MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 73 884
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 795
  • в резерват

Бас ловя, че нито стриди си яла, нито пък скариди  ooooh!

ама го изгуби, защото е яла  Simple Smile.  И е голям ценител на вкусното и красивото  Peace

# 796
  • Другата България
Как се сравнява агнешка пържола със стриди? И двете неща са вкусни, ама днес може да ми се яде едно, утре друго!

А ти всъщност коментари по темата имаш ли?
Върху участниците, манджите им, не по пишещите, от които се възмущаваш, учудваш, репликираш...?
Аз пък ловя бас, че нямаш, или ако имаш, са малко. Crossing Arms
Това ли е най-важно - да се взираме в постовете на другите, търсейки някакви неволни грешки или дори волни, демонстрирайки ние колко сме велики? И ако не е яла, какво?

Аз ще стискам палци за нея, защото е ЖЕНА.  Mr. Green Единствената, която се конкурираше с мъжете.
Жена, жена, ама....аз съм за мъж. Sunglasses Blush

# 797
Който и да спечели - все са много добри !  
Дано победителят оползотвори  добре наградата, а останалите да успеят да сбъднат мечтите си с помощта на  известността , която получиха (и новите връзки и приятели разбира се)
Съжалявам , че свършва предаването, забавлявах се без да хвърлям много емоции Simple Smile
Сега  Сървайвър пак ще чакам Laughing
Кокон, птица Hug

# 798
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Доколкото аз разбрах, само единия от трите соса го нямаше поради недостиг на време.

Беше казал, че ще направи три пюрета, а сервира две.  Peace

# 799
И много грозно презентира.

# 800
Как се сравнява агнешка пържола със стриди? И двете неща са вкусни, ама днес може да ми се яде едно, утре друго!

А ти всъщност коментари по темата имаш ли?
Върху участниците, манджите им, не по пишещите, от които се възмущаваш, учудваш, репликираш...?
Аз пък ловя бас, че нямаш, или ако имаш, са малко. Crossing Arms
Това ли е най-важно - да се взираме в постовете на другите, търсейки някакви неволни грешки или дори волни, демонстрирайки ние колко сме велики? И ако не е яла, какво?

Когато имам да казвам нещо го казвам.
Но ми се струва нелепо човек, който се изказва относно компетенциите на любители готвачи участващи в кулинарно предаване, да не прави разлика между стридите и скаридите.
При все, че в предаването даваха приготвянето и на двата вида. Дори скариди се приготвяха многократно.
Все едно хора, които не правят разлика между врабче и орел, да се изказват относно компетенциите на орнитолозите.

# 801
  • Другата България
Доколкото аз разбрах, само единия от трите соса го нямаше поради недостиг на време.

Беше казал, че ще направи три пюрета, а сервира две.  Peace
Именно де, сега ще ми скочат, че съм казала сос,  Grinning но това имах предвид. Peace
Не задълбавам в детайлите толкова, казах, че съм малко лаик на тема манджи и готвене, това издребняване, при положение, че е ясно за какво става въпрос, ми е непонятно.
Извинявам се, ако някой се засягат от това. Но харесвам почти всички пишещи и съжалявам, че шоуто свършва...щото си беше шоу.
Алиска, така мислиш - ок. Но приеми, че човек може и да сбърка. Не аз, по принцип. Peace

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 19:08 от Merri_An

# 802
О, разбира се, че е така Merri_An.
Аз също съжалявам, че шоуто приключва. Беше ми много интересно и видях много неща, които не знаех.
Примерно лилавите картофи, не знаех как изглежда месото от кенгуру и т.н. Вдъхновена от епизодите експериментирах в кухнята.
Определено се запалих ще чакам с нетърпение следващия сезон.  Peace

# 803
  • IT
Гледах пак първата част на снощният епизод, че го пропуснах почти.
Добри души са и тримата, просто са много чепати като характери.
Разплаках се с Аврам, но Стефчо мисля ми стана фаворит-освен като можещ да готви, със странния си хумор също ме спечели.

# 804
Ох , ама като се захванете за неволно допуснати грешки.
не е нужно според мен
Коментираме предаването и снощния полуфинал
Написах и преди -според мен Елена допусна сериозна грешка при приготвяне на класическа рецепта.Наруши основното правило при тази рецепта
Но може би е креативност ,не знам

# 805
Къде мога да гледам снощният епизод,моля за линк.

# 806
  • Испания
Къде мога да гледам снощният епизод,моля за линк.

Заповядай: http://masterchef.btv.bg/video/epizodi/masterchef-epizod-39-28-05-2015.html

# 807
Благодаря ти  smileys   bouquet

# 808
  • София
И аз да си кажа- Стефан беше моят фаворит! Според мен лоша шега му изигра селския манталитет и несериозно отношение, иначе според мен се справи страхотно в 90% от задачите!

Шеф Ангелов на няколко пъти ми направи много лошо впечатление! Първо с безкрайното лигавене и "свалките" с Мариела. Според мен на няколко пъти прояви двоен стандарт- за едни може, за други - не! Много ме озадачи на задачата с плескавицата... Сега ми избяга кой направи двукомпонентната плескавица ( Аврам май беше), той опита гарнитурата и отказа да опита плескавицата!!!! Е, добре де, тогава на какъв принцип ще кажеш тази плескавица е по-лоша от другата, като не си я опитал.....
Такива демонстрации са ми излишни

Вече знам кой е победителя....
Скрит текст:
Мъжа ми още преди месец каза , че знае, че Елена е победител, но не пожела да ми каже от къде знае! И аз почнах да търся знаци ( като един любител на теориите за конспирация  Wink ) Освен че според мен буквално и разчистиха пътя до победата, вчера като дадоха откъса от финалния епизод, Ангелов обяви победителя, разстръска шампанското и го насочи ( по пътя на логиката ) към победителя.... и се чуха женски писъци.... 

# 809

За финал ако пак готвят различни неща ще е безобразие.

В чуждите формати, на финал готвят тристепенно меню с продукти по избор. Едва ли тук ще имат възложени задачи.

Общи условия

Активация на акаунт