MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 73 955
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 660
Скрит текст:
Днес по обед казах , че Елена и Симеон заслужават да са финалисти  Mr. Green
Кофти за Стефан... , но определено не беше моя любимец.
Аз единственно не съм съгласна с това мазно недоразумение Аврам  Rolling Eyes от ден 2 се чудя , кой го бута , кой го мята  Naughty та все оцелява при положение ,че много по добри от него си тръгнаха..

newsm44 newsm44 newsm44

позволявам си да се самоцитирам от преди 2 дни
Много  bowuu
Финал по моя поръчка   chef

# 661
Добре де - последно: Елена си е платила финала или бащата на Елена е заплашвал Нордел, която попречила на Елена да спечели финала? Обърках се от толкова конспирации  newsm78

Според мен ако има нещо вярно в това по скоро лисицата Нордел е надушила че бащата на Елена има пръст в победата и и  каквато е цапната в устата се е раздрънкала
И от там насетне е получила въпросната заплаха
Така мисля аз .Ако въобще е вярно това

Цитат
Елена няма да е победител и в това съм сигурна! Повече от убедена съм , че това е Симеон и много ще се радвам.

Чул те господ и щефовете  bouquet

# 662
Жълтурите този път ще познаят.
Писаха, че Стефан ще спечели, Симеон ще спечели, Елена ще спечели. Е, познаха. Браво на тях.

# 663
pinko, ти като видна ясновидка  newsm20 кой предсказваш да е победител?

# 664
  • София
Eee, ама що така в нескрит текст обсъждате какво сте чули, аз например съм блейка и не съм внимавала кой как се смее.  Crazy Може ли за запазване на съспенса да допуснем, че радостно е пищяла... да речем, майката на Симеон?  Simple Smile
Много прочувствен епизод, почти успяха да ме просълзят и мен. Да не говорим за края, когато настана големият рев, дожаля ми за Аврам. Ама как го измисли това синьото върху патицата...
Май стресът днес им дойде в повече на всички.

# 665
Новобогаташката Елена си е платила финала.
Нямаше как шеф Ангелов да не лансира и ученика си Симеон.
Отпадна Аврам, който няма връзки и пари.
Жалко.....

# 666
Скрит текст:
Добре де - последно: Елена си е платила финала или бащата на Елена е заплашвал Нордел, която попречила на Елена да спечели финала? Обърках се от толкова конспирации  newsm78

За мен и двамата - и Симеон, и Елена - доказаха че могат да готвят. Имат въображение, познават продуктите, знаят много техники. Досега нито един от тях няма сериозни издънки, от самото начало се очертаха сред интересните играчи с потенциал за финал. така че - за мен - това е много логичен избор. Отделно - те са моите лични фаворити и се радвам, че стигнаха до тук.
Съгласна съм, но според мен конспирации няма. Категорично, няма как да стане. Елена няма да е победител и в това съм сигурна! Повече от убедена съм , че това е Симеон и много ще се радвам.
На Аврам му пожелавам успех, не беше моят състезател.

Скрит текст:

Според мен ако има нещо вярно в това по скоро лисицата Нордел е надушила че бащата на Елена има пръст в победата и и  каквато е цапната в устата се е раздрънкала
И от там насетне е получила въпросната заплаха
Така мисля аз .Ако въобще е вярно това

Аз по-скоро се шегувах с тези конспирации. Въобще не вярвам и вече няколко пъти го заявявах. Просто ми става смешно как като не е "нашият" състезател победител или финалист и всички се втурват да тръсят скрити причини. Наистина ни е трудно да приемем, че може да има и някой по-добър или просто късметлия, озовал се в правилния момент, на правилното място и направил (сготвил) правилното нещо. Къде - къде по-лесно е да търсим заговори във всичко.

# 667
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За мен и двамата - и Симеон, и Елена - доказаха че могат да готвят. Имат въображение, познават продуктите, знаят много техники. Досега нито един от тях няма сериозни издънки, от самото начало се очертаха сред интересните играчи с потенциал за финал. така че - за мен - това е много логичен избор. Отделно - те са моите лични фаворити и се радвам, че стигнаха до тук.

Peace
Не са от фаворитите ми, но не мога да си изкривя душата и да кажа на черното бяло - добри са, имат познания и умения, всеки от тях имаше и доста индивидуални победи. На мен лично Симеон ми е малко скучен с този си афинитет към пастата и не особено добрите си презентации, но въпреки това ми е симпатичен. На Елена презентациите почти винаги са елегантни, а и показа, че е универсален готвач.

# 668
Жалко.....

Е как да няма връзки Аврам?! Нали с Андре работят на едно място.  Laughing

# 669
  • Once there was a Hushpuppy...
Добре, да попитам тези от вас, които говорите така с епитети за Аврам не ви ли трепна нещо, когато каза какво тежко детство е имал, не ви ли стана малко кофти, че го обиждате с грозни думи?

Аз дори да не харесвам Елена не бих си позволила квалификации и обиди, но явно е до човек Peace

# 670
Жалко.....

Е как да няма връзки Аврам?! Нали с Андре работят на едно място.  Laughing

Да си фризьор и готвач в Хилтън не е като да работиш на едно място, тоест в една кухня например.

# 671
Reinа,  аз мога да преживея само на паста (и от време на време пържени картофи) - няма как Симеон да не ми попадне в кръгозора веднага  Grinning  А Елена прави и сладкиши - моята специалност.

В тази връзка, гледаха ми се повече изпитания с десерти - нашите много залагаха на "мръвки".

# 672
Жалко.....
Симеон е ученик на Ангелов? Това пък сега какво е.Да не би Симеон да работи в ресторанта на Ангелов

# 673
  • Варна/Лондон
Аврам, с този налудничев поглед, трудно бих му поверила остър нож и шефска шапка. Малко да го ядосат и ...ще има изненадващо къси прически в кухнята. Simple Smile

# 674

Да си фризьор и готвач в Хилтън не е като да работиш на едно място, тоест в една кухня например.

Казах го иронично. Виктор какво преподава на Симеон? И колко според теб се е изръсила Елена, за да купи тримата от журито?

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 23:19 от Reinа

Общи условия

Активация на акаунт