MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 72 491
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Другата България
Става ми мъчно като го гледам защото свършва.Пожелавам успех на Симеон.А шефовете са страхотни тази вечер.
newsm10
На Елена предястието ми харесва повече.
Бонгич, готин си, шегувкам се.
 Heart Eyes
О, и аз не съм, признавам си, не се самозабравям до резил като някой, споко.
Дотук 1:0 за Елена според мен.

# 1 021
Как може да съм толкова тъпа? Забравих, че тази вечер са от 8 часа. Добре, че влязох в темата.
Да, да... явно съм единствената патка, която не е разбрала, че финалът е от 8  Crazy ooooh!
Мислих си, че ще направят менюто наведнъж, а виждам че е поетапно .
И аз и аз. Joy

# 1 022
Ех, Бонгич, как така дръзна да споделиш мнението си. Видя ли какво стана сега, стана прост.
Нищо де, аз те разбирам.
никой не се е родил умен. аз не правя изключение. момата мислиш ли ,че е ?  Laughing

# 1 023
Нещо не съм впечатлена. На Елена прекалено много като количество и като цвят, а на Симеон точно обратното. Thinking

# 1 024
  • София
Какъв е тоя чай от сенга - не го намирам в гугъла.

# 1 025
Да, да... явно съм единствената патка, която не е разбрала, че финалът е от 8  Crazy ooooh!
то е направено наведнъж. съмняваш ли се ?
но ако ти го покажат наведнъж  няма да лапнат паричките от рекламите. за това може да видиш как се задушава сьомга за  30-40 мин.  Laughing

# 1 026
Предястието на Елена си е основно ястие като количество.

# 1 027
Много елегантно жури.. особено Андре. Стефан също - с очила, папионка..  Heart Eyes Въобще радват окото.

# 1 028
  • гр. Варна
Да, да... явно съм единствената патка, която не е разбрала, че финалът е от 8  Crazy ooooh!

Не си единствената  smile3511

# 1 029
Предястията и на двамата изглеждат добре ,даже много.На Елена ми е малко в по голямо количество като за предястие но пък  резултата ще го кажат шефовете
Подозирам че победата ще  е с 2:1 точки за някой от двамата

# 1 030
До тук много ми харесва финалът.

Предястията и на двамата изгледат страхотно, те изглеждат уверени и се справят страхотно. Презентациите бяха много красиви. Не знам как го направиха това, аз само докато им казваха заглавията забравих какво ще приготвят.

Признавам си че тези от балкона ме дразнят с коментарите си, особено Кристина с учителския си тон на вечно знаеща и виждаща грешките на другите.  И така да е - те са горе и гледат, а Елена и Симеон долу готвят - явно по-добре от всичките останали 14.

# 1 031
Какъв е тоя чай от сенга - не го намирам в гугъла.
гугъл- японски чай сенЧа  Laughing

# 1 032
Гледам финала без желание, просто по подразбиране.
Трябваше Стефан да е долу.. на мястото на Симеон.  Confused

И все пак се надявам Симеон да спечели.

И аз така. Обаче до тук предястието на вид Елена. Да видим какво ще кажат за Симеон

# 1 033
  • София
Ех, ще ми е мъчно за който и да отпадне...  Simple Smile Елениното наистина изглежда много добре.

# 1 034
Подозирам че победата ще  е с 2:1 точки за някой от двамата
Със сигурност, съспенсът е задължителен.

Предястията и на двамата изгледат страхотно, те изглеждат уверени и се справят страхотно. Презентациите бяха много красиви. Не знам как го направиха това, аз само докато им казваха заглавията забравих какво ще приготвят.
Е, личи си, че предварително са мислили и работили по менюто.

Общи условия

Активация на акаунт