Любители на Котки Тема 95

• 40 756
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
detelistna.4etirilinka ами да всички ме нападнахте и отначало ми стана криво за дето споделих, че майка ми не си е кастрирала Писа, ама после с течение на постовете успяхте да ме настроите срещу самата мен си, и сега ми е още по-криво,защото ме р страх да не е късно. Даже ми исваше да се скарам с майка ме ,че не го е направила до сега.
Ми не съм неопитна в живота, но никога не съм сядала да мисля колко е опасно това.Дано Писа да е добре, че тежко ми и горко заради майка ми. Тя много я обича. В понеделник ще търсим вет ,който да извърши кастрацията (по възможност безплатно), защото майка ми с една пенсия....нали разбирате?!
Благодаря ви и не ме нападайте повече щото ми е още по-виновно.

Аз за кастрацията не съм нападала... Всеки сам си решава до колко може да се примири с мяукане, маркиране и прочие. Аз не мога и затова съм го резнала. По-спокойни сме и двамата.
Аз се ядосах за множенето. Може би в нечии очи и аз съм грешна, купила си коте от развъдник.
Аз не се чувствам виновна, защото там има регулиране на поколенията. Не правят котенца, които няма да се продадат. Ако не се продадат, остават в развъдника.
Казвам ти от личен опит - никога не можеш да си сигурна какво ще стане с тези котенца. Защо да минавате през това? И не само вие, но и котките ви.
Вместо това може да потърсиш подобни котенца в страниците за осиновяване или в обяви в ОЛХ и прочие. Помогни им да си намерят вече родени котенца.  Peace

# 706
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Е, тя Четирилинка е обяснила защо така дружно гракнахме. Laughing Не сме имали нищо против никого, но животът и здравето на писанчовците и писанките не ни е безразличен и затова така. Peace
А даниела10 е винаги добре дошла с Аморето и Писа. Hug Hug Сега дано Писа е наред, да могат да й направят хубава кастрация, да мине всичко гладко и без проблеми, та и мама пенсионерка да си отдъхне. Grinning Peace

# 707
Благодаря за адреса и тел.,който ми дадохте. Вече го дадох на майка ми и тя се заема с въпроса.
Добре заварила из  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Щв ви държа в течение за Писа.
 Hug

# 708
  • София и Морето от време на време
Ето един спасен малък плюш, който си търси дом: http://bg.myletsadopt.com/?p=5067

# 709
  • Варна
Ето един спасен малък плюш, който си търси дом: http://bg.myletsadopt.com/?p=5067
Хах, малка Женя.  Heart Eyes
Това нещенце ще стане красавица като порасне.  Grinning

# 710
  • София
Стейси Грей, newsm10

А сладкото НЕЩЕНЦЕ - на вниманието на Даниела10,  нали нейните роднини си търсели пухчовци? Дано му провърви на сладурчето, да си намери истински Човеци...

# 711
Oх, че хубав Пушек .. защо няма емотикон с ръце мачкащи котка  Mr. Green
У нас ще има кротка нощ, следобедния сън на Ноа бе мираж, имахме гости и много държеше да се изтяга в краката на децата, следователно бе доволно намачкан..По-интересното, че имаше 2 варианта да се скрие, но не го направи  Crazy

# 712
Много е сладък Пушек. Само за мачкане: )
Ще го покажа на човека утре и ако го хареса ще отида да го взема.
"Нали искат колорпойнт?!..." Не е лесно да угодиш на някого с претенции.
Но ако го нямах Аморето , щях да си го взема Пушек.: )

# 713
detelistna.4etirilinka ами да всички ме нападнахте и отначало ми стана криво за дето споделих, че майка ми не си е кастрирала Писа, ама после с течение на постовете успяхте да ме настроите срещу самата мен си, и сега ми е още по-криво,защото ме р страх да не е късно. Даже ми исваше да се скарам с майка ме ,че не го е направила до сега.
Hug Moже би реагирахме така, защото на повечето от нас или на близки приятели се е случвало да оперираме животинка вследствие хапчетата против разгонване. Никога не е късно да разбереш колко са вредни. А и щом сте в София имате избор на ветеринари, спокойно Hug

# 714
Hug Moже би реагирахме така, защото на повечето от нас или на близки приятели се е случвало да оперираме животинка вследствие хапчетата против разгонване. Никога не е късно да разбереш колко са вредни. А и щом сте в София имате избор на ветеринари, спокойно Hug
Вече имаме грижата на сериозно  Peace

# 715

Летс адопта не дават току така. Трябва да им пишете, едно от условията е да имат друг домашен любимец, с което може да се направи компромис, ама такива с претенции за порода.... Пишете им, все пак.

# 716

Летс адопта не дават току така. Трябва да им пишете, едно от условията е да имат друг домашен любимец, с което може да се направи компромис, ама такива с претенции за порода.... Пишете им, все пак.
Ще им пиша ок: )

# 717
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
даниела10, имай предвид, че ще трябва да дадеш едно рамо на майка ти и да й обясниш някои неща за котката преди и след кастрацията. Трябва да е подготвена. Тук момичетата, които са кастрирали женски ще ти кажат най-добре. Задължително гладно и жадно преди операцията, мисля поне 12 часа; после зависи кога ще си я вземете - дали 2 часа след кастрирането или доста по-късно, или на следващия ден. При различните клиники процедират по различен начин, като за предпочитане е по-късното вземане. После котанка трябва да й се осигури тъмно, топло и спокойно местенце някъде на пода за да може да се възстанови от упойката. Трябва да й се направи едно предпазно боди, от ръкав на стара тениска, или от бебешки лигавник-престилчица, така че да не може да си докопа конците и да ги раздърпа... и конците какви ще са, ще трябва ли да я водите пак да ги свалят, което трябва да разберете още преди кастрацията ... Абе, куп неща, които могат да бъдат много различни. Затова ще пишеш и ще питаш тук докато Писа се възстанови напълно. Wink Peace

# 718
даниела10, имай предвид, че ще трябва да дадеш едно рамо на майка ти и да й обясниш някои неща за котката преди и след кастрацията. Трябва да е подготвена. Тук момичетата, които са кастрирали женски ще ти кажат най-добре. Задължително гладно и жадно преди операцията, мисля поне 12 часа; после зависи кога ще си я вземете - дали 2 часа след кастрирането или доста по-късно, или на следващия ден. При различните клиники процедират по различен начин, като за предпочитане е по-късното вземане. После котанка трябва да й се осигури тъмно, топло и спокойно местенце някъде на пода за да може да се възстанови от упойката. Трябва да й се направи едно предпазно боди, от ръкав на стара тениска, или от бебешки лигавник-престилчица, така че да не може да си докопа конците и да ги раздърпа... и конците какви ще са, ще трябва ли да я водите пак да ги свалят, което трябва да разберете още преди кастрацията ... Абе, куп неща, които могат да бъдат много различни. Затова ще пишеш и ще питаш тук докато Писа се възстанови напълно. Wink Peace
Разбира се. Аз на майка ми й давам да чете всичко,което пишете вие и вече е  в час със ситуацията.
Ще ви кажа като тръгнем да я водим.
Много сте мили   Hug

# 719
  • София
Касита, ето още няколко групи за взаимопомощ при търсене на осиновители на котки. Слагам ги тук, а не на ЛС, за да могат и други нуждаещи се да ги ползват.

- https://www.facebook.com/groups/120218361345077/

- https://www.facebook.com/groups/402741429809793/

- https://www.facebook.com/groups/1489746011298240/

- https://www.facebook.com/groups/KOTKI.dom.pomosht/?ref=browser

- https://www.facebook.com/groups/1550724725172355/

Пожелавам бързо задомяване!

Общи условия

Активация на акаунт