СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 117 136
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 575
Ancho:) ,списъците с резултатите вече са показани  училищата.Друг е въпроса дали са на видно място или някой ги е съдрал вече Mr. Green
Успокойте детето,едно моге да е на думи,друго на стената-деца Hug
Важното е той да е спокоен и уверен в себе си Peace ,че честно се е справил с изпитанието.

# 1 576
  • София
Анчо, чак космически балове с преписване  и подсказване не се достигат.. Дори и всичко да е преписало едно посредствено дете на 1 модул по мат, дори и да са му подсказали по  21 и 22 задача отворените отговори, как са станали нещата с 23 и 24, където се разписва и където с незанието си би загубило цели 20 точки? Ами по БЕЛ преразказът и тезата в 1 модул  кой му ги е написал? Никой не отрича ужасната ситуация с преписване и подсказване на места, само отбелязвам, че  много високи балове от 35 нагоре не се достигат така. Но прилични - безпроблемно... Sad

# 1 577
Добър ден!
При нас продължава зверското спокойствие. Снощи си поговорихме с девойката и сега пак почва да умува къде иска да отиде. Определено приятелите ѝ от сегашния 8 клас я дърпат насам натам. Дала съм ѝ срок 10 дни да умува и да ми каже какво е решила.
Вчера беше решила да се прави на много хитра и скрила служебната бележка и копията ѝ, за да не мога да проверя преди нея резултатите. Но пък не знае, че имам снимано всичко в телефона.  Mr. Green
Поразпитах я за съучениците ѝ. От съпричастност не поиска да сподели много от резултатите, но има деца, които са изкарали неочаквано ниски според нея резултати (предвид, че ги познава отлично от доста години). Напрежение ли, стрес ли, натиск, и аз не мога да кажа какво.
Изяви желание да отидем да гледаме работите, защото ѝ е много любопитно за какво са ѝ взели точки, макар резултатите да са ѝ според очакванията. Просто ей така, да си направи сама за себе си изводите. Смятам да ѝ угодя и ще се разходим единия от дните.
Аз лично отчитам за печеливш ход това, че не я пресирах през годината и ѝ се доверих. Каквито и притеснения да имах, ги оставих вътре в себе си.
Стискам палци на всички и отсега се приготвям психически за същото "приключение" след 3 години.  Peace

# 1 578
  • СОФИЯ
Ле ле отне ми доста време докато ви изчета от вчера след обяд до момента какво сте изписали  Laughing

Момичета, май повечето поддържаме мнението, че гимназиите се редят по желанията на детето и надолу се разширяват с резервите, но тъй като статистиката не е моята стихия, моля ви дайте мнение за момиче с бал 33,914 тази година има ли шанс на II класиране да достигнем 91 НЕГ ?

И още едно мнение ако може според вас 73 СОУ или 164 или 9 ФЕГ?
Детето се постара доста, сега аз да не се оплескам #Crazy

# 1 579
Мога да дам отлични отзиви и за 164то и за 73то. И не се отказвайте от нито едно желание.

# 1 580
  • Благоевград
Здравейте, някой знае ли къде мога да проверя миналогодишните балове за област Благоевград, защото в сайта на РИО Благоевград не ги откривам.

Ние все още сме пред дилемата за първият език - немски или английски и една мама беше писала по-напред, че имало подробна тема за този въпрос, но никъде не я открих. Много моля, ако някой е виждал подобно разискване да пусне линк.

# 1 581
Пфу никой не отрази моя въпрос  Rolling Eyes

# 1 582
  • Добруджа
Това е статистиката на РИО Добрич:

http://riodobrich.ucoz.org/razni_doc/June-2015/BEL-1.pdf
http://riodobrich.ucoz.org/razni_doc/June-2015/MAT-1.pdf
http://riodobrich.ucoz.org/razni_doc/June-2015/BEL-MAT.pdf

Аз обаче не мога да се ориентирам в общата колко деца има преди нас.  Confused По БЕЛ има 5,03, а по математика 5,55. Може ли някой да помогне, ако е "разшифровал" таблицата.  Praynig

# 1 583
  • София
Моля ви за линк към обшата статистика (МАТ + БЕЛ) за София град.

# 1 584
Mi_Lady - кажи ми вашия бал и към коя гимназия се целите, ще се опитам да ви изчисля шансовете
Моля те, да ми кажеш твоето предположение за два бала: 32.086 за момиче ще стигне ли за испански в ЕГ "Иван Вазов" и бал: 31.684 за момче за английски в една от двете езикови-" Пловдив" и "Иван Вазов" ? Аз направих някакви изчисления, но не съм съвсем сигурна дали съм във вярна посока. Simple Smile

баловете ми изглеждат много близки до тези от 2012. Тогава картинката е била следната: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200117891927972&se … ype=3&theater

Мерси много!   bouquet И аз нещо такова изкарах, но мисля, че за НЕ няма да стигне, защото той измести английския и е най-предпочитан.

# 1 585
  • Раковски
Като гледам статистиката за Пловдив, тази година, най вероятно ще се закриват паралелки, и закачилите се с тройки ще ги огрее слънцето! При момичетата спада на баловете в традиционно елитните паралелки  ЕГ -НЕ,  РГ-НЕ  не е голям до 0,150, (конкуренция на върха определено ще има) Е при момчетата е мнооо го повече  около 0,400!
Математиците да ме извинят ако съм в грешка ! Simple Smile

# 1 586
  • София
Моля ви за линк към обшата статистика (МАТ + БЕЛ) за София град.

Петя, върни на 91 страница. Там има линк.

# 1 587
  • София
Ле ле отне ми доста време докато ви изчета от вчера след обяд до момента какво сте изписали  Laughing

Момичета, май повечето поддържаме мнението, че гимназиите се редят по желанията на детето и надолу се разширяват с резервите, но тъй като статистиката не е моята стихия, моля ви дайте мнение за момиче с бал 33,914 тази година има ли шанс на II класиране да достигнем 91 НЕГ ?

И още едно мнение ако може според вас 73 СОУ или 164 или 9 ФЕГ?
Детето се постара доста, сега аз да не се оплескам #Crazy

Зависи какъв език иска да учи детето.

# 1 588
  • София
Момичета, при бал 32,964 мисля че влизаме в 35то с немски девойки  newsm78 на 2 класиране. И всички надолу.
 А има ли минимален шанс за 2 АЕГ  Whistling
И изобщо правилно ли разчитам файловете?

Lost, ако детето предпочита 2 АЕГ пред 35-то, задължително я пишете преди него. Няма никакво значение дали има шанс. Според груби сметки, които направих по вече обсъждания тук начин, минималният бал на 2-ро класиране за 2 АЕГ ще е около 32,806 /мисля, че беше за паралелката с руски или една от испанските/. Така че Peace Виж и баловете от 2012г. Тази година ще са приблизително същите. Няма голяма разлика в баловете от 2013 и 2014г., а през 2013г. баловете скочиха с половин до близо една единица в сравнение с 2012г. Сега пък се очаква да паднат с толкова. Ако иска 2 АЕГ - пишете я. Както вече се каза многократно - нищо не губите. Peace

# 1 589
  • София
Благодаря много!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт