Любители на Котки Тема 95

• 40 755
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Къде в София сте доволни от кастрация на котета? Каква е цената?

# 31
  • София
Аз моята Мейзи я кастрирах в Св. Антим. срещу 120лв си я получих още на същия ден. Не съм доволна, като й гледах шефа....аз по-добре щях да го зашия, много наедро и грубо. Препоръчвам клиника Св.София, до СМГ, не знам каква им е цената, на сайта трябва да пише, моя приятелка кастрира 3-те си котки там и е много доволна.

# 32
Ще разгледам, благодаря!

# 33
Във Варна кастрациите на котаните са по евтини:)

Моите колеги като ме гледат как вече два месеца посещавам ветовете минимум по веднъж на ден развиха теория, че котака ми излъчва някакви "феромони" и така ме е манипулирал да го обичам повече и да се грижа за него всеотдайно Simple Smile Мислите, че има нещо вярно?

Нещо не се справям с качването на снимки , щеше ми се да ви покажа как изглежда един дядо котарак , 19 годишен пенсионер Simple Smile

# 34
Да попитам случайно някой да е питал вета си за нашия певец?  Rolling Eyes

# 35
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ти нали щеше да отскачаш до Горна? newsm78

anesy, снимките първо се качват в някой сайт за снимки. Peace

# 36
Ти нали щеше да отскачаш до Горна? newsm78

anesy, снимките първо се качват в някой сайт за снимки. Peace

Щях, ама съм пеша и съм зависима от баща ми, който е доста зает напоследък. Т. Е. Чакам подходящ момент и се надявам като по чудо да му мине Grinning

# 37
Дейвид вече е напълно здрав, благодаря ви за подкрепата! А сега да ви се покажем - на първата снимка е космато бебе с памперс 😘

А тук вече изглежда като себе си, вижда се само малко обръснато на лапичката, където беше абоката

ПС Снимките се завъртяха, защо така  Thinking Пак не ми се получи качването на снимки, извинете ме.

# 38
Дейвид вече е напълно здрав, благодаря ви за подкрепата! А сега да ви се покажем - на първата снимка е космато бебе с памперс 😘

А тук вече изглежда като себе си, вижда се само малко обръснато на лапичката, където беше абоката

ПС Снимките се завъртяха, защо така  Thinking Пак не ми се получи качването на снимки, извинете ме.

Невероятен хубавец е! Радвам се, че всичко е наред!  Wink

# 39
  • София
Здравейте,

записвам се вече официално във вашите редици, разбира се, плащам данък:

Скрит текст:

Вероятно ще имам и много въпроси. Утре ще търся ветеринар, ако може и да е близо, би било чудесно. Сега ще разгледам първа страница.

# 40
Здравейте,

записвам се вече официално във вашите редици, разбира се, плащам данък:

Скрит текст:

Вероятно ще имам и много въпроси. Утре ще търся ветеринар, ако може и да е близо, би било чудесно. Сега ще разгледам първа страница.

Още едно сивунче в редиците ни!  Heart Eyes Добре дошли!

# 41
ПиратЯ полегнал в 8:00 h тая сутрин. То си е изморително тва да вдигнеш човек в 5:30 сутринта. Наяде се и полегна Тодора

# 42
  • На края на вселената!
milasara, добре дошли! Не разбрах как се казва малката сива красотичка

Марияна, много се радвам за Дейвид, наистина е хубавец. Дано повече не се случват такива неща  Praynig

И да ви покажа шкембето

# 43
Синхронно спане.  Mr. Green
Скрит текст:

Налага се да постригвам фъндъци козина около дупето на Женя. Понеже не дава много много, резултатът е точно кълцане, но няма как. Поне не се сърди на новата си прическа.  Mr. Green

Стейси, този дебел тумбак доволен, няма как да не го намачакаш.  Hug Големи красоти са ви на всички, да не пренебрегна някой янма да избровявам.

А темата за храната, за и проти кастрацията, и котка с бебе дали е мисия невъзможна ще се обсъждат и в 345 тема. Форумното мнение, да не се хранят с евтини гранули. Или висок клас или месо. Кастрацията е за предпочитане, и да може и и 3 котки с бебе, може и 3 бебета с 1 котка.  Whistling Hug А за и против, винаги ще има.  Peace

# 44
  • София
milasara, добре дошли! Не разбрах как се казва малката сива красотичка

Благодаря.   bouquet Чакам децата да измислят име, засега клонят към Лоте. Много готин шкембак има твоето.  Heart Eyes

Много малко е яла и пила вода, надявам се скоро да се адаптира и да започне да се чувства като у дома си. Пишка веднъж, но пък в тоалетната.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт