Женени от пръв поглед - 8

• 55 897
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Новата на Герги е хубаво момиче, харесва ми. Но дълго може да се разсъждава върху "идеята" му да я заведе отново в Италия, където последно бяха с Гергана.....Има и Париж, Лондон, Стокхолм и т.н...Прозира тази доза злоба у него, твърде отблъскващо, поне за мен, у един мъж, уж, с претенции за интелект, пари, хай и т.н.. Измисли нещо различно, оригинално, нали си уж набеден за умен и успял?!... "Вижте ме, колко мога да бъда щастлив с друга жена и то в Италия!"...това сякаш иска да ни изкрещи мъжлето в него!!! ooooh!

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 20:53 от Karinche

# 451
На мен новата изгора на Гошето ми мяза на заспа...

Не мога да преценя по снимките каква е, но то какъв друг тип жена ще го вземе, за да го обслужва и да му готви, а той да се прави на мъж  Laughing

# 452

Не си гледала внимателно, тя с гошко не е живяла (изслючваме едни 2-3 дни някъде). А на новата му приятелка - естествено се е почувствала окрилена, че тоя е сменил момиче като Гери за нея, това е добре известния "феномен на любовницата". Но скоро нещата ще си дойдат на мястото, вервайте ми Mr. Green
Давам им срок до края на есента. Оптимистично. Mr. Green

Останах с впечатлението, че от предаването бяха задължили двойките да живеят заедно - нормално, все пак ще е странно женени, и то младоженци, да живеят в отделни жилища, за срока, който беше определен, за да решат дали остават заедно или се разделят. Щом е задължително, вероятно са им плащали подобни разходи. Имах познати, кандидатствали в Биг Брадър, обясняваха, че от предаването са поемали на участниците наемите, разходите и пропуснатите ползи покрай участието им.

Георги ми е изключително отблъскващ на външен вид, дори се съмнявам да изкарва кой знае какви пари, които биха могли да компенсират визията и характера му, така че направо се учудвам, че човекът има да избира между няколко жени.

# 453
Аз пък на всички пожелавам щастие и успех - и на тези, които останаха заедно, и на тези, които се намериха, и на тези, които тепърва ще търсят нова любов.  Grinning
Желая им още да се възползват пълноценно от мимолетната си известност и да извлекат всички възможни ползи, които да компенсират гадостите, които преживяха.
И да не забравят да помолят за прошка близките си, които със сигурност изживяват много по-тежко всички клюки, злословия и гаври, изсипали се върху тях и техните семейства.
На шоумейкърите нищо положително не ми се откъсва от сърцето да пожелая, съжалявам. И без това едва ли ще си вземат поука, освен следващия път да режисират по-стриктно това, което показват на зрителите. Повече не вярвам да могат.

# 454
На мен новата изгора на Гошето ми мяза на заспа...

Не мога да преценя по снимките каква е, но то какъв друг тип жена ще го вземе, за да го обслужва и да му готви, а той да се прави на мъж  Laughing

На мен ми прилична точно на "блага" - непретенциозна, без силно изразено его/характер, отстъпчива, без особени амбиции...

# 455
На шоумейкърите нищо положително не ми се откъсва от сърцето да пожелая, съжалявам. И без това едва ли ще си вземат поука, освен следващия път да режисират по-стриктно това, което показват на зрителите. Повече не вярвам да могат.

А дано го прочетат Mr. Green

# 456
  • Тра-ла-ла
И аз имам благ вид и съм отстъпчива, ама няма да се излъжа с някой Георги Mr. Green

# 457
Но ти имаш и претенции и затова не се лъжеш  tooth

# 458
  • София
Имам една позната дето на фасон е точно такава - тиха и блага. Уж изглежда скромна и хрисима а в действителност е темерут от най-досадните. От типа дето са умрели в кожата си, но с големи претенции. Та тя се ожени за едно готино момче и вече бая години му опъва нервите. Все му се чудя от къде я вади тая търпимост, защото уж благата женица освен да мрънка и да е недоволна от всичко друго не знае.
Та ако и на Гошето булката има такива скрити екстри, направо не му завиждам. Или ще стане тотален темерут или ще си ходи вечно напрегнат.  Joy

# 459
Едва ли някоя е в състояние да опъва нервите на Герги, това си е негов "специалитет". Нали цитираха негова бивша, която се оплаква, че я следял и я бил обсебил тотално...Та, нека се помолим за девойката до него, /ако изобщо е вярно, имайки предвид амбицията му да ни се покаже мъжкар и харесван на всяка цена /...да изкара по-голям късмет от бившата...То е ясно, че ще си плаща прескъпо за всяка стотинка на Герги, но нека бъде по-човешко някак си... Praynig Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 20:54 от Karinche

# 460
Георги не е типа, който ще направи такъв компромис или ще седи "напрегнат". Този тип мъже се " отпрягат" на секундата и оставят каруцата в полето. Нищо, че до "пътя" е трябвало да тегли още един метър.

# 461
  • София
Георги не е типа, който ще направи такъв компромис или ще седи "напрегнат". Този тип мъже се " отпрягат" на секундата и оставят каруцата в полето. Нищо, че до "пътя" е трябвало да тегли още един метър.

Ох, недейте така, че наистина си го представих Гошето впрегнат в една карица сред полето и щях да се задавя от смях.

# 462
Момичета, много ме натоварвате с тия ваши приказки... вътрешния ми мир отиде по дяволите...

Twisted Evil

# 463
  • Тра-ла-ла
Момичета, много ме натоварвате с тия ваши приказки... вътрешния ми мир отиде по дяволите...

Twisted Evil
Напрегнахме ли те?! Whistling

# 464
Ми нямате граници просто, напъвате, напъвате... ще се скъсам и ще заплача... а после ще разказвам на сестра си за най-големите трагедии в живота, които са, че с някоя патка не са ми се получили нещата. И така докато порасна и разбера колко малко знам за живота.

Общи условия

Активация на акаунт