„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 23

• 43 354
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Момичета аз съм навън и не гледам.
Ако на някой му е удобно, пишете горе долу какво се случва Praynig

# 121
 Hug
Съветът се събра в дома на Боран и чичо му предложи отново Боран да застане начело на клана. Този момент от филма много ми харесва Peace. Дилявер видя Зелиха, сега Съла ще замаже положението Peace.

# 122
Хубава вечер!
  bouquet

# 123
Дими, супер си Laughing
Славена, продължавай че вдъхновението ти в момента е във върхов момент.
Боран тъй разголен, Съла поне не го ли закопча Wink

# 124
Славена,
Моля те прости ми, че се намесих в сценария ти, не се стърпях..... Embarassed Embarassed Embarassed

# 125
Hug
Съветът се събра в дома на Боран и чичо му предложи отново Боран да застане начело на клана. Този момент от филма много ми харесва Peace :peace. Дилявер видя Зелиха, сега Съла ще замаже положението Peace.
И на мен, но Боран е в правото си да откаже, така постъпват мъжете.
Ох Славенкеееее, хиля се с глас, Joy егати отворената Истанбулска снаха. Joy
Честито на всички преоблекли се с нови тематични и не само дрешки. Heart Eyes

# 126
  • София
Славена,
още  smile3501, още  smile3501, още  smile3501

# 127
 Боран постъпи достойно като отказа да стане пак ага ...Мерси на всички,които ми помогнаха за новата премяна

# 128
Всички се преобличате, коя от коя по-хубави сте, сигурно се гласите за някое модно ревю newsm78, вероятно с Мехмет Акиф шеф на журито Rolling Eyes Laughing.

Боран рече и отсече, отказа да е глава на клана Naughty. Гордеем се с него Peace.

# 129
Славенче, ти и досадна - невъзможно. Още, още!

Мехмет Акиф ще дефилира, ние ще сме жури! С походка като неговата не трябва да сяда.

# 130
Този пък Берзан все готви на гостите си, кара ги да се хранят, пита охраната си дали се е нахранила newsm78. Тази кулинарна нотка в поведението му е интересна приумица на сценаристите към образа му newsm78. На мен ми е симпатичен, колкото и да е зъл. Има някакъв финес.

# 131
 Какъв мъж трябва да си като отвличаш дете? Емир е смело момче и се изправи срещу похитителите си и им каза,че няма да получат момичето Wink

# 132
Месец след сватбата

- Снахо, вземи да ядеш повечко, хората говорят, че не те храним. Така не може, ти си жената на агата, а си само рагу и зъби... И моля те, не ме гледай така гладно...

- А мамче, сакън аз спазвам диетата на Дюкан....

- А той нашия дюкян селски, почти нищо няма в него.

- Пък аз ям и разделно...

Два дни по късно

- Ага, ще ти кажа нещо, ама няма да се сърдиш!

-Казвай, Кефсер стига си го предъвквала!

- Ага, наш'та снаа яде на дюкяна.... Кажи и нещо,  у дома на агата храна няма ли?

- Кефсер, пи ли си лекарството днес?

- Нарин, дръпни си кратуната прекрасна.... Не видя снаата симид ли носи?
- Тц, маман.... Това е дамскста и чанта...ама носи си очилата, като не виждаш!

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 21:12 от Slawena

# 133
Приумицата на сценаристите за Берзан - готвача има грешна посока.
Трябваше да е Боран - готвач за своята любима. Представих си го сега с шапка и престилка hahaha

# 134
Берзан наистина е силен образ. Точно такъв противник - умен, образован, властен, упорит, коравосърдечен и безскрупулен -  трябваше, за да се покаже характера на Боран ага. Сценаристите сякаш ни показваха един Берзан, който иска да е като Боран, но не може. Не може да се откаже от нещата, които властта и силата му дават. Само че любов не се печели с власт и сила. Ще го разбере накрая.

Славена, БРАВО! Страхотно, особено мама Кевсер, която наднича да види симидче ли носи снахата!

Общи условия

Активация на акаунт