Булката, Кармата и Пътеките - букет от индийски традиции ~Тема 17

• 82 721
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
изпуснах днес Пътеките Sick
нещо съществено случи ли се newsm78
къде мога да гледам повторението...
благодаря много  bouquet

Галя, ето ту http://play.novatv.bg/programi/puteki-kum-shtastieto/625533?autostart=true

# 241
  • София
Много, много благодаря Hug Hug  bouquet  bouquet

# 242
ПОНЕДЕЛНИК. Хет Синг казва на Шавран, че Ананди е негова, но му казва да бъде много нежен и внимателен, за да не остави белези по нея. Решава, че след това ще кажат, че са интимничели и тя е избягала и е излъгала, че е била отвлечена. Шавран е много доволен от себе си, изпълнил е всички възложени задачи и ще бъде възнаграден. Гаури си мисли за Джаго и Ананди, а той и праща смс да не се тревожи. Майка и я успокоява. Джагдиш проследява мъжът, който следи Гули, излиза извън селото и тайно се качва в тяхната рикша(или кола). В къщата, където държат Ананди, мъжете са пияни и обсъждат браковете си. Един тайно се измъква и отива при нея, започва да я дърпа и се опитва да я изнасили. Ананди се разкрещява и останалите влизат, отдръпват натрапника. Междувременно мъжете, които Джаго следи, пренощуват в гората. На сутринта тръгват на някъде, но го хващат и започват да го бият. Той успява да избяга, но изгубва следата им. Въпреки това е решен да не се отказва да намери Ананди. Ананди успява да счупи стъклото на къщичката и бяга прз прозореца. След малко пазещите я намират стаята празна и веднага започват да я търсят. Ананди и Джагдиш се разминават на само около метър. Преследвачите хващат Ананди и я предупреждават на мирува, за да не получи урок. Тя ги разпитва защо е отвлечена, но без успех. Оказва се, че си е изпуснала шала, докато са я влачили обратно. Джагдиш го намира и познава, това е подарък от самия него. Продължава да търси и стига до една бариера и пространство, оградено със стени. Успява да прескочи стената и намира стаята, където е Ананди заключена. Вижда, че мъжът, който я пази(той не знае все пак още, че тя е там), пие и му хрумва нещо. Покатерва се на едно дърво и успява да сипе приспивателно в бутилките. И останалите мъже идват и се напиват, постепенно заспиват. Успява да влезе в стаята, приближава Ананди, а тя се чуди кой е, тъй като е със завързани очи. Казва и, побягват и се качват на един мотор. След малко мъжете се разбуждат и разбират какво се е случило, успокояват се, че в мотора не е имало много гориво, така че ще успеят да намерят Ананди и помагача и. По това време моторът се разваля. Ананди и Джаго започват да бягат.

# 243
Дарья ,kirionka-благодаря ви за отговора и  отделеното време.Снощи се поразрових из индийските им вестници и останах с впечатление,че на 12 е пристигнал в София и от там са го завели направо в студио"Бояна" newsm78

Шарук Кхан и Каджол са вече в Бг и то в София, да. Току що разглеждах снимки в медиите.  Grinning

# 244
Лаваня индийка ли е?

Сега гледах какво изгаряне му е причинил чаят на Арнав... ooooh! Той кожа няма

Мдаааа, па на муцката му няма нищо ... Сигурно заради брадата  Joy

Па какви грозни обувки са му дали на момчето... Ц-Ц-Ц, онези спортните, или домашни се водят не знам
Се едно от секонд хенд хи извадиха, па нали уж богаташ... Жените много хубаво се обличат и с тез бижута, направо муцка, разбирам, че не са златни, но хващат око
Но горкото момче, така го обличат ....

# 245
Иначе, като говорехме за кича при тях - забелязахте, че мъжете също носят пръстени, кат жените и също така не им пука, дали комбинация от пръстените е подходяща... Например, Джаго носи пръстенче с бяло камъче на кутрето... Акаш от пътеките има 2 пръстена на едната си ръка и още един на другата, при все това всички са с камъчета, и всички са с различен цвят. Двата пръстена на дясната му ръка са единия с виолетов цвят и е квадратен, а на съседния пръст - с оранжев цвят и е правоъгълен ...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
добре , че поне на показалеца няма ...

# 246
  • Хасково
Дарья ,kirionka-благодаря ви за отговора и  отделеното време.Снощи се поразрових из индийските им вестници и останах с впечатление,че на 12 е пристигнал в София и от там са го завели направо в студио"Бояна" newsm78

Шарук Кхан и Каджол са вече в Бг и то в София, да. Току що разглеждах снимки в медиите.  Grinning

По БТВ дадоха,че Аджай Девган/съпруг на Каджол също  и много известен техен актьор/ е тук имаше кратко интервю,а Шахи и Каджолитка-бонболитка да са тук и да не споменат ми е чудно.

# 247
Дарья ,kirionka-благодаря ви за отговора и  отделеното време.Снощи се поразрових из индийските им вестници и останах с впечатление,че на 12 е пристигнал в София и от там са го завели направо в студио"Бояна" newsm78

По БТВ дадоха,че Аджай Девган/съпруг на Каджол също  и много известен техен актьор/ е тук имаше кратко интервю,а Шахи и Каджолитка-бонболитка да са тук и да не споменат ми е чудно.

И аз ги гледах.Учуди ме че Шахрукх не се появи,ама може да е обиден...където и да отиде по света,хиляди фенки в екстаз крещят името му и си  newsm77,а тук ....никой не го отрази Laughing

# 248
А тоя червения конец против уроки ли го носят?

ВТОРНИК. Разбойниците намират счупения скутер посредата на пътя. Междувременно Ананди е изтощена, освен от бягането, не е яла и пила вода скоро. Джагдиш я взима на ръце и продължава да тича. Успява да намери място, където да се скрият. Ананди се съвзема. Похитителите ги наближават. За да се скрият, Ананди и Джаго се прегръщат и не успяват да ги открият. Гледат се право в очите. След това тръгват към джипа на похитителите и птоеглят с него. Решават да се прехвърлят в камион, за да не ги открият лесно. Ананди плаща на шофьора. Качват се и Джаго и разказва как я е открил и е разбрал за случилото се. Интересува се дали са и направили нещо. Отговорът на Ананди е отрицателен, това го успокоява. След малко Ананди заспива на рамото на бившия си съпруг. Джагдиш изглежда доволен, спомня си някои от миговете им заедно в миналото. Най-накрая пристигат в имението. Всички са изненадани да ги видят. Ананди благодари на Джаго, но той възприема това, което е направил, като дълг. Момичето разказва, че именно той я е спасил, била е отвлечена, но когато се обръща Джаго го няма. Сумитра излиза и го спира отвън. Обяснява му, че, въпреки че не му е простила, му е благодарна за стореното. Не желае да чуе отговора му, прибира се в имението. Там Васант настоява да не казват за това на Калияни. Ананди обяснява, че не знае кой е стоял зад похищението. Гена вижда белезите по ръцете и я пита дали са и сторили нещо, а момичето споделя, че именно това е било странното, държали са се много грижовно и не са позволили на пияният им съмишленик да и стори лошо. Гена заключава, че явно става за влиятелен човек, тъй като не са искали и подкуп от семейството. Бейрон казва на Гена да прибере Ананди в стаята си и забранява на останалите да я разпитват повече, иска тя да забрави всичко болезнено, което и се е случило. Междувременно Джаго вече се прибира към Мумбай и си спомня думите на майка си. Бейрон се заканва пред Сумитра, че ще разбере кой стои зад случилото се. Ананди е в стаята си пред снимката на Джаго, съжалява, че не е могла да му благодари. Усеща, че отново отслабва психичеси и се заканва да не мисли за нищо, което я наранява. Опитва се да заспи, но не може. На сутринта Гена вижда, че момичето е заспала със снимката на Джаго в ръце, съчувства и. Джагдиш се прибира. Влиза при Гаури, която отново е бясна, той е многоо разочарован от поведението и. Гаури започва да говори отвратителни неща за Ананди- че отново се прави на жертва и проси внимание. Джаго е отвратен от тези думи на съпругата си. Въпреки това, разказва за отвличането и че е спасил момичето.

# 249
  • София
Лаваня индийка ли е?

Сега гледах какво изгаряне му е причинил чаят на Арнав... ooooh! Той кожа няма

Мдаааа, па на муцката му няма нищо ... Сигурно заради брадата  Joy

Па какви грозни обувки са му дали на момчето... Ц-Ц-Ц, онези спортните, или домашни се водят не знам
Се едно от секонд хенд хи извадиха, па нали уж богаташ... Жените много хубаво се обличат и с тез бижута, направо муцка, разбирам, че не са златни, но хващат око
Но горкото момче, така го обличат ....
не само го обличат грозно, ми имам чувството че един костюм го носи 10 серии
за обувките немам думи ooooh!

# 250
Направи ли ви впечатление, че като гледаше снимката на Джагдиш едната ръка на Ананди беше лакирана, а другата не  Mr. Green

И какви са тия аптеки навън на 40 градуса? Лекарствата не се ли съхраняват на хладно?  ooooh! Така ли е наистина в Индия?  newsm78

# 251
Направи ли ви впечатление, че като гледаше снимката на Джагдиш едната ръка на Ананди беше лакирана, а другата не  Mr. Green

О да, докато се качваше на скутера зад Джаго ноктювките на Анандито бяха късички и с изтрит лак. Това е донякъде логично, нали беше отвлечена... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И кат се прибра в имението се погрижи за ръцете си, но не успя напълно да си оправи маникюра, едната й ръка е с ноктопластика, при това много лоша, но са сметка на това лакирана, а пък другата ми изглежда естествена и без лак  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 252
  • Варна
Като беше отвлечена, за да има трагичен вид не я бяха забелвали много и ми се видя доста мургава. Като я понамажат и става една беличка и хубавка.

# 253
  • Prague Czech Republic
Като беше отвлечена, за да има трагичен вид не я бяха забелвали много и ми се видя доста мургава. Като я понамажат и става една беличка и хубавка.

Съгласна съм с теб! Без грим е много грозна Ананди, Чак не ми се гледа! Embarassed

# 254
Ето и малко снимки на Шарук и Каджол от снимачната площадка.
Скрит текст:

Ах как ми се иска да бях в София сега.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт