ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 21

• 90 792
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Момичета,
До вчера бях със статус прието заявление, а сега, като си въведа егн-то ми пише, че няма намерен резултат. Какво означава това?
Явно има проблем със сайта, току що пробвах и на мен така ми излезе!

# 601
Момичета,
До вчера бях със статус прието заявление, а сега, като си въведа егн-то ми пише, че няма намерен резултат. Какво означава това?
Явно има проблем със сайта, току що пробвах и на мен така ми излезе!

А ти с какъв статус си?
Успокои ме малко!
Мерси!

# 602
И на мен ми излиза, че "няма намерени резултати"  Peace
Нещо сайта им е бъгнал, споко  Hug

# 603
Poly, писах и в другата тема, има бъг и то след обяд, сутринта всичко беше наред. Аз следя на моя приятелка и при нея така излезе.

# 604
Супер,
Благодаря Ви момичета!

# 605
Оххх ние сме одобренииииии  Heart Eyes чак се разплаках  Flutter 

Успех на всичкиии и скоро да си вземете заповедите и най-важното да са успешниииииии  Praynig

# 606
  • Бургас
И нас ни одобриха най-накрая ... голям камък ми падна от сърцето!

Успех момичета!

# 607
Здравейте момичета! Приемате ли нови попълнения?
Ние сме с тежък мъжки фактор - Oligoasthenoteratozoospermia, морфология 3% и при двете ни спермограми. Според доки процента да забременеем естествено клони към нула, както и евентуален успех от инсеминации, за това препоръча направо да кандидатстваме за фонда. Другата седмица имаме час при уролог за становище и подаваме документи. На мен ми се върти в главата да направим един самофинансиран опит за инвитро, докато чакаме за заповед. Тъй като прочетох, че има двойки, които действат по този начин, искам да ги попитам колко горе-долу ви излезе един опит?
Благодаря предварително и успех на всички  Peace

# 608
Здравейте момичета! Приемате ли нови попълнения?
Ние сме с тежък мъжки фактор - Oligoasthenoteratozoospermia, морфология 3% и при двете ни спермограми. Според доки процента да забременеем естествено клони към нула, както и евентуален успех от инсеминации, за това препоръча направо да кандидатстваме за фонда. Другата седмица имаме час при уролог за становище и подаваме документи. На мен ми се върти в главата да направим един самофинансиран опит за инвитро, докато чакаме за заповед. Тъй като прочетох, че има двойки, които действат по този начин, искам да ги попитам колко горе-долу ви излезе един опит?
Благодаря предварително и успех на всички  Peace
Първо, въпросът не е за тази тема. Иначе, доколкото знам, един стимулиран опит инвитро излиза около 5000 лева като зависи  от каква стимулация имаш нужда ти. Ако е на естествен цикъл е по-евтино. Ако пък е ИКСИ е по-скъпо, а с ИМСИ още 300-400 лева. За да не те заблудя обаче, тъй като аз самата нямам подобен опит, бих те посъветвала да попиташ в клиниката.

# 609
Благодаря за отговора, извинявам се ако съм наспамила темата ви, мислех, че тук е мястото да попитам. Лека вечер  bouquet

# 610
Здравейте момичета,
днес има промяна в сайта вече.
30342 от 24,09,15 - разглежда се от комисията
Стискайте палци!

# 611
Здравейте момичета,
днес има промяна в сайта вече.
30342 от 24,09,15 - разглежда се от комисията
Стискайте палци!

Номер 30322 също се разглежда от комисията. Дата на подаване 18 09 2015

# 612
Май за този месец това беше с обажданията! Много малко...

# 613
  • София
Май и следващия месец се очертава такъв  newsm45

Цитат

Уважаеми пациенти, до 30 ноември 2015 г. заповеди за финансово и организационно подпомагане ще получат заявителите с вх.№  28 150  включително!
    Данните в интернет страницата са валидни към дата 30 октомври 2015 включително. Заявленията, подавани след тази дата не са въведени в уебсайта и са със статус "прието заявление".

# 614
Май и следващия месец се очертава такъв  newsm45

Цитат

Уважаеми пациенти, до 30 ноември 2015 г. заповеди за финансово и организационно подпомагане ще получат заявителите с вх.№  28 150  включително!
    Данните в интернет страницата са валидни към дата 30 октомври 2015 включително. Заявленията, подавани след тази дата не са въведени в уебсайта и са със статус "прието заявление".

Аз като отварям страницата ми излиза още информацията с дата 23 10 2015

Общи условия

Активация на акаунт