Обзор 2015 - 2019

• 161 197
  • 776
  •   1
Отговори
# 240
благодаря ви за отговорите надявам се да ни хареса почивката  в Обзор и да мине безаварийно първото ни семейно море все пак ще се подготвя с лекарства от първа необходимост но дай боже да не ни се налага а на всички пожелавам весело и слънчево лято  Simple Smile

Приятна почивка ! Би ли споделила мнение за хотела след престоя ?

# 241
да ще споделя мнение за хотела

# 242
  • Berlin
Shinebox, какво представлява изхранването в Обзор бийч? Той е пред Сънрайз, доколкото си спомням, с апартаменти, но май само със закуска?
Ние миналата година бяхме в Сънрайз и сме повече доволни, отколкото недоволни. Писах мисля мнение след престоя ни там. Може и в тази тема да е още.

# 243
Ние имахме закуска и вечеря. На блок маса е, доста бедна на разнообразие, но има количества, допълват я и е вкусна по моите стандарти. За вечеря хапвах салата и задушени зеленчуци, имаше и вкусна диня. Мъжът ми яде месо и той беше доволен. Имаше вкусна диня.

Персоналът е много любезен в ресторанта, отсервират бързо и т.н.

Има ужасно много врещящи, пищящи деца из ресторанта и една сравнително гадна атмосфера на преяждащи руснаци, шумни, с препълнени чинии, невъзпитани деца и други бонуси.

# 244
Здравейте, вчера се върнахме от Обзор. Мнението ми за къща за гости Акрис е доста положително.
Всичко, описано в сайта им е актуално, имат паркинг, стаите са поддържани, ресторант също има, но предлагат само скара, пържени картофи и разбира се алкохол. За 7 нощувки ни смениха чаршафи и кърпи един път, всеки ден стаята се почистваше и се изхвърляше кошчето. Топла вода имаше постоянно, с изключение на рано сутринта, понеже са на слънчеви панели.
За нас не беше проблем, че е на баир, напротив, много приятно беше – далеч от шума и суматохата в центъра, и същевременно близо до плажа (10 минути бавно ходене).
Централният плаж не ми хареса, много боклуци по пясъка и неподдържани шезлонги. Но успяхме да намерим нашето местенце за плажуване – по плажната ивица, нагоре в посока Варна, след Мирамар и преди водната пързалка в края на ивицата. Плажът е прекраен, морето не става изведнъж дълбоко, както е на централния плаж, много е спокойно, с малко хора и прекрасна гледка. Ако търсите спокоен плаж, охраняем и същевременно близко до бар и магазин, това е вашето място. Цените на шезлонг и чадър са по 6 лв., като има и доста свободна зона.
За заведенията – разочарована съм от обслужването. Посетихме почти всички ресторанти в Обзор и почти навсякъде обслужването беше под всякаква критика – неучтиво и надменно посрещане, говорене на „ти“, мръсни прибори и какво ли още не. Не препоръчвам ресторант Златна рибка на никого – таратор без краставици, немити прибори, мръсни талетни и арогантно отношение към българи, но видят ли чужденец какво подмазване пада.... Ресторанта се намира на главната улица, която води до централния плаж, от лявата страна преди парка. Баровете по брега също не струват, поне според мен.
Очарована съм само от две заведения – ресторант Морски бриз и механа Студен кладенец. Морски бриз е точно до брега, със страхотна гледка, отбслужване, отлична храна и отношение. Приготвят страхотна риба, миди и спагети, а порциите на салатите им са огромни. Има и тераса на втория етаж. Цените са доста прилични, препоръчвам ви го.
Студен кладенец също е прекрасно заведение, бързо обслужване, хубаво обедно меню и прохладна градина.
Това е от мен Simple Smile

Би ли споделила на кой точно плаж бяхте,име или местоположение.Все още обмисляме дали Китен или друго място.Поморие било мръсно,Созопол пренаселен без паркоместа,Приморско май много водорасли,та сякаш Обзор ми звучи добре,но имам една 6 год. страхливка и тези дълбоки води ме притесняват.А според теб,би ли могло да си пускам двамата тийнейджъри сами да се разхождат вечер в центъра,защото в Китен изобщо това не ме притесняваше.

# 245
Здравейте!
И нашето семейство сме решили да почиваме на Обзор. До сега никога не сме били там, но от изчетеното в интернет, мисля че ще ни хареса. Резервирахме си тройна стая в тази къща:
https://pochivka.bg/o-34638-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0_%D0%B7%D0%B … D0%BE%D0%B2%D0%B8
Ако някой е почивал в нея ще съм му благодарна да сподели мнения Simple Smile
От 25.07 сме там и дано морето бъде спокойно и времето също. Ще съм с две малки деца така че ще посещаваме парка редовно. За заведения, Вие препоръчвате Морски бриз, Студен кладенец и не се сещам други. Споделете добри заведения за бързо хранене, супермаркети, капанчета за цаца и друга риба, също откъде да си купуваме топли закуски (баничарници) Simple Smile
Благодаря Ви предварително!!!

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 16:25 от Ni_kito

# 246
  • София
Здравейте!
И нашето семейство сме решили да почиваме на Обзор. До сега никога не сме били там, но от изчетеното в интернет, мисля че ще ни хареса. Резервирахме си тройна стая в тази къща:
https://pochivka.bg/o-34638-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0_%D0%B7%D0%B … D0%BE%D0%B2%D0%B8
Ако някой е почивал в нея ще съм му благодарна да сподели мнения Simple Smile
От 25.07 сме там и дано морето бъде спокойно и времето също. Ще съм с две малки деца така че ще посещаваме парка редовно. За заведения, Вие препоръчвате Морски бриз, Студен кладенец и не се сещам други. Споделете добри заведения за бързо хранене, супермаркети, капанчета за цаца и друга риба, също откъде да си купуваме топли закуски (баничарници) Simple Smile
Благодаря Ви предварително!!!

"Морска перла" и "Галерата" също са добри ресторанти .

# 247
  • София
Някой да е отсядал в Апартаментен комлекс YOO апартаменти Обзор
http://www.properties-contact.com/proekt_yoo_bulgaria_-_apartame … nomorie_balgariya

Интересува ме плажа дали е много малък, защото на снимките се вижад сякаш тясна ивица, бързо ли става дълбоко, водата дали е чиста?

# 248
  • Тра-ла-ла
http://www.properties-contact.com/proekt_yoo_bulgaria_-_apartame … nomorie_balgariya

Интересува ме плажа дали е много малък, защото на снимките се вижад сякаш тясна ивица, бързо ли става дълбоко, водата дали е чиста?
Тук там в нета има снимки:
Скрит текст:

# 249

Това е далеч извън Обзор. Била съм в Аквамарин, а този е още по-на юг в нищото. И, да там плажната ивица е тясна. Това е на около 3 км преди Обзор като идваш от Бургас и се стига, по едни черни сокаци.

# 250
  • София
Хммм, сега откривам тази тема, ще ми е полезно да прочета мнения, тази година и ние сме се ориентирали към Обзор.  Wink

# 251
  • София
Благодаря за инфото момичета.
Има снимки в нета тук там, но перспективата от която са снимани е леко заблуждаваща сякаш. Не ми пречи че е извън Обзор, ние търсим пустош и тишина.
Обаче това че се стига по черен път до там е хм ... притеснително, че сме с ниска кола.

Миналата година бяхме в Обзор бийч ризорт, обаче тая година едни цени сложили, и шезлонгите и чадърите на плажа се плащат, миналата година бяха включени в цената. В YOO апартаменти това е включено в цената. Но пък около тия апартаменти е твърде пусто сякаш дори и за нас, около Обзор бийч се разхождахме по плажа до града, към бяла по плажа, ивицата е дълга, широка.
Явно ще го мисля още ... ако останат места за датите, които ми трябват.

# 252
http://rezervaciq.com/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%B0%D1%8 … D0%B7%D0%BE%D1%80

Някакви мнения за това хотелче.Като цяло не търся нещо луксозно,но все пак и не някаква мизерия.От снимките това ми хареса,но все пак ако някой има мнения за там ще съм благодарна да ги сподели.Приемам и други предложения. Simple Smile

# 253
здравей те и ние се завърнах ме от почивката си в обзор , беше много хубаво като цяло. бяхме отседнали в къща за гости маргарита много съм доволна бяхме в двойна стая в която имаше :
Кухненски бокс     
Баня с душ кабина
Двойно легло тип спалня
32 " LCD телевизор с кабелна телевизия
Безплатен интернет
Сешоар
Дъска за гладенe и ютия
Централен климатик
Ежедневно почистване от камериерка
Общо перално помещение.
Телефон за връзка между стаите
Хладилник
всеки ден се чистеше от камериерка и се сменяха кърпите
има подземен гараж за колите
домакините са много приятни  и вежливи 
имахме малка тераса с маса и 2 стола
нощувките ни бяха по 60 лв на вечер
плажа ни беше близо като излезем от къщата и само на долу по улицата и сме на плажа
парка с люлки също беше близо много спокойно в къщата и около нея
не останахме доволни само от морето понеже беше бурно а ние не можем да плуваме и мен и малката ни беше страх да влизаме и само до колене на плажа има свободна зона намират се места но по добре е по от рано сутринта да се отиде

# 254
  • Пловдив
Привет русалки,
за първи път ще почиваме в Обзор. 
Търся мнения за хотел Бисер: http://www.visit.bg/hoteli/biser-obzor-1136/
Каза Мартинез:https://pochivka.bg/o-14139-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD … D0%BD%D0%B5%D0%B7

В посочените предложения ми харесва гледката към плажа. Бисер ми се струва на по-тихо място, нещо, което всъщност търсим. Не ми харесват стаите, но гледката и спокойствието са по-важни. Също и наличието на паркинг.  Каза Мартинез като че ли е пред някаква търговска зона, т.е. ще е шумно.

Приемам и други предложения, които предлагат гледка към морето, паркинг, спокойствие, а и цената да е до 60 лв. за двойна стая на вечер.

Общи условия

Активация на акаунт