С домашни яйца, масълце... Абе намаза Раличка 

ей мъ на
всичко новичко, от-до, и си го изпипвате табиетлийската, страхотни
като си сипете по едно Флюбено питие на новата трапеза искаме фотоси 

искам пак
,беше изгаснал тотално. Ха сега да,беж до магазина,от където взех новата батерия-там улучвам най-тъпата продавачка,която категорично ме реже с "от телефона е,не от батерията"и отказва да помогне.Добре,че колегата е отзивчив и ми сложи сим-а на стария телефон,който не е смарт,но пък е работещ и се зае лично да види къде е проблема. И така поне имам връзка със света,аз нямам и домашен и съм с един номер сега,та беше напечено....По-късно на същия ден разбрах,че вероятно ще пътувам с ретро телефона и не ме беше яд за нищо друго,освен,че снимките на малката ще са от тоя на мм,на който камерата е по-малка....Всъщност аз моя го купих именно заради голямата камера,ама майната му викам,да сме здрави
На сутринта вече бях сериозно притеснена-цялата беше в червени петънца, с различна големина, по лицето и корема,гърба също. По ръцете и краката нямаше. Започнах да се чудя какво е това,явно че не беше от жегата,пъпчиците са съвсем различни там...Вдигна Т,37.5,реших че е от зъбите,долу венеца беше яркочервен и адски надут.Дадох панадол,падна Т,но петната останаха...Притесних се яката и айде до спешното в Царево.Там пък се оказа,че сме изтървали педиатъра за 15мин,вечерта имали само общ лекар,педи нямало...какво да се прави,все е доктор викам. Т се покачи вече,мина 38. Почнах да се панирам,до сега сме нямали 38 Т....Докторката беше любезна,но не можа да помогне,каза че можело от всичко да са тия петна,в т.ч и от шарка-
Шак и мат,викам нали уж е ваксинирана,ами да ама можело пак уж....Изписа ни някакви капки хомеопатия,които да облекчат положението.Каза да я следя и да и давам панадола и нурофена на 4 часа да не качва Т. Прибрахме се,вечерта не спах от ужас,всички тъпи филми дето съм ги гледала за вируси и зарази ми нахлуха в главата,и от страх вече си мислех какво ли не
На сутринта петната се бяха сляли и почти цялото лице беше червено,ММ вика сигурно е шарка,аз си мислех,че за първи път ще видя шарка без сърбеж ако е така.Отидохме пак в болницата и слава богу педито излезе много добра-отзивчива,компетентна,абе какъвто трябва да е педиатъра...Уртикария,вика,споко. От храна алергия или комбинация от храни. Ето ти на домашна баница,то от свекито какво ли добро е дошло де ама айде....Хоп инжекция урбазон,веднага се изчисти,капки фенистил,калциев глюконат...Слава богу,нищо опасно....И каза жената,че може пак да избият петната като мине действието на инжекцията и да отидем утре пак...Така и стана,пак се петнясахме,но по-леко,слава богу,започна да хапва,Т изчезна. Боцнаха я пак на другия ден и се оправи тотално....
Късмет с доктора и изобщо!! Ходихме си на плаж,почивахме с така...Общо взето мина драмата. Сега още и давам 2пъти капките,ама утре ги спирам,1седмица казаха. И повече никакви домашни ястия от свекито,за всеки случай

Големи перипетии сте имали вие, направо се вкарах във филма с вас. Радвам се, че всичко е с happy end и в крайна сметка сте изкарали хубава почивка.
И не знам какво да сторя, че да не го прави - мажа я докато спи, поне да минава, ама как да я накарам да спре, нямам идея... 
дано не го видим скоро
Иначе съм съгласна,че от доктора зависи много изхода на всяка една неочаквана ситуация,като се сетя само на каква овца попаднахме в Добрич

А в банята на хотела пък се хлъзна и падна по гръб като си удари главата-направо ми спря сърцето тогава.Явно обаче не се удари много ,защото рева точно 3 секунди 

Не е разстройство, поне така си мисля.
Тя пие страшно много вода и сокове, чак ѝ се чудя. То вярно, че е жега, ама пак много ми се вижда. Пийва си по едно 400 мл, не знам вие как мислите, но на мен ми се вижда множко.