Женени от пръв поглед - 8

• 55 681
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
само на мен ли ми харесва Георги? newsm78

Какво му е на човека, знае какво иска и не прави компромиси. Гергана го играе секс бомбичка, на всеки мъж би му било трудно да устои. Много биха й играли по свирката само и само да им засвири Wink
Гошко си я *** и не е нужно да му е законна съпруга.
За мен лично Гергана е хитра, опитна и манипулативна, не забравяйте, че има и предишен брак. Перфектно си изигра картите. Simple Smile
Гошо ме кефи и е тип на място

Не бих се изразила точно така, но абсолютно споделям мнението ти! Simple Smile Георги е единственият участник, който ми е симпатичен! Simple Smile 

# 46
То от него и кучето ще избяга с 300,не с 200,щото Жоржи ще му обясни,че го е непрегнал  Joy . Та само с фризера ще си остана  Joy,е и с Жорко. Най-много ако видя зор аз да скоча вътре,че да се свърши с мъките
бе, кучета го яли Laughing .... Да му мисли тая, дето ще му върже на въздишките и печалния образ..  Mr. Green
Все забравям - онзи етюд с таблета беше креативен Wink - а може би  на систър е любим филм това http://i.ytimg.com/vi/8hEog14P_yo/maxresdefault.jpg

# 47
В графикът на Светлето вече няма тренировки в Казичене, само Перник

# 48
 а такааа, оттекли са май СС

# 49
И така да е, няма да разберем истинската причина. Ще ни обяснят, как така става в живота и бла бла....не очаквам някой да си развява кирливите ризи по ТВ-то, затова и ми е необяснимо това вторачване в живота на хората от страна на предаването.....три месеца по-късно, ами дай да заснемат три години по-късно.

# 50
И така да е, няма да разберем истинската причина. Ще ни обяснят, как така става в живота и бла бла....не очаквам някой да си развява кирливите ризи по ТВ-то, затова и ми е необяснимо това вторачване в живота на хората от страна на предаването.....три месеца по-късно, ами дай да заснемат три години по-късно.

еми да, те може да са изкарали по още 1 месец примерно и в крайна сметка да се разделят, все пак 5 седмици и то под прожекторите някакси не би ми било достатъчно, ако има поне малко привличане

# 51
СС май не са заедно или Светлана се прикрива добре.Фамилията й във фейса е сменена пак на Кирова.А и с гери може да са намерили утеха двете ,ако и Светлана се е разделила със Стефан Grinning

# 52
В графикът на Светлето вече няма тренировки в Казичене, само Перник
има според тази публикация
https://www.facebook.com/AerobicKazichene

# 53
  • Пловдив
Според мен Георги е в този формат, защото се познава с мачмейкърите и те отчаяно се опитват да му открият подходяща половинка. Което е видно, че и този път е несполучливо. За мен Георги не е наясно със себе си и умело се заблуждава. Иска му се да е алфа мъжкар, но не става!
Гергана по скоро има нужда от силен мъж, обичащ тренировките и здравословното хранене, кариерист, а през уикендите да са по почивки на някъде. Георги е пълната противоположност на това- той иска да стане, да се размотава в къщи, да си отвори фейсбука, да щрака още час-два, после да се излежава и т.н. Няма как тези две отделни личности да се харесат, като нито единия, нито другия иска да прави нещата, които половинката му обича! Това е!
Според мен не се виждат за секс, просто поддържат добрия тон пред камерите.
А+А и аз си мисля, че ще развеят положителен тест за бременност

# 54
Ами аз Георги въобще не го виждам като женен с тези си навици сутрин няколко часа във ФБ да си прекарва, само за него си време и т.н. Всички женени тук ще ме подкрепят, че бракът не е непрекъснат купон и сбъдване на желания, а ако не се правят компромиси - много рано нещата приключват и човек си стои САМ. Та той трябва да реши дали иска да си е сам, или с половинка, с която обаче трябва да се съобразява. Продължавам да мисля, че нещата са силно селектирани и никога няма да разберем ако има разрив защо се е случил и кой точно е виновен, но това за Георги го мисля със сигурност.

# 55
Ами аз Георги въобще не го виждам като женен
Недей така, доста лелки изявиха желание да си го приберат  Sunglasses

# 56
Не вярвам, по-скоро ще обясняват, че "работят" за бебе вече и че го искат много и бла-бла.

# 57
Не вярвам, по-скоро ще обясняват, че "работят" за бебе вече и че го искат много и бла-бла.
Joy, не, по-скоро че "смятат да атакуват" Joy
П.П. Четохте ли това http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubopitno/shokirashti-priznani … yv-pogled-6036860
"Георги обвинява специалистите за провала на връзката си"???  Ама не може животът ни да е оставен в ръцете на някакви "специалисти" и те да ни го ръководят, то трябва и ние да се помъчим да си открием кривините и да ги изправим. То така и деца като му се появят, той пак на някакви специалисти ще разчита да му ги гледат и възпитават....

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 14:23 от milittana

# 58
Ама не може животът ни да е оставен в ръцете на някакви "специалисти" и те да ни го ръководят, то трябва и ние да се помъчим да си открием кривините и да ги изправим.
Уфф, така като говориш много ме напрягаш  Twisted Evil

# 59
Ама не може животът ни да е оставен в ръцете на някакви "специалисти" и те да ни го ръководят, то трябва и ние да се помъчим да си открием кривините и да ги изправим.
Уфф, така като говориш много ме напрягаш  Twisted Evil
Нали, Георги и мен няма да ме иска  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт