Пазаруване от Amazon - тема №44

• 80 735
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
 Sad Не мога да им схвана логиката, ама... здраве да е. Благодаря chockolina за бързия отговор.

# 106
  • Варна
За нищо! Hug

Логиката им е такава - когато се абонираш за нещо, получаваш отстъпка, защото евентуално ще го поръчваш повече от един път. При Subscribe & Save нещата не плащаш доставка, дори и стойността им да е по-ниска от 20 паунда.
Когато купуваш еднократно, логично, цената е по-висока от тази при абонамент, тогава има и доставка, затова трябва да събереш в кошницата продукти за над 20 паунда, за да получиш безплатна доставка.

# 107
  • Sofia
Моля помагайте.
Купих си тиган  от търговец различен от Амазон, използвах превозвач, но получих грешен артикул.
Писах на търговеца и той, днес ми е пратил писмо че ми е изпратил веднага верния артикул и в пакета е сложил етикет за безплатно връщане с DHL. Да ама етикета ще е с адреса на превозвача Какво да правя сега!!!!! Тигана е в България #Crazy newsm78 newsm78

Пиши пак на търговеца и обясни, че трябва да върнеш тигана от БГ. Ако не могат да ти генерират етикет за безплатно връщане, биха могли да ти възстановят пощенските .

За Джаварито и аз страдам много  Sad Не толкова за безплатната доставка, колкото за възможността да се връщат артикули в срок от 1 година. Сега имам толкова много детски обувки, с неулучени във времето размери.

# 108
Привет !!!
От колко време се ровя, търся оглеждам и все не мога да избера мъжка тениска.... спрях се на няколко от немския - С. Оливър, Том Тейлър и Есприт за по 5-6-7евро...по принцип търся М размер  Peace
същевременно ще е супер ако намажа и аз някоя по-широка туника в долната част, така че да става и за бременни  Wink аз съм между С/М малък бюст  Blush нещо с малко ръкавче, тоест не тип потник...
ето на кои мъжки съм се спряла, моля за мнение:
http://www.amazon.de/gp/product/B00ON0GRUU/ref=ox_sc_act_title_1 … id=A3JWKAKR8XB7XF
http://www.amazon.de/gp/product/B00Q4OJ2CS/ref=ox_sc_act_image_2 … id=A3JWKAKR8XB7XF
http://www.amazon.de/gp/product/B00P112LJG/ref=ox_sc_act_title_3 … id=A3JWKAKR8XB7XF
обаче цените  им са се променили  newsm78

# 109
Моля помагайте.
Купих си тиган  от търговец различен от Амазон, използвах превозвач, но получих грешен артикул.
Писах на търговеца и той, днес ми е пратил писмо че ми е изпратил веднага верния артикул и в пакета е сложил етикет за безплатно връщане с DHL. Да ама етикета ще е с адреса на превозвача Какво да правя сега!!!!! Тигана е в България #Crazy newsm78 newsm78

Пиши пак на търговеца и обясни, че трябва да върнеш тигана от БГ. Ако не могат да ти генерират етикет за безплатно връщане, биха могли да ти възстановят пощенските .

[/size]

Много ти благодаря сега ще му пиша. Ох "изприщих" се, не ми се беше случвало. Ще ви държа в течение.

# 110
Здравейте! Синът ми иска да си купи такъв телефон
http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00FG0UCC0/=sr_1_1_olp?ie= … amp;condition=new
(желателно с доставка до Германия,живее там) Изобщо изгодно ли е да се поръча от Амазон,може ли другаде да се намери по-евтин?
А някой ,ако го има евентуално,доволни ли сте от него?
или LG G3,не е голяма разликата в цената?
http://www.amazon.de/LG-Smartphone-Quad-HD-IPS-Display-2-5-GHz-Q … mp;keywords=lg+g3
Всъщност,не и малка сега като се загледах..дали си струва?

# 111
  • София
Видях, че пишете за абониране... Може ли да бъда известен, ако намалят Kobo aura H2O?
Или да си поръчвам от долния сайт?

За нас коя цена важи?
http://ereader-store.de/en/onyx-boox/70-onyx-boox-i86-hdml-plus- … -front-light.html

# 112

Много ти благодаря сега ще му пиша. Ох "изприщих" се, не ми се беше случвало. Ще ви държа в течение.

Отговори ми че той не бил пращал тиган в България а до Германия и ми е пратил етикет за връщане с DHL за германия.
ето му отговора:
wir haben Ihnen wie Gestern schon geschrieben, den richtigen Artikel versendet.
 In dem Paket liegt ein DHL-Retourenschein dabei, mit dem Sie uns das Paket kostenlos zurück senden können.

Wir haben Ihnen Ware nach Deutschland und nicht nach Bulgarien verkauft und gesendet also zählen unsere Paketscheine auch nur für Deutschland.

Сега как да го накарам да ми поеме разноските от България. А и този немски, с преводача кой знай какви ги пиша... Давайте идеи

# 113
  • гр. София
Вероятно няма да се съгласят да ти поемат разноските от България до Германия. Аз имах подобен случай, малко по-назад го обсъждахме. Връщат ми парите за доставката до превозвача в Германия. Разходите от БГ отказаха да ми ги поемат. И сега и аз съм в чуденка какво да правя? Да връщам ли или не? newsm78  Връщането ми излиза 12,80 с БГ Пощи, днес ходих да питам. 16 лв ще съм назад.  Close

# 114
  • Пловдив
Момичета,напълно разбирам,че никой ни иска да  е на загуба от покупката,ама нали разбирате ,че и продавача не иска да губи.Четете по внимателно отзивите,описанията и ако прецените ,че има риск то поръчайте до Бг за да може и да върнете безплатно.

# 115
  • гр. София
Момичета,напълно разбирам,че никой ни иска да  е на загуба от покупката,ама нали разбирате ,че и продавача не иска да губи.Четете по внимателно отзивите,описанията и ако прецените ,че има риск то поръчайте до Бг за да може и да върнете безплатно.

Така е, но аз се изкуших заради добрата цена, а не разбирам немски изобщо. Затова и като приключа одисеята с покупката, повече няма да пазарувам от Амазон вероятно. В немския нещата излизат по-изгодно май от английския. А доставката до БГ беше много скъпа в моя случай.  Peace

# 116
Момичета,напълно разбирам,че никой ни иска да  е на загуба от покупката,ама нали разбирате ,че и продавача не иска да губи.Четете по внимателно отзивите,описанията и ако прецените ,че има риск то поръчайте до Бг за да може и да върнете безплатно.

Да така е. Пазарувам от години от Амазон и много внимавам, проблема при мен е че, продавача ми е изпратил грешен продукт. И сега аз съм на сериозна загуба ако трябва да му върна сгрешния продукт. Ще ми излезе на двойна цена защото с БГ поши е 31,50лв.. Аз му писах че ми е пратил грешен продукт и без да ме пита какво искам пари или подмяна, направо го беше изпратил. Сега съм пред свършен факт.

# 117
  • Пловдив
Момичета,никого не визирам.Просто винаги има риск.Аз започнах пазаруването на френски,и дума не знам на този език.Лейла,курса на паунда е висок,но доста често въпреки високия курс някой стоки са по-евтини.Не се отказвай-просто сравнявай цените в различните страни на Амазон ,а и в други сайтове.Една несполучлива покупка не бива да те отказва.
Зузи,прочетох и наистина е гадно това,но надявам се да добра развръзка при теб.Пиши им отново-все пак вината не е твоя

# 118
  • гр. София
Момичета,никого не визирам.Просто винаги има риск.Аз започнах пазаруването на френски,и дума не знам на този език.Лейла,курса на паунда е висок,но доста често въпреки високия курс някой стоки са по-евтини.Не се отказвай-просто сравнявай цените в различните страни на Амазон ,а и в други сайтове.Една несполучлива покупка не бива да те отказва.
Зузи,прочетох и наистина е гадно това,но надявам се да добра развръзка при теб.Пиши им отново-все пак вината не е твоя

Цените на доставките /а и грешките/ ме демотивират. Сега разбрах, че и с превозвач не е ОК. Не мога да вися само в Амазон все пак. Не мога да си представя ако бях поръчала нещо скъпо или голямо/тежко и дойде нещо друго или е сгрешен номер/артикул....  ooooh! Скромния ми опит от сравняване на цени показва, че обикновено в американския излиза най-евтино, но пък тези доставки, че и мита, ДДС....Та и оттам не върви. Аз като си сметна доп. разходи и излиза, че е същото или по-евтино даже, ако си го взема от БГ.  Peace
Иначе за риска знам. Пазарувам от чужди сайтове козметика и добавки, но досега не съм имала проблеми. А тук от първия път  Rolling Eyes Как да не се разочароваш?  Sad

# 119
Имам 3 поръчки от УК: 2 от Амазон и 1 от друг продавач. Тази другата е пристигнала (но в самия сайт все още не е отразено).
Обаче защо другите 2 са ми в 1 поръчка, но само едното е пратено и днес пристигнало?
Възможно ли е да са опаковани заедно все пак, че иначе ми бърка работата с превозвача?

Чела съм, че някой път разделят поръчките, ама дано сега да не е Praynig

Общи условия

Активация на акаунт