СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 118 447
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 750
При нас всички са профилирани и напливът е голям.

От друга страна, срещнах майката на детенце от нашия клас и да ме извини, но бях силно изненадана от изказването и. Нямало да запишат детето в ТУЕС, защото родителите (събота сутрин) били много О/Упърпани??? Аз не знам как водите децата на изпит, но може би и аз трябва да се извиня на НПМГ ако съм свалила имиджа на гимназията, тъй като неделя бях без грим, по дънки и фанела.... и аз така.

# 751
В кой сайт ще се проверяват резултатите? От вълнение това съвсем го пропуснах. Embarassed

# 752
Не разбирам защо трябва да държат хората в напрежение, след като е ясно, че са проверени Явно им е голям кеф да ги пускат в последният момент.

# 753
Не разбирам защо трябва да държат хората в напрежение, след като е ясно, че са проверени Явно им е голям кеф да ги пускат в последният момент.
Най-малкото, за да не се повтаря миналогодишната история.

# 754
  • Варна
В кой сайт ще се проверяват резултатите? От вълнение това съвсем го пропуснах. Embarassed
До колкото разбрах, тук: http://7klas.mon.bg
Имам и още един отворен таб с някакво трето класиране от миналата година. Но всъщност утре ще научим със сигурност от тук.  Hug
Аз досега броях дните, пък от днес бия отбой-достраша ме.  ooooh!

# 755
  • Пловдив
Аз досега броях дните, пък от днес бия отбой-достраша ме.  ooooh!

rotfImbo  И аз. Мислех, че ще е по-лесно.

# 756
Ако не всичко е проверено, за кога ще го проверяват? Именно това ме навежда на мисълта за готови оценки.

# 757
... може би и аз трябва да се извиня на НПМГ ако съм свалила имиджа на гимназията, тъй като неделя бях без грим, по дънки и фанела...

mameva,   bouquet
Това беше най-интелигентният грънч стил и само придаде изящество на на мероприятието в неделя. НПМГ само спечели от него  smile3501

# 758
  • Пловдив
на предната страница мариета написа, че в Търново още разсекретяват. Това означава, че днес резултати няма да има. Трябва всички РИО да са въвели данните си в системата. То ако има и още някой, който да не е готов, може и до утре в 12 да не са готови.

marti5, след проверката има и други дейности за извършване - чисто технически.  Peace

# 759
Миналата година кога излезе статистиката?

# 760
  • ГОре на черешата...
Мдаммм, то нашето РИО е голямата работа - на страницата още стоят миналогодишните резултати от класиранията - много трудно да ги затрие някой ooooh!...

# 761
  • Пловдив
Миналата година кога излезе статистиката?

В Пловдив - на следващия ден

# 762
Аз не знам как водите децата на изпит, но може би и аз трябва да се извиня на НПМГ ако съм свалила имиджа на гимназията, тъй като неделя бях без грим, по дънки и фанела.... и аз така.
Аз като се сетя миналата година как бях облякла всичко, което носех в багажа едно върху друго понеже беше много студено сутринта в деня на изпита, а домът ни е на повече от 200 км от София...
И аз се извинявам със закъснение.  Joy

# 763
  • Варна
 Joy Joy Joy
Аз се извинявам предварително тогава, на бъдещото училище на детето, че по принцип ходя с маратонки.  hahaha За записването обаче ще се "натокам".
Всъщност имам и обувки на токчета.  Flutter

# 764
Я извадете по една абитуриентска рокля, не се стискайте.
От друга страна, ако искате да разчистите конкуренцията-разпрани дънки и стара тениска ще свършат работа, пък и едно шише бира в ръка няма да е излишно...

Общи условия

Активация на акаунт