Женени от пръв поглед - 8

• 55 705
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Може Георги да чака бебе hahaha

Въх! Ще земе да се напрегне и съвсем да се олигави  Joy

..........

От друга страна кой знае .... подобно нещо би могло и да му понареди психиката.  newsm78

# 91
Казаха ли категорично, че Антония е бременна или само мятат захранка?!

Не.Аз поне не чух..не казаха конкретно кой е Wink но според мен е тя

# 92
Абе Джулая,как Георги да е бременен? Ти представяш ли си за какво иде реч? Той и без бушуващи хормони беше труден за издържане,сега ако и с  тази екстра се сдобие  ... Joy Joy Joy.
 Боже, опази  baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Тогава ще взема да се изселя от страната,че хапливостта,заяждането и мрънкането ще ни залеят като вълна,нищо,че вече няма да го дават по телевизията.
До сега Гергана го "напрягаше". Интересно ми е като не са заедно вече  кой ли му е виновен за вкиснатото настроение. Сигурно у тях майка му не слага зеле в бидон,а го доближава до него и зелката сама "вкисва"

# 93
Според мен няма коя друга от жените, освен Антония, да чака бебе. Двете СС наистина не вярвам да са останали заедно, а ГГ изглеждат възпитани хора и двамата, извън напрежението от камерите и целия медиен натиск, вероятно са се почувствали по-комфортно и са запазили добрия тон, даже са станали приятели - предполагам това е и развръзката за трите двойки, за която се тръби от вторник насам  Simple Smile

# 94
Според мен никой никакво бебе не чака... като им знам манипулацийките с цел гледаемост, но не съм на никого в гащите де, не знам със сигурност. А и не съм гледала сутрешния блок и не знам точно какво са казали.

# 95
Витомир каза, че със сигурност има бременна участничка. Даже са се хванали с Ани Цолова на бас, че във формата ще има бебе. Ани не беше в студиото и Витомир каза, че няма да и се размине да вика : Аз съм магаре!

# 96
Витомир каза, че със сигурност има бременна участничка. Даже са се хванали с Ани Цолова на бас, че във формата ще има бебе. Ани не беше в студиото и Витомир каза, че няма да и се размине да вика : Аз съм магаре!
.....и докато го говореше това, през цялото време показваха кадри с Антония  Wink

# 97
# 98
.....и докато го говореше това, през цялото време показваха кадри с Антония  Wink

Ако има бебе наистина - няма на кой друг да е, освен на Антония!

Досега обаче винаги в анонсите за епизодите се опитват да подскажат нещо противоположно на това, което се случва в действителност - може и сега да е така!

# 99
Кога се събраха с Наско, че чак бебе направиха! Луди хора.. уникалнУ посредствени.

# 100
  • SF
Скрит текст:
Може би вече сте го коментирали в старата тема, но аз се включвам, за да ви споделя колко много се смях за подаръка, който получи Светлана.
Тук много критикувахте Стефан и неговия несменяем анцуг. Но... на срещата с психолога Светлана и той се появиха в един и същи екип. Просто си я беше преобразил по свой образ и подобие Simple Smile. Нейните кичозни блузки с разни закопчалки и катарамки бяха заменени от анцуг в стил Стефан.
Предполагам, че вече е свикнала и с бара, в който спи. Тя пък го преобрази с нейните шишенца и картинки. Ето така хората от непознати започват да си пасват лека-полека и да заприличват един на друг. С какъвто се събереш - такъв ставаш. Видях поговорката приложена на практика.
Антония и Атанас са си един за друг. Чудесно им се получи на мачмейкърите. Те така се влюбиха един в друг и токлова си харесаха и плюсовете, и минусите...
Само при Гергана и Георги не се получи, но аз го разбирам момичето.
Амбициозните и категоричните жени, каквито той е описал в профила си, че търси, обикновено не са с толкова отстъпчив и благ характер, какъвто той (може би) разбра, че всъщност търси. Накрая ще продължи да си мечтае за най-добрата, най-амбициозната, най-професионално успялата, най-кръсивата, с най-големите..., но пък и най-благата, най-милата, най-съгласната, най-компромисната... Успех!
[/spoiler]
Съгласна с анализа и да си позволя продължение - кога е валидна (работи) и кога не "С какъвто се събереш такъв ставаш"? Или да попитам при какви хора? Перефразирам - " Трябва ли желание и други качества и тук за да сработи? Може ли да се използва като признак за добре развиваща се връзка? Аз мисля, че да, а вие?

Аз също.
Всъщност май няма определение при какви хора. Някой път промяната става лесна, желана, с удоволствие. Същите хора друго могат да променят не така неусетно и безпроблемно. А трето качество или липса на качество никога да не променят. Колкото и да се обичат. Без това да означава, че не се обичат. Полезно е да запазиш себе си, идентичността си, такъв, какъвто си. Полезно е и да се промениш - нарочно или без да си дадеш сметката, че това лека-полека става с времето.
Няма ясно дефинирана формула. А този, който я е нацелил, явно е щастлив в любовта и с хората, които среща.

# 101
Аз мога да говоря от опит. Приспособявам се към човека до мен, правя разумни компромиси, старая се да не съм аз шефът /поне не постоянно де/... Но да прилепна до сивия анцуг с моя такъв "стайлинг", айде няма нужда. Мисля си,че успехът в една връзка е сбор от две индивидуалности, които се напасват и съвместяват. Другото си е чиста проба обезличаване. А ако загубя себе си,ако се идентифицирам само с половинката си,как ще съм в хармония със себе си? И как ще бъда щастлива? Струва ми се невъзможно.  ММ обожава природа, птички и тревички. Аз обичам луксозни хотели. Комбинираме почивката си например по този начин - хотел,който задоволява мен, разходки на интересни места, което задоволява него. Естествено,че не се чувствам длъжна да се катеря по баирите и да снимам птици, той пък - да пие коктейли и да се излежава в шезлонга с киндъл в ръка. Но на финала съвместяваме други щуротии - нощно плуване, рафтинг...и ей така.Хармония,но разумна и в резултат на личен избор и зачитане на индивидуалност.
Нашето семейство е на същия принцип, но обратно - аз съм по природата, а той по удобствата. Редуваме телевизия, театър, ресторант, излет ... Чудесно е!

# 102
Напълно споделям мненията и възприятията на  Как` Сийка и bulgari_bs, а до голяма степен и на останалите момичета ...
Не мисля, че Герги е паралия, напротив, и това му е част от комплексите... Още като избра да живеят "у тях", че било по на хубаво място...Сложила съм кавички, защото е условно, тъй като той е под наем, все пак...Просто е един дълбоко неудовлетворен човек, който е достатъчно "в час" да си го знае и недостатъчно, за да види причините и промени...А и всички сме наясно в какво трудно време живеем и как никак не е лесно да съвпаднат желанията ни с реалността. Но ще го налазят истински прости жени, предвид известността му и може би тогава ще замечтае за типаж като Гергана, която определено не търсеше пари.
И понеже се дискутира компромисът при една успешна връзка, смятам, че той е задължителен. Колкото и да се харесват, подхождат и влюбят двама, все пак те са с различни характери и се налагат взаимни отстъпки и компромиси, които в никакъв случай не водят до обезличаване, а до деклариране, че човекът до теб ти е специален и важен. Но взаимни...И при нас аз обичам повече натуралната природа, а мъжа ми лукса, но с времето успяхме да ги съчетаем. Избираме си що-годе луксозен и удобен хотел, но на диво и забутано място, близо до природата...
По отношение на загадката коя е бременната, изобщо не се учудвам, че това е Антония...Само ще кажа, че се иска повече майсторлък и опит да не забременее една жена, отколкото обратното /говоря за напълно здрави хора, без проблеми в тази насока/, а Наско го е свършил още от първия успешен път /тя нали все намекваше и се оплакваше, че не е доволна от интимния живот/...Все пак, лично аз, смятам, че не е нужно да се прибързва толкова, нито са престарели, нито им е толкова широко около врата, но всеки сам си ги решава тези неща...После четем анкети и въпросителни...Не, че има рецепта за щастие, но повече разум никога не е излишен. Човек трябва да е готов не само емоционално, но и психически, социално и финансово...А при тях не виждам последните да са налице.

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 17:04 от Karinche

# 103
От колко часа е финала?

# 104

Общи условия

Активация на акаунт