Женени от пръв поглед - 8

• 55 739
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • София

Снимката е от онези спийд-дейтинг срещи в албума, който беше публичен, а после ги заключиха или премахнаха. Много се съмнявам да е истина.

Аз също мисля, че не е истина. Затова качих материала тук, да чуем мнения по въпроса.  Simple Smile Мисля, че Георги няма да се ожени в скоро време............Много е претенциозен........

# 706
  • Тра-ла-ла
Георги скоро е бил на астролог и се изфука във Фб профила си, че всички неща, които му бил казани са в десетката. Явно трябва 100 човека да му кажат на Георги едни и същи неща за характера му, за да се замисли Mr. Green

Въпросният астролог често пишеше като зрител във ФБ профила на предаването.

# 707
  • София
Как се казва този астролог?

Георги е с кофти характер. Sad Съмнявам се, че ще се промени.

# 708
  • Тра-ла-ла

Скрит текст:
Астрологът е Борислав Готински.

# 709
  • Berlin
Гергана видях снощи в Ринг мол. Не беше сама, но нямам повод за повече. Laughing

# 710
Тази луда ли е да му се върже? newsm78

# 711
Коя и на кого?

# 712
Новата бъдеща съпруга на Георги.

# 713
Не съм в час. Покажи.

# 714

Снимката е от онези спийд-дейтинг срещи в албума, който беше публичен, а после ги заключиха или премахнаха. Много се съмнявам да е истина.

Аз също мисля, че не е истина. Затова качих материала тук, да чуем мнения по въпроса.  Simple Smile Мисля, че Георги няма да се ожени в скоро време............Много е претенциозен........

# 715
  • София

Скрит текст:
Астрологът е Борислав Готински.

Много благодаря!  Hug  bouquet

# 716
А, какво се случва с A-тата? Още ли са заедно? Ще има ли бебе?

# 717
Информация от мин.седмица,заедно са още,всичко им е ок.Всеки уикенд са в Родопите при неговите роднини.Срещата  беше делова и не е удобно да се пита за бебе.Тя е два пъти по-слаба отколкото на тв екран.

# 718
Гергана е гадже на Деян Топалски като че ли, некъв ММА биткаджия, каква изненада Grinning

# 719
  • Sofia
Гергана е гадже на Деян Топалски като че ли, некъв ММА биткаджия, каква изненада Grinning

Сега видят младежа на снимка - вечеряха заедно в заведение в кв.Гоце Делчев скоро.

Общи условия

Активация на акаунт