За жените и късите поли

• 72 151
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Десс, не се отваря  Peace

Завиждам на всеки, който може да носи чорапогащник без да го скъса в рамките на час. При мен горе-долу по толкова издържат.

# 181
Приемливо за мен е до към 25-26 ултра къса пола до под дупето.
Средно къса, до средата на бедрото до възраст, в която краката изглеждат красиви.
Важно е цялото впечатление, акцентът да бъде на едно място.
Ако видя баба на 60 със стегнати крака, невулгарен модел на облеклото, бих се зарадвала. Тук посланието по-скоро бих го разбрала не "аз съм секси", а по-скоро заявяване "чувствам се добре".

# 182

Завиждам на всеки, който може да носи чорапогащник без да го скъса в рамките на час. При мен горе-долу по толкова издържат.

Ох. Доживях да съм  за завиждане  Flutter Не за час, моите с години ги нося.

# 183
Каква е целта на късите поли? Проветрение, удобство, следване на модни тенденции, демонстрация на хубави крачета или привличане на самци?

# 184
  • София
Каква е целта на късите поли? Проветрение, удобство, следване на модни тенденции, демонстрация на хубави крачета или привличане на самци?
Всичко взето заедно?
Отговорът на този въпрос знаят само жените!

# 185
много глупости сте изписали ,аз нося предимно поли ,къси,много къси,повечето случаи спортни,на 37 съм ще ме линчувате ли,удобни са ми и не ми е топло,да давам ли снимки да ме охрачите....и не съм много слаба Laughing

# 186
Къса пола ли ще е, къси гащи ли ще са....ако има хубави крака жената, защо да не ги покаже? Нямам нищо против, стига да не е вулгарно де  Peace
Самата аз не нося чак толкова къси полички, просто не се чувствам комфортно в тях  Laughing

# 187
А защо трябва да има причина да се носят къси поли? Много примитивно мислене, всеки си носи каквото му е удобно и в каквото се харесва. Е има и такива които ги носят с някаква цел, но това че си с къса пола не значи че е заради някой или нещо. И да не забравяме че в форума има хора около 25г. за които късата пола не е мит. А има и такива които са далеч от 25 и не са с манекенски размери и пак си се харесват в поли и си ги носят  Peace

# 188
С тези две мнения на кръст кога разбра какви хора има във форума?  Flutter

# 189
  • София
Откакто дойде модата на туниките, в съчетание с клинове, по-рядко се срещат къси поли, особено дънкови. По-срещани са едни къси роклички от този тип:
http://balnirokli.net/image/cache/data/dantelena-kusa-roklia-za- … rti.3-500x500.jpg
http://roklita.com/images/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D … 1%D1%82%D0%B0.jpg
Забелязвам, че и не толкова елегантни и фини жени носят туники с клинчета, докато рядко  ще облекат къси рокли или поли.

# 190
Точно тази мода на клинчета+туники е ужасна. Никога не бих излязла по клин, освен ако не отивам на йога или да си хвърля боклука. А като видя клин, туника+обувки на токче, съвсем смешно ми става, жените, които се обличат по този начин, могат да се нарекат единствено повлекани.

# 191
много глупости сте изписали ,аз нося предимно поли ,къси,много къси,повечето случаи спортни,на 37 съм ще ме линчувате ли,удобни са ми и не ми е топло,да давам ли снимки да ме охрачите....и не съм много слаба Laughing
Що трябва някой да те охрачва? (ама че израз....    newsm78   )
Ти харесваш къси поли-носиш си ги.
Аз не харесвам (носила съм до към 22-23 години, макар че докъм 35 можех да си ги позволя), съответно не нося.
Не мисля, че темата е да се плюем една друга, а всяка да сподели свое виждане.

Винаги съм предпочитала панталони.Мразя чорапи, чорапогащи (ако има как и зимата ще ходя боса), затова за мен панталонът е Форевър.

# 192
И аз предпочитам панталон за ежедневието, но лятото няма как да стане и нося къси ефирни роклички, пък който иска да се сърди.

# 193
  • София
Носила съм къси поли, когято бях млада - 20-25, но не често, не ми е било особено удобно, бях и доста по-слаба де. Сега вече нося туники и клинчета, които някои от потребителките не харесват, но на мене лично са ми много удобни (а и за моята фигура туниките са най-подходящи - с коремче съм, но краката са ми ок). Чорапогащници вече не нося, късам ги много бързо, а и ми дразнят кожата на краката. В интерес на истината, ако не беше това с дразненето, бих носила вместо клинове, но просто няма как. Колкото до дължината, на моята възраст, малко над коляното според мене е ок, на 39 съм.

# 194
Клинът не е връхна дреха, а долна. Жена по клин за мен е равно на жена по чорапогащник. Не мога да разбера откъде дойде тази "мода", особено при младите момичета - познавам такива, които ходят целогодишно по клинове. За мен е нелепо.

Тук изключвам клиновете за спорт, те са нещо съвсем различно, и нямат нищо общо с тези, с които се ходи "на мол", на училище, на работа, и изобщо навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт