„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 23

• 43 273
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Вижте за кого мисли нашето момче, а пък тя как реагира накрая!

https://www.youtube.com/watch?v=WZj6PoKmNFc

А пък аватарите и подписите на всички ви са върхът. Много красота, много чар, много обаяние!

Свет, и твоят Ерко е симпатяга. Аз и него го харесвам, много хубаво гледа, когато е влюбен.

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 19:26 от Дданни

# 106
Благодаря на Ваня за обяснението на аватара и подписа сега се опитвам да си ги направя Embarassed

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 19:21 от Анси

# 107

Началото...

Фируз ага:

- Сине, аман-заман това ти е новата булка, разбра ли? Не?!?! Така повелява клана!

Кефсер:
- Боже, каква е кльща! Слаботелесните били и проклети.... Изгоря ми синчето!

Нарин:
- Бате, каква е мадама..... Истанбулска перла!

Абай:
- Машала, машала братко! А няма ли близначка?

Боран:

-Ррррррр..... Чок гюзел! Аферим, тате! От фейсбук ли я избра?

# 108
Славена ханъм, чок, ама чок гюзел начало. Искаме още!

# 109
Благодаря на Ваня за обяснението на аватара и подписа сега се опитвам да си ги направя Embarassed

image hosting no sign up

# 110
По късно

- Мале, какви селяни!

1 час по късно

- Бонжур, на фемили Генджо! Ко прайм сеа?

# 111
Скрит текст:
Преди време ,когато се излъчваше КСШ по турската телевизия имаше друга тема ...пусната от Госпожата   bouquet...а тази ,която Ванчето е посочила се появи по късно ...списват я две дами ,които хем не харесваха сериала ,хем всяваха смут и раздори в първата  тема...незнам дали сега някой ще пусне Нова тема newsm78...и...
Сериалчето си заслужава да се види... Peace
Свет, напълно съм съгласна с мнението ти за темите за "Курт Сеит и Шура" и за това, че сералът си заслужава..
Скрит текст:
Така и не можах да проумея какви бяха тези скандали в първата тема, кому беше нужно това. Само си представете тук, в тази хубава къщичка да се появят някакви силно негативни госпожи и да ни обясняват колко е лош филмът, как не се обичат главните герои, да не приемат никакво друго мнение- ей такива неща бяха там.  Дано има нова тема за интересуващите се от сериала. А той си струва!
Извинете ме, че спамя за сериала- заместник  Embarassed, исках да съм полезна на интересуващите се.  Hug

# 112
И моят аватар се разхубави. Боран не може без Съла, затова я доведох.

От темата за КСШ бях останала с впечатлението, че филмът не е чак толкова сполучлив. Радвам се, че други мислят различно, защото мисля да го гледам. (Ама няма да коментирам тук, обещавам, въпреки че точно с вас ми се коментира.)

Славенче, ко прайм сега? Казвай, че стана напечено.

# 113
  • Разград
Eдно клипче от манекенските години на МАА, но заради авторски права е без звук.

https://www.youtube.com/watch?v=8TJj88_rlpI

# 114
Този мъж има най-красивата походка.

# 115
# 116
Само Славена няма аватар и подпис като нас, но пък има такива Върховни идеи, че с удоволствие чета  и  се смея. Grinning
Тя много отворена го дава снахата, час по късно по рокле се показа на закостялата фамилия.
Как ли реагира Боран newsm78

# 117
След около 2 седмици...

- Джанъм, нали се разбрахме, така облечена ще ходиш само в Истанбул. Тук модата е друга, рокли, шалварки.... Съла, остави шишето!..... Сълааа, сакън не ме цели с него!....

- Боран, я се закопчай, че оперението ти цццялото е на показ... И с каква омачкана риза си тръгнал, а уж си ага... Какво ще кажат сега хората...Селски ага а градски маниери, ама друг път... Не ме доближавай, Ббборан...

- Съла, защо  фъфлиш!?!?

- А ти що не се облечеш , аз да не съм от желязо!

Сезони, аз съм неутралитет  Wink

Има и още ,но май ще стана досадна...

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 21:08 от Slawena

# 118
  • Разград

# 119
Как може да реагира Боран, скъсал се е ластика на карираните боксерки.... Laughing Mr. Green Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт