Обзор 2015 - 2019

• 161 019
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
  • Видин
Абе и на мен ми се струва малко измислено.Но къде му видяхте снимки вътре,аз нещо не мога да намеря.Иначе преди три години бяхме в Парайзо Б,партер,с две малки деца,буквално на крайбрежната алея и не беше шумно.А бях предубедена за Обзор.И за да съм полезна:Каза Мартинез-56 лв нощувка,къща за гости Теона-чисто нова,сега е отворила врати-110 лв нощувка.
Тези цени на човек ли са или за помещение? Много високи ми се виждат.

На мен също ми се струват височки тези цени. Ние плащаме 45лв за двойна стая(става дума за къща за гости, не за хотел) прилична при това. Къщата се намира в централната част.

Би ли споделила името на къщата и в кой месец се плаща тази цена?

Разбира се, къщата се казва Денаполи, може даже да я видите в интернет. Тази седмица в неделя пътуваме и цената е 40лв за двама, а за двама и дете 45лв.
От няколко години сме в тази къща и винаги сме плащали толкова, както през юли, така и през август.

П.п в цената на стаята е включено и ползването на климатика(което за нас е важно), не се заплаща допълнително за него. Казвам го, защото съм попадала и на къщи за гости, в който климатикът се заплаща 5лв допълнително на ден.

# 616
  • оттам, откъдето започва България
Да, разглеждала съм ревюто и на тази къща, но тъй като едно от изискванията ни е да сме по-близо до плажа и не съм обръщала внимание на цените, които са посочили. Благодаря ти за информацията.

# 617
  • Видин
Да, разглеждала съм ревюто и на тази къща, но тъй като едно от изискванията ни е да сме по-близо до плажа и не съм обръщала внимание на цените, които са посочили. Благодаря ти за информацията.

Да, на 10тина минути нормално ходене е от плажа, но пък за сметка на това съм доволна, защото в непосредствена близост има всичко останало-аптека, плод и зеленчук, заведения, супермаркет и прочие

П.п даже има и една доста добра сладкарничка😁

# 618
Цената е за двама възрастни и три деца-12,3,1 година.
Много искам да е на плажа хотела или на високото,като Алтеята,не ми се иска навътре в града,но и не ми се иска голям хотел,просто не ми е бюджетно.Искам да седна на терасата и да си гледам морето....май много искам..
Ами не мисля, че като платите тези цени за нощувка, храна навън, паркинг, чадъри и шезлонги на плажа и куп прищевки на децата ще ви излезе по-бюджетно от хубав хотел на ОИ.
Вижте тези: https://www.visit.bg/hoteli/hotel-kazablanka-obzor-552/
https://www.visit.bg/hoteli/sanrayz-ol-suit-rezort-obzor-2099/
И в двата хотела децата се настанават безплатно и в момента имат добри отстъпки. Казабланка е близо до парка и амфитеатъра и е на около 150 м от плажа. Сънрайз е извън Обзор и е на може би 300 м от плажа.
Имате включени и чадъри и шезлонги на плажа и паркинг.
Само вижте за вашите дати дали има свободни места.
Многократно сме я правили тази сметка и винаги излиза в полза на хотелите.

# 619
О,ако платим 100 лв нощувка,200 лв за деня ще изхарчим със сигурност.И аз съм го смятала.Но нито аз,нито съпругът ми закусваме.В момента съм бременна и не пия,а безалкохолни и сокове по принцип не консумирам,само вода.ММ е много претенциозен по отношение на храната-яде много малко неща,а манджите по ол инклузивите не ги близва.Та...бих почивала в някой от големите хотели на брега,но ако има възможност да си платим само спането ,без храната.

# 620
  • София
Вижте Обзор Бийч Ризорт, не съм го посещавала,но приятели ходят там втора година и са много доволни. На плажа е, може само нощувка. Във визит гледам,че е 182 лв едноспален апартамент, като има 15% намаление, т.е около 150 лв.

# 621
  • София
Сънрайз Ол Суитс Ризорт - 371 лева на вечер - 2 възрастни и 3 деца.  Апартаменти в Обзор намирам по 70-80 лева.....останалите 300 лева....не знам , но както и да ги смятам не можем да ги изядем и изпием Simple Smile Разбира се всеки си прави сметка според това какво ядат и пият.

# 622
Сънрайз Ол Суитс Ризорт - 371 лева на вечер - 2 възрастни и 3 деца.  Апартаменти в Обзор намирам по 70-80 лева.....останалите 300 лева....не знам , но както и да ги смятам не можем да ги изядем и изпием Simple Smile Разбира се всеки си прави сметка според това какво ядат и пият.
Децата на дамата са под 12 г., а едното е бебе. Нищо няма да им таксуват за децата, независимо дали е в Сънрайз или в Казабланка.
А в харченето на дневни не влиза само храната. Плащаш паркинг, чадъри и шезлонги, ако не си решил с три деца да мъкнеш и чадъри, кафета, води, сокове, сладоледи, алкохолни напитки и разни забавления.
Може да се изкара с по-малко, ако си решил, че ще пазаруваш от магазина, ще готвиш, ще си правиш кафе в стаята и т.н. Лично за мен това не е почивка, особено пък ако съм с три деца. Кое по напред ще правя.
И да, в активен сезон цените са високи. Ако се почива в крилата на сезона или извън него, то цените са направо ниски. Така например от 4 септември цената на възрастен в апартамент в Казабланка  на база ОИ ще им излезе 67 лв. на ден. децата са им с безплатно настаняване. Дали ако са на квартира ще платят по-малко?
В Сънрайз ще им излезе малко повече, т.к. там децата през септември ще им се таксуват "..2 възрастни с 2 деца /2-13.99 г./ - първото заплаща 100%, а второто - заплаща 50% от цената на редовното легло;. - Дете до 1.99 г. на допълнително легло -  безплатно.
Въпросът е дали ще намерят свободни места.
Разбира се, че всеки сам си преценява дали да бъде само с нощувка или с изхранване.

# 623
Баткото е над 12 г,пролетта ги направи и го таксуват на повечето места като възрастен.Правила съм сметките-мисля че в 200 лв на ден без спането,за дневни разходи,ще се вмъкнем.Друг е въпроса,че е хубаво с деца човек да е в хотел с басейн,да е близо до плажа.Предимството на ОИ е,че с три деца,две от които малки и аз бременна в 9 месец,няма да е много ок,да чакаме да ни обслужат по ресторантите и да бягам след децата като луда.Категорично няма да готвя,дори един сандвич няма да направя,това в къщи го правя постоянно.
Но...със сигурност няма да сме на ОИ ,за две или три най-много нощувки наистина за мен не си заслужава.Но благодаря за мненията момичетата,полезни сте ми!

# 624
Някой отзиви за х-л София ?

# 625
Ще помоля отново ако някой има пресни отзиви за Обзор Сити хотел да ги сподели. Интересувам се на какво разстояние е от плажа и каква е чистотата в стаите. Благодаря !

# 626
  • ВАРНА
Всички хотели са около крайбрежната улица и магазинчетата за дрехи и кръчми/ресторанти.  
Няма нищо далеч за туристите!  
 Всичко туристическо е ситуирано  макс. близо до крайбрежието.  
Най-трагично далеч е центъра и динозавърския ресторант - на цели 700 метра от крайбрежната.

"Далеч" са  -  в това миниатюрно курортченце са  само  къщите на местните  - на  чудовищните  5 до 6  минути път с кола от крайбрежието.

# 627
Имам оферта от апартаменти Черно море.Имат и басейнче и изглеждат сравнително нови.Някой има ли отзиви за там?

# 628
  • Видин
Момичета, някоя от Вас да е в Обзор в момента? Бих искала да споделите как е времето там, благодаря предварително 😊
Ние ще пътуваме в неделя, но нещо времето ме притеснява..

# 629
  • ВАРНА
Времето е доста променливо от снощи и така ще бъде до 16 юли вторник поне.  
18 градуса сутрин и 24 следобед.  
Точно за неделя и понеделник го дават дъждове цял ден и облаци 23 градуса максимум за района.

Общи условия

Активация на акаунт