MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 72 371
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Шефовете приказваха, а нищо не казаха, но не съм очаквала и друго Simple Smile
Как нищо не са казали?

Цитат
„Запалихме децата – в училищата и детските градини си играят вече на MaterСhef”, каза шеф Андре Токев. „Популяризирахме готварството”, допълни и шеф Виктор Ангелов.

Тримата обясниха, че основната им цел в шоуто е била да направят 16-мата участници по-добри и са го постигнали.

Значи до това предаване, никой не е готвил и не е било популярно да готви някой.И децата не са си играли на готвене.И като гледам, Таня на какво я научиха?Втория изгонен, не помня кой беше, но и той надали е успял да научи нещо.

# 961
Е как нищо, Михалчев каза - довечера сме с костюми  Mr. Green

# 962
  • София
А ще се издава ли книга с рецепти на победителя в нашето издание? Аз останах с впечатлението, че наградата е само парите.

Не, наградата е само парична.  Peace

# 963
  • Другата България
Тоест, ти търси намек кой е човека?
Симеон е. Laughing Sunglasses
Шегувам се, готини са .

И Елена да е, те казаха това, което и тя - всички са победители.
И ѝ признаха качествата, добри думи се казаха за нея.

# 964
Как нищо не са казали?

Цитат
„Запалихме децата – в училищата и детските градини си играят вече на MaterСhef”, каза шеф Андре Токев. „Популяризирахме готварството”, допълни и шеф Виктор Ангелов.

Тримата обясниха, че основната им цел в шоуто е била да направят 16-мата участници по-добри и са го постигнали.

Значи до това предаване, никой не е готвил и не е било популярно да готви някой.И децата не са си играли на готвене.И като гледам, Таня на какво я научиха?Втория изгонен, не помня кой беше, но и той надали е успял да научи нещо.

Аз доколкото знам са посещавали курсове през цялото предаване.  Peace

# 965
  • Ню Йорк
Шегувам се, готини са .

Нищо не съм търсила, просто ми направи впечатление, че бяха хлъзгави като политици, говореха общи приказки. Нямат любимци, нямат случки, нямат предпочитания, само уклончиви отговори. Но така и е редно според мен.

# 966
  • Ямбол
Т.е. не си търсила под вола теле, както някои други.

# 967
  • гр. Варна

cry  Браво на Дарин   bouquet  Личи си, че той е писал текста

И сайта му много ми харесва, а за спагетите без варене нямам думи да ги хваля! Хем и правя без месо и кашкавал и пак стават УНИКАЛНИ   chef

# 968
  • Другата България
Шегувам се, готини са .

Нищо не съм търсила, просто ми направи впечатление, че бяха хлъзгави като политици, говореха общи приказки. Нямат любимци, нямат случки, нямат предпочитания, само уклончиви отговори. Но така и е редно според мен.
Ясно. След финала може да са по-приказливи.

# 969
  • До морето
Здравейте, извинявам се, че влизам със засилка, но реших днес да започна да гледам целият сезон и ударих на камък - във Вбокс има само няколко епизода, в сайта само последните 3, в Замунда няма нищо качено.

Някой може ли да ми помогне, има ли ги някъде качени?

# 970
  • Варна
Здравейте, извинявам се, че влизам със засилка, но реших днес да започна да гледам целият сезон и ударих на камък - във Вбокс има само няколко епизода, в сайта само последните 3, в Замунда няма нищо качено.

В сайта на БТВ ги има сериите + страницата на Мастър шеф във Фейсбук.

# 971
На мен ми направиха впечатление думите на Виктор, че довечера "ще е тотално неочаквано", говориха доста и за развитието на играчите..
В този контекст трябва да е Симеон, защото при него имаше повече развитие.. А че се вижда на размазаната снимка, вижда се, ама може и Елена да е до него. Wink
Както споделих и преди и според моите източници е Симеон, но на мен ми е все тая всъщност и просто ще гледам с интерес финала..

тай притка (Елена) може и да я побутнат да стане победител за да бъде за пример как от гладуваща се е освестила за да стане човек. и книгата и , която ще издаде ще се купува  Laughing
А ще се издава ли книга с рецепти на победителя в нашето издание? Аз останах с впечатлението, че наградата е само парите.
Елена иска да издаде книга, свързана с анорексията и нейната борба, е, вероятно ще включи и страстта към кулинарията като средство, което й е помогнало.. Макар че би трябвало тя да идва след като се е излекувала, но пък да кажем е нещото, което я е стабилизирало.

# 972
  • София

В сайта на БТВ ги има сериите + страницата на Мастър шеф във Фейсбук.
В сайта на бтв има последните три епизода, не и целия сезон. Аз също исках да гледам някои епизоди, които съм изпуснала, но нокъде не можах да намеря. Може би след време ще качат целия сезон, а може би не.

# 973
И аз ще пробвам спагетите без варене.   Hands Thumbsup

# 974
Шефовете е нормално да говорят уклончиво, предаването не е свършило. Просто трябваше
да ги поканят вдругиден, а утре - победителят. Така драгият зрител щеше да научи доста по-
интересни и подробни неща.

Общи условия

Активация на акаунт