Цени за раждане в Бургасмед - Бургас

• 91 135
  • 352
  •   1
Отговори
# 345
Има ли някой раждал секцио с пълна упойка? Как беше? Имахте ли стр.ефекти? Кога видяхте бебето?

Питаха ли ви пълна или спинална, имахте ли право на избор? Коя избрахте и защо?
опиши как мина всичко при теб с подробности?

# 346
Има ли някой раждал секцио с пълна упойка? Как беше? Имахте ли стр.ефекти? Кога видяхте бебето?

Питаха ли ви пълна или спинална, имахте ли право на избор? Коя избрахте и защо?
опиши как мина всичко при теб с подробности?

Здравей. Ще ти разкажа за моето секцио със спинална упойка, колебаех се, но нея избрах и не съжалявам.
Приемат на предния ден за секцио. Минаваш долу през регистратура, а горе даваш всички документи - от кардиолог, анестезиолог и т.н., задават ти доуточняващи въпроси, настаняват те в стая. В стаите е доста топло, според мен. Има течен сапун и тоал.хартия. Носи си вода малки бутилки, превръзки за родилки.  Носи мокри кърпи за бебето. От болницата дават памперси, дрехи, завивка, адапт.мляко.
Правиха ми тонове, ехограф, взеха ми кръв и ми пуснаха системи за оводняване.
Като влезеш в операционната, събличаш се, сядаш и се навеждаш (ще ти кажат как) и ти бият спиналната упойка в гръбнака. Не боли. Лягаш, слагат ти апарат за кръвно на 1та ръка и за мерене на сатурация на пръста на другата, имаш и системи. Слагат катетър - не се усеща почти. Вдигат едно платно пред теб, че да не виждаш какво става и започват. Има до теб анестезиолог и ако нещо не ти е ок - казваш му. Усеща се как те бутат, дърпат, но не и болка. Ако имаш болка веднага кажи, не е нормално, аз нямах. Не е приятно, но бързо минава и заминава. Имах малко гадене и замайване и казах на анест., включиха ми лекарства. След няма и 15 мин. извадиха бебето и ми го показаха, беше прекрасен момент. После го взеха да го мият и т.н. и са го показали на бащата. Като повиха бебо ми го донесоха до мен, да го цункам и да му се порадвам. И продължават да те шият, усеща се дърпане, че нещо правят, но не боли. Говориш си с доктори, сестри, има музика. Около 45-50мин беше секциото при мен.
След 6 часа дойдоха да ме раздвижат, ставай като първо на една страна и тогава се изтласкай с ръцете. Боли, ама няма как. Искай си обезболяващи, аз си носех и свещички Профенид, но и от там ми даваха. На другия ден ми дадоха попара, попитаха ме дали искам бебето, който не се чувства добре може да откаже. С всеки ден боли по-малко. След няма и седмица вече се чувствах много добре.
Всички бяха много мили и отзивчиви, чистят, носят храна, чай, даже и психоложка минаваше. И подаръчета ми дадоха разни мостри козметика, кърпички и прочие, доста неща. От 17-18ч визитация. Колкото повече се движиш, толкова по-бързо ще се възстановиш. Към 1500 струва.
4 нощувки бях.
Леко раждане и ако имаш въпроси съм на линия

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 18:27 от *Sweety*

# 347
Присъединявам се към всичко написано с малки изключения за мен,аз бях с обикновени превръзки,но нощни номер 4.
Психолог не е минавал при мен,нас...
Тези от неонатология са малко странни като ги питаш нещо правят физиономии и извъртат очи....
Иначе всички се държат мило даже и санитарите може да помолиш за нещо да ти дадат от чантата ако не може да ставаш.
На мен ми беше второ секцио и сякаш ме боля повече,но мина замина

# 348
Къде бяха тея психолози като раждах ...да ги питам лигла ли съм че ме боли както ме нарече акушерката ?

# 349
Къде бяха тея психолози като раждах ...да ги питам лигла ли съм че ме боли както ме нарече акушерката ?

Ама напълно те разбирам.Ден след раждането имах страшни болки свързани с жлъчката,едвам обясних къде ме боли.Е дали още не раздвижена не ме кара аг(не този,който ми прави секциото,друг беше)да ставам и да ходим на преглед до ехографа,вместо да го покарат в стаята..през цялото време с над смешка ме гледаше все едно се правя..

# 350
Здравейте!Може ли някой да ми даде актуална информация за цените за секцио?

# 351
Около 1400лв.

# 352
Здравейте! Скоро ми предстои секцио при д-р Неделковски. Бихте ли споделили как е преминало, доволни ли сте останали от екипа и от всичко останало?

Общи условия

Активация на акаунт