Любители на Котки Тема 95

• 40 791
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
При всички случаи трябва да намериш начин да попречиш на котетата да се мушат там. Опасно е не само за тях, а и за теб. Не се знае по време на шофиране къде може да решат да се мушнат. Любимо място обикновено е топлият двигател. Най-малкото, като тръгваш просто ги прогони за да излезеш с колата без тях. Peace

# 616
При всички случаи трябва да намериш начин да попречиш на котетата да се мушат там. Опасно е не само за тях, а и за теб. Не се знае по време на шофиране къде може да решат да се мушнат. Любимо място обикновено е топлият двигател. Най-малкото, като тръгваш просто ги прогони за да излезеш с колата без тях. Peace
Днес тръгвайки  от работа минах край един плод зеленчук за празно кашонче и гледам 4-5 младежа пият кафеОбясних каква е ситуацията и те се втурнаха да помогнат.Отваряме капака и едното трепери в/у двигателя. Сложихме го в кашонче и в колата при мен.Другото обаче го няма.Прибирам се слагам това с кашончето настрани до колата,майката идва души го малко после започна да го ближе.Хвана го и го сложи под една друга кола ,която рядко се кара.След това започна да търси другото под моята кола ,мяука ,ама няма .Сигурно е скочило на паркинга пред работата ми.Не знам.Много се притесних,но утре ще видя.Все се надявах сутринта да е останало тук пред къщи ,но уви.Няма го.

# 617
adelinda Моята не прави така  Thinking . Бяхме на гости на сестра ми, тааа.. Тя има коте, малката казва ''Мяууу'' и котето бяга - пукнахме се от смях, ама не съм я виждала да го наранява или пък нещо подобно, а аз я оставих за 1-2 дни при сестра ми, не ми се е оплаквала  Peace . Аз си мислех за малко коте, та да може котето да свикне с бебето и бебето да свикне с котето  Simple Smile .

Бяга, щото сте били на гости, аз за като се хванат говоря.  Mr. Green  Нашите деца обичат котки и сме ги учили да милват, но като са малки децата, да не се лъжем ги дърпат и скубят. Също котките реагират различно. Едната ги боцна едвам да покаже да не я пипат, още имат страх от нея и не я закачат. Другата са я правили какво ли не, седи, а Рагината я завиваха с одеалце, памуче и дава, абе тандем. Та малко коте да се травмира, няма смисъл.

Eто примери за други тандеми.  Wink

http://www.nlcafe.hu/baba/20150209/baba-cica-kep-gif/

# 618
  • София
detelistna.4etirilinka Детето ми е на 9 мес.  Simple Smile . Разбира се, когато сме на почивка или някъде навън за дълго време, а това не се случва много често, понеже в момента около бебето нямаме възможност - има кой да гледа котето. Имам доста роднини, които са запознати с отглеждането на коте.  Flutter Никога не бих позволила детето ми да стори нещо опасно за животинче и разбира се - ще го наглеждам, докато е с него  Flutter . От скоро съм много нахъсана да си взема някакво животинче, а чух че котьовците са много любящи и добри животинчета! Да не говорим, че аз самата никога не съм изоставяла животно, имала съм куче - мислила съм и за този вариант, но ММ нястоява да си вземем един котьо  Joy .

Най-важното, което установихме, е, че имаш огромно желание за коте Hug Hug Hug Що се отнася до бебето, тъкмо сега е добре да го приучваш да обича и гали животинките. Винаги са ме учудвали родители, които отстъпват пред рева на децата си, и ги оставят да правят каквото са си наумили. А бебетата прекрасно се ориентират още от първото отстъпление на родителите. И щом искат се наложат, отварят уста като ханска порта, пускат сирената и не спират, докато не се наложат. В пристъп на лирично отклонение ще кажа, че ето това е начина да се започне възпитаването на един бъдещ егоист, който ще се грижи само за своето добруване. Защо казвам това? Гледах веднъж едно клипче, в което оставиха бебето да мачка и влачи току-що прогледнали котета, защото иначе ревяло... А че може да увреди котетата, на кой му пука! Най-важното е да не реве. Така че, критичен е момента с малко бебе и коте. Та дори и голяма котка. Важно е как родителя ще приучва детето. Ако всеки път, когато то гепи опашката на котето, го спреш и му обясниш, че котето го боли и че трябва да се погали - ето как - и то ще се научи. Чудесно е, че не би изоставила животинче. А ак искаш, питай, мога да ти пратя на лични около стотина килца наставления и съвети, за да не досаждаме на останалите мацки, с които под една или друга форма предъвкваме постоянно едно и също, щом опре до хранене и здраве на котките. Сигурна съм, че и всички останали не биха се скъпили да правят същото. Аз ти пожелавам много взаимна любов и щастливи моменти с бъдещото любимче! newsm10  love001

# 619
  • Варна
Здравейте, имаме три котенца за подаряване в гр.Варна...
Къде трябва да пиша, за да им намеря стопани? newsm78
Извинявам се ако това не е темата! #2gunfire

# 620
Animal Hope Varna, публичен албум във фейсбук, даваш ги на познати, дори и за дворно гледане.

Но отсега ти казвам- много е трудно. Имам четири малки котета и една изхвърлена около едногодишна. А във Фейса е пълно с милиони котета. Сега им е времето за раздаване.  Tired

# 621
Здравейте.
Пиратя яде книжни работи - салфетки, руло тоалетна хартия... всичко хартиено бива накъсано на ситни парченца.

Тази сутрин заварих накъсани на парченца две столевки, които бях оставила в лист хартия в отворената си чанта (служебни).

Ще взема една ножица и ще му отрежа опашката. Туй то.

# 622
Здравейте.
Пиратя яде книжни работи - салфетки, руло тоалетна хартия... всичко хартиено бива накъсано на ситни парченца.

Тази сутрин заварих накъсани на парченца две столевки, които бях оставила в лист хартия в отворената си чанта (служебни).

Ще взема една ножица и ще му отрежа опашката. Туй то.

Joy Joy Joy Joy

на Пиратя предполагам му дреме на козината дали са столевки или тоалетна хартия ...
Котките са над тия неща.... Laughing
Не му режи опашката  Laughing, по скоро го намачкай и нацелувай  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   той е искал да умножи парите като ги накъса да станат повече....
Така ме развесели тоя Риш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 623
Охоооо, Ягуарът е намален на 28 лв.! Супер!

Предният път като взех в началото го предпочиташе пред Ориджина, но след това започна еднакво да ги яде.

И отново прояде мокра храна за около две седмици. Но от вчера пак отказва. Май като е по-топло и не яде мокра храна (готвено месо).

Само дето за един месец не е качила и грам. На 5 месеца беше 2.7 кг. Сега 6 като направи пак е точно толкова. Принципно колко е нормално една британска женска да тежи на 6 м.?

Кабошар, много страшна ми е вашата история... Дано малкото се намери!

Защо ме търсиш, лелелеле, да плачеш или да се смееш!

Нашето дете сега ще направи 4 г. Котето е у дома заради него. Той като го видя и започна: "Няма страшно, сега ще те вземем у дома, ще си ми приятелка...." И така повтяря 30 минути. Накрая я взехме. Някой път е по-груб с нея, отколкото трябва, но като цяло досега 5м. да чукам на дърво не сме имали проблеми. А и тя доста го търпи. Като й писне предпочита да се срие някъде.

# 624
Май ме гледа виновно. А? Или си въобразявам?
Скрит текст:

Утре ще разсъждавам в коя банка евентуално да пробвам да ми възстановят стойността. Поне частично.

Много пъти като е бил залавян как е лапнал цяло едно руло тоалетна хартия и го е понесъл нанякъде, ми е минавало през ум "Ти представяш ли си да вземе да докопа някой ден пари вместо гъзпапир...". И сякаш го предизвиках! Tired
Двета лева са си двеста лева. Ще си изям аз опашката. Неговата ще я режа. Край!

# 625
Охоооо, Ягуарът е намален на 28 лв.! Супер!

Предният път като взех в началото го предпочиташе пред Ориджина, но след това започна еднакво да ги яде.

И отново прояде мокра храна за около две седмици. Но от вчера пак отказва. Май като е по-топло и не яде мокра храна (готвено месо).

Само дето за един месец не е качила и грам. На 5 месеца беше 2.7 кг. Сега 6 като направи пак е точно толкова. Принципно колко е нормално една британска женска да тежи на 6 м.?

Кабошар, много страшна ми е вашата история... Дано малкото се намери!

Защо ме търсиш, лелелеле, да плачеш или да се смееш!

Нашето дете сега ще направи 4 г. Котето е у дома заради него. Той като го видя и започна: "Няма страшно, сега ще те вземем у дома, ще си ми приятелка...." И така повтяря 30 минути. Накрая я взехме. Някой път е по-груб с нея, отколкото трябва, но като цяло досега 5м. да чукам на дърво не сме имали проблеми. А и тя доста го търпи. Като й писне предпочита да се срие някъде.

Женските са доста по-дребни. Не знам колко е горе долу. Оливър на 6 месеца беше около 4 кг, така че предполагам теглото й е нормално. Simple Smile

# 626
Относно тандема малко дете и коте. Синчето около 2 год си играеше със селския котак, тогава още котенце на 5-6м..Не му давахме да го тормозим,  баща ми му казваше, че и той му е дете..
Равнопоставеността стигна до там,  че малкия пускаше под масата 1 парче салам за себе си и един за котето и се надупваха да го ядат. Малкия имитираше котето как се ближе,  а върха беше когато детето заблиза котето.. Смях,смях..лятото го возеше на количката с педали, а то стоеше доброволно и се возеше..като му писнеше и се скатаваше

# 627
# 628
Не е за котки, но как съм се смяла:

Кучето учи бебето как да лази.  Hug

# 629
  • София
Защо ме търсиш, отиди в БНБ. Моето куче преди време направи на парченца 400лв. Отне около месец, но ми ги възстановиха изцяло. Зависи каква част от банкнотите са налични, доколкото си спомням, ако е над 70%, ги възстановяват.  Peace

Хъни Бъни
, красота!!!

Общи условия

Активация на акаунт