За жените и късите поли

• 71 330
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Яви ли се подобна тема, не се мърда от пц-то и се рифрешва на 25 секунди. Ако не - се обръщаш към архиваторите.
Ето на, аз хем съм тука, хем всичко изтървах. Crossing Arms

# 1 291
Заповядайте,дами не се стеснявайте

А, то много лесно, като си на 25 максимум 30 и с перфектни крайници да подканваш другите Hug

Дайте някоя над 50 с подходящо мини, то младите тела са си млади. И което е останало и видях, много красиво!

За Exquisite годините не минават, много ми стана приятно да я видя отново! Наистина изключителна.

Глория. Не е над 50, на 40+ някъде е, но не изглежда зле в къса рокля. Лили Иванова също.  Whistling

# 1 292
  • В Космоса
Ли Лу бих искала да видя!

За Аква не се съмнявам, че е красавица. Винаги съм си го мислила, че е така.

# 1 293
  • София
На бис за изпусналите ?

# 1 294
Заповядайте,дами не се стеснявайте

А, то много лесно, като си на 25 максимум 30 и с перфектни крайници да подканваш другите Hug

Дайте някоя над 50 с подходящо мини, то младите тела са си млади. И което е останало и видях, много красиво!

За Exquisite годините не минават, много ми стана приятно да я видя отново! Наистина изключителна.
Не отговарям на тези критерии,пък и Ша каза всякакви снимки,може и в лице и т.н. Отделно съм далеч от мисълта,че няма и 50 годишни красавици Grinning

# 1 295
  • На топло
Адрù ще има ли Летен конкурс за красота?

# 1 296

Така е.
Аз за форумки мислех, че говорим...

Акаша, виж си съобщенията след минутка.
По темите вече не участвам, но не съм анонимна и не се крия.
А и не е коректно да виждам вас, а да се скатавам.

ПП Давайте на лични, ще съм онлайн пак малко по-късно.

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 20:59 от Ли Лу

# 1 297
ЛИ ЛУ,покажи ни се  Hug

# 1 298
  • София
Адрù ще има ли Летен конкурс за красота?

Това си зависи само от вас  Peace
Ако се спазва добър тон и няма драми, не мисля, че някой би имал против каквито и да било конкурси.

# 1 299
Днес каква леля видях в автобуса - с тесен, шарен потник или цял бански беше, отдолу съвсем къси панталонки (пак шарени, но неподхождащи си по шарка с шарения потник/бански), вероятно едва закриващи "бузките" (седеше, ама предполагам). Надолу джапанки и ярък лак... И като завършек на целия ансамбъл плетен дебел зимен жълт шал. Днес беше много топло...

# 1 300
  • София
Трия. После почвам да бия  Twisted Evil

# 1 301
sandokanchev, много се отклони от темата ми се струва.
   Съгласен. Защитавам теза. За да съм по темата, ето още една поличка с хубави крака   http://images02.snimka.bg/000077217.jpg?r=0 

# 1 302
  • София
Темата май се изчерпа вече, като гледам накъде отива  Tired

Изтрих и хубави обосновани мнения, за което се извинявам на написалите ги, но стана твърде много оффтопикът.

# 1 303
  • Ямбол

На Кукумицинка и още някои други злобни коментари кой какво видял в автобуса или на плажа, също ли са по темата, че не са изтрити?

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 21:56 от Адри́

# 1 304
  • На топло
Адрú трябва някой да го организира, да се направят нови теми. Някой със здрави нерви  Simple Smile
Една тема, в коята участничките сами да дават заявка за участие със снимки - да се вижда лицето и да не е от 80-те.
И втора тема няколко дни след това, с имената на участничките и възможност за гласуване.
Лесно и просто. Може да има и други начини за организиране, но най- добре да е без излишни сложностни.

Общи условия

Активация на акаунт