Цени за раждане в Бургасмед - Бургас

• 91 184
  • 352
  •   1
Отговори
# 315
Щом се предлага като услуга, предполагам тези въпроси са уредени като в нормалните болници по света и няма видимост към другите родилки.
За останалото - всеки си преценява. За мен всеки родител трябва да си е при детето, ако има такава възможност.

# 316
Здравейте, платете за придружител и бъдете при жена си.
Щом има желание, МЯСТОТО НА МЪЖА Е ПРИ ЖЕНАТА В РОДИЛНОТО!!! Какви са тези глупости, че щели да се притесняват родилките 🤣🤣🤣 в чужбина си е практика мъжът да присъства на раждането. Аз също държа на това.

# 317
Аз съм на същото мнение като Вас (особено затова ,че мъж няма място там) , също съм чувал супер добри отзиви от приятели също за болницата , но има някаква позната с която си пишат , тя ражда в момента там и доста я плаши .. хем и казвам , стига слуша хората 85% са доволни , няма как да няма недоволни ... просто се притеснявам за нея.

Здравейте, платете за придружител и бъдете при жена си.
Щом има желание, МЯСТОТО НА МЪЖА Е ПРИ ЖЕНАТА В РОДИЛНОТО!!! Какви са тези глупости, че щели да се притесняват родилките 🤣🤣🤣 в чужбина си е практика мъжът да присъства на раждането. Аз също държа на това.

сега видях , че и вие сте писали извинявам се за игнорирането ще поразитам и може би ще съм с нея щом е така.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 20:38 от FBID100000411187923

# 318
Колко мило, че мислите за жена си. Според мен няма от какво да се притесняват другите родилки, все пак там няма да сте Вие вдинствения мъж. Направете така, както го усещате вие. Щом искате да сте до нея, бъдете! Какво по- хубаво от това…

# 319
Аз си помгах с другата родилка в стаята,тя беше ден след мен съответно който беше по-добре ставаше ,слагаше тел на зарядно и т.н.
Ще има свиждания,ще помогнете с каквото трябва.Водата да е спортна,с биберон да пие по-лесно и ябълков сок.Храната е хубава
Не знам някои може някои да са с повече притенции.
Даже и санитарката,която чисти не отказва помощ да ти донесе,подаде вода или нещо подобно
Две деца съм родила секцио там.
Даже тези от неонатология ми се сториха по-криви... момичето с мен ги питаше нещо те правят физиномии и се споглеждат....

# 320
Да, в неонатологията има 2-3 криви. Ама и някои от неонатолозите са доста сопнати, пестят си инфото и гледат набързо-набързо да те изпратят.
Аз си помгах с другата родилка в стаята,тя беше ден след мен съответно който беше по-добре ставаше ,слагаше тел на зарядно и т.н.
Ще има свиждания,ще помогнете с каквото трябва.Водата да е спортна,с биберон да пие по-лесно и ябълков сок.Храната е хубава
Не знам някои може някои да са с повече притенции.
Даже и санитарката,която чисти не отказва помощ да ти донесе,подаде вода или нещо подобно
Две деца съм родила секцио там.
Даже тези от неонатология ми се сториха по-криви... момичето с мен ги питаше нещо те правят физиномии и се споглеждат....

# 321
Привет. Simple Smile
Колко време преди секцио направихте консултация с кардиолог и анестезиолог?
Какво друго ви изискваха, например кръвни изследв.?
След секциото биха ли ви инжекции за разреждане на кръвта, против тромби?
Показаха ли бебето на бащата? Вие знаехте в колко часа ще е и му казахте да дойде ли?
А кога ви дадоха бебето, на следващия ден ли?
Като ви махнаха катетъра, поне от кръста надолу можехте ли да се миете спокойно?

Някой плащал ли е единична стая?

# 322
Привет. Simple Smile
Колко време преди секцио направихте консултация с кардиолог и анестезиолог?
Какво друго ви изискваха, например кръвни изследв.?
След секциото биха ли ви инжекции за разреждане на кръвта, против тромби?
Показаха ли бебето на бащата? Вие знаехте в колко часа ще е и му казахте да дойде ли?
А кога ви дадоха бебето, на следващия ден ли?
Като ви махнаха катетъра, поне от кръста надолу можехте ли да се миете спокойно?

Някой плащал ли е единична стая?

Раждах два пъти секцио.

Една седмица преди секцио се прави консултация. За други изследвания докторът ще Ви каже и ще Ви даде направление.

Първият път ми биха инжекции, вторият не. Зависи при кой др сте и дали трябва.

Знаех и двата пъти долу горе в колко часът ще е. През цялото време ме чакаше отвън. Показват го веднага като се роди, ако няма усложнения разбира се. Даже и Вас показват като излезете от операционна и ви водят до стаята.

Катетърът го махнаха на втория ден след секцио. Бебето го дават на третия ден по принцип. Ако се чувствате добре мооже и на втория ден да си го вземете. Аз втория ден следобед си го взех.
Докторите казват кога можете да се къпете.

# 323
Благодаря. Simple Smile
Вечерта преди секциото ли ви приеха?

# 324
Първият път не, вторият път да.

# 325
Първият път не, вторият път да.
+1
2020-не 2024-да
Общо взето като Роси и аз щях да отговоря .
За разреждане и двата пъти не.
Доколкото знам е практика на НеделковСКИ,момичето в стаята с мен беше при него,на нея й биха.Тя попита и така й отг,че е негова практика.

# 326
Точно негова практика е. Първият оът бях при него.

# 327
Аз съм с тежка наследствена тромбофилия и настоявах задължително да ми бият кръворазреждаща инжекцив след секциото, дори си носех от вкъщи. Друг е въпросът, че  по време на цялата бременност биех, а и 1 месец след секциото продължих да бия, докато се нормализират стойностите на D-dimer и др.

# 328
Аз съм с тежка наследствена тромбофилия и настоявах задължително да ми бият кръворазреждаща инжекцив след секциото, дори си носех от вкъщи. Друг е въпросът, че  по време на цялата бременност биех, а и 1 месец след секциото продължих да бия, докато се нормализират стойностите на D-dimer и др.

Колко време след секциото ви я биха?

# 329
Секциото ми беше сутринта, вечерта към 21ч00. Аз настоявах още по-рано, за да спазим часа, в който аз си ги биех по време на бременността, но се сменяха акушерки, визитации и времето напредна.

Колко време след секциото ви я биха?

Общи условия

Активация на акаунт