото нито един път.Единствено изхвърляха коша.Балкона също не се почиства.И не на последно място.Некомпетентен персонал.Не бих рискувала повечв с този хотел.Не рискувайте и вие,освен ако не искате да си съсипете почивката.

# 155
Мислим да прескочим до Обзор др седмица четвъртък-неделя.
Преди години съм ходил там и съм си изкарвал супер.
Какви са цените в момента на квартири около центъра в близост до плажа.
Ако някоя си заслужава предложете(за 2 души)...

Очаквам предложения.

# 156
  • Пловдив
Ние за трета година ще сме в "Алтея", но резервирахме още зимата. На 4-ти заминаваме  Flutter

# 157
Здравейте,
след няколко дни и ние отпътуваме към Обзор Simple Smile
Приятели ни препоръчаха Риу Хелиос Бей и съм резервирала там.Ако някой има впечатления от тази година,не ка сподели.Миналогодишните са все хубави, дано и тази година няма разочаровани Simple Smile
Приятна почивка на всички избрали очарователния Обзор  Hug  bouquet

# 158
  • Тра-ла-ла
Хотел"Лилия"... греда

# 159
За къща Даф някой има ли впечатления?

# 160
За къща Даф някой има ли впечатления?

Били сме там преди 4 години. Много хубаво местенце, чисто, поддържано. Намира се точно под училището на центъра. На 7-8 минути е от плажа.  Изключително мили собственици - леля Дафинка ни приготвяше всяка сутрин закуска по желание Heart Eyes. Готвеше също и обедно меню - пак вкусно. Много хубави спомени имаме от там.

Ще ходим в "Казабланка" тази година. Миналата бяхме в "Сънрайз" и останахме доволни и щяхме пак да сме там, но надделяха положителните отзиви тук във форума и затова се спряхме на другия хотел. Като прочетох някои коментари в темата обаче, вече започвам да се съмнявам, че направихме по-добрия избор  Confused Като се върнем ще пиша отзиви и ще ги сравня двата.

# 161
Greene, благодаря!  bouquet Щеше ми се тези 7-8 минути да са по-малко, но ние сме бързоходни и тренирани на вървене.

В Алтеа дори не пробвах, защото не ми хареса вида на третото легло, но явно и места нямаше да има.

# 162
Здравейте! Някакви отзиви и информация за хотел Парайзо бийч, Обзор  - чета мнения, но те са стари. Моля споделете ....

# 163
В момента сме в къща Даф. Потвърждавам горното мнение, само че плажът е на няма 5 минути. Много сме доволни! Не сме опитали закуските, но ще го направим.

# 164
В момента сме в къща Даф. Потвърждавам горното мнение, само че плажът е на няма 5 минути. Много сме доволни! Не сме опитали закуските, но ще го направим.

Изглежда добре,но никъде не видях цени.
Интересува ме цена за двойна стая.

Общи условия

Активация на акаунт