Женени от пръв поглед - 8

• 55 894
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • Брюксел / София
Двете АА в "Комбина"

# 421
Познайте кое А не си е избръснало мустаките? Mr. Green

# 422
На мен тази ми изглежда същия типаж (визуално) като Гергана. Мургава, стройна, стегната, голяма уста и зъби, тъмни очи, тъмна дълга коса... Че са си боядисали по-различно косите, че едната има силикон и повече изкуствен релеф, за мен не е разлика в природния типаж.

# 423
Познайте кое А не си е избръснало мустаките? Mr. Green

`

Мислех, че ми се е привидяло  Laughing

# 424

Жената от партито е същата. Забележете на двете снимки златния елемент на часовника от вътрешната страна на китката Whistling
Гледах, гледах и нищо не видях, какво имаш предвид за часовника?

# 425
Те нали само АА са останали заедно, сега ще ги разкарват като мечка на мегдан....снощи ги гледах, сега пак ми ги предлагат в Комбина, ами мерси, не ми е интересно вече как смятат да останат завинаги заедно и са "много благодарни на експертите".....

# 426
Водещата към А: ти бременна ли си?
Тя: не,не, още не съм...

И статия в тая връзка: http://utroruse.com/article/470675/

# 427
Водещата към А: ти бременна ли си?
Тя: не,не, още не съм...

И статия в тая връзка: http://utroruse.com/article/470675/
Joy Сега ще трябва Вито да вика "аз съм магаре" в студиото...

# 428
  • Тра-ла-ла
Гледах, гледах и нищо не видях, какво имаш предвид за часовника?

# 429
 Джулая, същински Шерлок Холмс си  Laughing, една и съща е девойката  Peace. Ето, че пак благодарение на мачмейкърите Георги не е самотен, та вчера нямаше никакви основания да им се цупи точно на тях...

# 430
  • Тра-ла-ла
Това, че са му помогнали да си намери жена преди формата, според мен не им дава право да се гаврят с него и на негов гръб да изнасят предаването. Но от друга страна няма никаква етика в подобни предавания. Един път си даваш д-то под наем и нон стоп те таковат без вазелин Tired

# 431
А щом са му намери жена преди формата, защо участва в проекта, ей това не ми стана ясно - освен ако не е за слава и известност или се е надявал на нещо по-добро, луда работа  Sick

# 432
Това, че са му помогнали да си намери жена преди формата, според мен не им дава право да се гаврят с него и на негов гръб да изнасят предаването. Но от друга страна няма никаква етика в подобни предавания. Един път си даваш д-то под наем и нон стоп те таковат без вазелин Tired
Джулая ,това че са танцували един танц....
Какво д ,какъв вазелин.Тук става дума за

Просто изкараха малко пари.
А за Светла трябва да е ясно ,че някой мъже трудно се дресират и хубавият секс ,не е гаранция за нищо.Стефан се опитал да я интегрира в средата си но....

# 433
Джулая , Pure бравос! По повод девойката със закрито лице изглеждаше по-обещаващо (преди да я разкриете). Мисля, че мачмейкърите не са били наясно какво става в главата на Георги, възможно е и той самият да не е знаел. Не мисля и, че е бил влюбен. По-скоро развоя във формата го е накарал да "размисли" върху възможност, от която в началото не е бил възхитен (примерно била е много тиха и кротка и не е имал тръпка). След срещата му с Гери е осъзнал, че това, което е търсил не може да го понесе и е решил да я "контактне" като начин да закърпи нараненото си его. А е и злобничък... Джулая има ли начин да се види реална дата на снимката "тагната" от Пиза?
И Георги пак философства, даже от снимките #Crazy (имам предвид текста на фланелата).

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 17:56 от polombra

# 434
  • Тра-ла-ла
Джулая има ли начин да се види реална дата на снимката "тагната" от Пиза?
От неоригинална снимка никакво инфо не мога да извадя...Може и да има начин, но аз съм ню-ню Шерлокче Laughing Трябва да са пресни снимките от Пиза...ако си спомняте когато беше с Гергана в Рим, бяха дебело облечени. Какво съвпадение....с две приличащи си жени в една и съща държава в рамките на 4 месеца

Общи условия

Активация на акаунт