Обзор 2015 - 2019

• 161 103
  • 776
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Мирамар е много добър хотел, няма да съжалявате. Ние сме ходили 2 пъти на почивка в него, винаги всичко е било отлично. За съжаление обаче последните години много вдигнаха цените, но си струва.

# 481
  • Велико Търново
Май темата за Обзор е предимно за Мирамар, та и аз за него да питам Simple Smile Колко точно е богата детската кухня, защото имаме мъниче на 1,2 г. и уж изцяло ще се доверя на предлаганото от хотела, но си мисля да вземам ли все пак някакви запаси от вкъщи. Той се храни от ДК, но има ли сутрин подходящи каши, кус-кус и други подобни? А следобед какво може да използваме за следобедна закуска? Благодаря много на отзовалите се Simple Smile

# 482
  • ИЛИНДЕН
Здравейте,  искам да ви попитам има ли в Обзор обществени водни парзалки или ако не .... някъде където има достъп към някой хотел, който да пуска външни лица. Моля, за инфо ?

# 483
  • София
Здравейте,  искам да ви попитам има ли в Обзор обществени водни парзалки или ако не .... някъде където има достъп към някой хотел, който да пуска външни лица. Моля, за инфо ?
Преди няколко години ние ходихме срещу заплащане в аквапарка на хотел сол луна бей. Много беше добре, чисто и децата много се забавляваха. Не помня колко точно платихме, но не повече от 60лв. За двама възрастни и две деца. Не зная да има обществен аквапарк, но от поне 3 години не сме били в Обзор.

# 484
  • ГО
Май темата за Обзор е предимно за Мирамар, та и аз за него да питам Simple Smile Колко точно е богата детската кухня, защото имаме мъниче на 1,2 г. и уж изцяло ще се доверя на предлаганото от хотела, но си мисля да вземам ли все пак някакви запаси от вкъщи. Той се храни от ДК, но има ли сутрин подходящи каши, кус-кус и други подобни? А следобед какво може да използваме за следобедна закуска? Благодаря много на отзовалите се Simple Smile
Има макарони/кус-кус, пюрета, плодови млека, плодове, бисквити, кисело/прясно мляко.... Адаптирано мляко за всяка възраст също.
Ходим отдавна там, малкия ми е бил съвсем бебе и нищо не съм му вземала от дома, освен АМ, но той пиеше специално мляко за АБКМ.
И това е само част от предлаганото.

# 485
Преди няколко години ние ходихме срещу заплащане в аквапарка на хотел сол луна бей. Много беше добре, чисто и децата много се забавляваха. Не помня колко точно платихме, но не повече от 60лв. За двама възрастни и две деца. Не зная да има обществен аквапарк, но от поне 3 години не сме били в Обзор.
Няма обществен аквапарк в Обзор.

# 486
  • ИЛИНДЕН
.... а водни парзалки НИКЪДЕ ли няма ?!?

# 487
Има в хотел Сол Луна бей, но трябва да проверите дали пускат външни. Преди години, като откриха пързалката можеше да се ползва и от външни, сега не знам как е. Най -близкото мяста с водна пързалка е в гр. Бяла на плажа. Стига да съществува. Била съм там през 2012 г. Не всички курорти по Черноморието има аквапаркове.

# 488
Ние се върнахме вчера от Обзор. Бяхме с ап. Стела-само нощувки,без храна. Хотелчето е на 100 м от плажа, зад Риу хотел. Близо е до центъра. Обядвахме в Калина гарден ресторант. Всеки ден обедно меню на нормални цени. Заведения по плажа почти не работеха, още се подготвяха за сезона. Чадър и шезлонг по 7 лв/бр. Флагът беше червен и не пускаха децата в морето с надуваеми пояси.  Рибният ресторант на плажа е с цени от 10-15 лв./порция, но грамажът е малък. Опитахме по плажа да стигнем до хотел Морето, но след 20 мин. ходене се отказахме с децата. С колата беше за 5 мин, извън Обзор е и е на баир, до него има бунгала, с хубав басейн и обновени детски площадки. Беше спокойно на плажа, нямаше лудница. Вечер имаше детски фестивал на мажоретки и фолклор и беше забавно в парка.

# 489

Аквапаркът на Сол Луна Бей може да се ползва срещу заплащане. Момчетата са много съвестни и е чисто. Аквапаркът е безплатен за гости на Сол Луна Бей. Под Аквапарк да уточним, че има точно 6 пързалки и детска част.

# 490
Цената каква е,само за аквапарка.

# 491
Цената каква е,само за аквапарка.

20 лв на човек. Ако детето е до 130 см. е безплатно.

# 492
  • София
Здравейте!
И аз с включване от Мирамар.
Гледаме го този хотел от няколко години, но сега за първи път ни се отвори възможност да почиваме тук.
Обиколихме през това време много места и мога да сравнявам;)
Хотелът е.. ,трудно се описва, ако не е видял човек на място.
Най потрисащо за мен е количеството храна, което има тук, просто е...ами прекалено прекалено.
Не ме разбирайте погрешно, но не знам кому е нужно това.
Ние сме за 9 дена, а според мен можш да опиташ нещата, ако си поне за 20.
Не се тревожете нито за бебета, деца, мъже, вегани, хищници, баби и....за никой.
Плажът е прекрасен, чисто море, не е Албена, но едно 100 метра си е плитко, после след шамандурите става рязко дълбоко.
Анимацията не е „Серенити”, но е добра, който я ползва. Има за всички есичко, буквално, от където и да го погледнеш.
Персоналът е на европейско ниво, и българският, и Украйна.
Шезлонги се запазват абсолютно навсякъде от 6-7.
Ние два дена бяхме без чадър и един без шезлонги до обяд, защото съм много възпитана и се изпокарах и с мъж и с дете.
Вече запазваме!
Ала-карт-ите не си заслужават като цяло. Не че бяхме доволни от италианския, но храната долу е толкова много, толкова разнообразна и толкова вкусна в огромната си част, че...
Не знам какво друго да дам като инфо, питайте.
Обобщено- хотелът е прекрасен, на ниво, заслужава си парите определено, но ние не бихме повторили. Някак всичко ни е малко в повече.

# 493
  • ГО
И ние сме в Мирамар Simple Smile
Всичко си е както преди - идеално.
Само да е хубаво времето, другото ще мине, че все й е скучно на моята госпожица.

# 494
  • Тра-ла-ла
Тази година как е паркирането в Обзор?/Има ли платено паркиране и Синя зона?

Общи условия

Активация на акаунт