MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 72 490
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Това е ясно за всички, които следят предаването. За стискането на палци е образно казано. Все пак никой (по принцип) не знае със сигурност кой е спечелил, така че ще го гледаме като "на живо"  Peace

# 1 006
  • Другата България
За пръв път от много риалити предавания имаше толкова симпатични и нормални хора за жури, и тримата ми доставиха огромно удоволствие да ги гледам Peace
аз пък като видя подвижната картинна галерия с халките в ушите ти казвам ,че всяко ядене ще ми загорчи. нямам представа що за готвач е , но с таз визия ... оле мале  Laughing
Бонгич, ако си на ресторант и сервитьорът ти сервира поръчката, винаги ли искаш да видиш и готвача? Нито го знаеш, нито го познаваш, може да  е всякакъв, но ти оценяваш храната, не него.
Та така и тука, не изпростявай и ти, ентелегентен мъж си уж....

# 1 007
Аз вече се заредих пред телевизора и чакам с нетърпение финала.
Харесвам и двамата, така че май съм в изгодна позиция , защото харесвам и двамата финалисти и ще се радвам, който от тях да спечели.
Да си пожелаем една красива и вкусна кулинарна битка .

# 1 008
  • Ямбол
Ех, Бонгич, как така дръзна да споделиш мнението си. Видя ли какво стана сега, стана прост.
Нищо де, аз те разбирам.

И за мен Елена е по-добрата тази вечер, но няма да се вълнувам нито ако спечели, нито ако загуби.

# 1 009
За Симеон съм.

# 1 010
  • София
Ох, нещо ми се струва,че доста преиграват и са бая превзети.

# 1 011
Гледам финала без желание, просто по подразбиране.
Трябваше Стефан да е долу.. на мястото на Симеон.  Confused

И все пак се надявам Симеон да спечели.

# 1 012
  • София
Ама защо дават по час на ястие, а не тристепенно за час?

# 1 013
притката ще приготви японско. ще привлече 1 глас от журЕто

# 1 014
  • Испания
Ама защо дават по час на ястие, а не тристепенно за час?

Защото би било нереално.  Peace

# 1 015
Става ми мъчно като го гледам защото свършва.Пожелавам успех на Симеон.А шефовете са страхотни тази вечер.

# 1 016
  • гр. Варна
притката ще приготви японско. ще привлече 1 глас от журЕто
Ако не го приготви както трябва - нищо няма да и спести

# 1 017

аз пък като видя подвижната картинна галерия с халките в ушите ти казвам ,че всяко ядене ще ми загорчи. нямам представа що за готвач е , но с таз визия ... оле мале  Laughing
Бонгич, ако си на ресторант и сервитьорът ти сервира поръчката, винаги ли искаш да видиш и готвача? Нито го знаеш, нито го познаваш, може да  е всякакъв, но ти оценяваш храната, не него.
Та така и тука, не изпростявай и ти, ентелегентен мъж си уж....
[/quote]
ако го видя е така.
ако не го видя , дори и ти да си го сготвила ще го ям , стига да ми допада на вкус

# 1 018
Да, да... явно съм единствената патка, която не е разбрала, че финалът е от 8  Crazy ooooh!
Мислих си, че ще направят менюто наведнъж, а виждам че е поетапно .

# 1 019
На Елена предястието ми харесва повече на външен вид...

Общи условия

Активация на акаунт