Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 264
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
искам и аз на кафеее  smile3518
Киарче Hug, това, което си написла  много ми хареса Peace
не си го бях помислила  Peace
да "болната" сестра отвори очите на Шура и сякаш тя я подтикна да скочи  Peace
айде ще те правим и теб фенка на Киво Wink ако те влече де Wink а може и да почнеш да го сънуваш Laughing

Скрит текст:
Ваня Hug, благодаря за размислите ти  bouquet

Орси Hug с блузата Башак беше облечена на един от рождените им дни-май нейния беше, април 2014 г newsm78
Фенче Heart Eyes, това май е класация за модели, демек манИкени Wink

Аааа, аз съм вярна на Ча.  Mr. Green Joy Нищо, че сега е доста грозничък.  Joy Не, че ако Киво ми се яви с кожуха ще го върна, ама то веднъж, пък и с колега не се брои.  Joy Rolling Eyes

# 316
От устата на Нина не за първи път излиза истината.
Интересна хрумка на сценаристите, да обградят Шура с две любящи сестри, едната самият разум, другата с помътнен разум, но водена от сърцето, искрена и чиста.

Самата Шура в различни ситуации избира как да постъпва, според ума или според сърцето си. Струва ми се, греши, когато се поддава на гласа на разума (Валентина)

# 317
Айрич  Heart Eyes и с теб ще отидем на кафе , вярвам, че ще стане Peace

ей и тази сцена много ми липсва ...
А това дето го постнах май е  за най-добър модел на Турция и в света, нещо такова ми се струва, и е някаква анкета. И естествено, че нашия сапфир е с най-много гласове, ми най-красив си е, доору! Heart Eyes
Киарче  Hug ми то не пречи  Joy Joy Joy тук има момичета с по десетина любимци  Laughing
Но, и аз съм като теб - не изневерявам на първата си любов от турските сериали ... но, то е, защото не виждам по-красив и по-харизматичен от него, пък е и невероятно талантлив за мое щастие Heart Eyes

Вале  Hug абсолютно мисля като теб! Когато и да е послушала Тина, все е грешила  ooooh!
Хубав ден, милички! До довечера!   love001

# 318

Аааа, аз съм вярна на Ча.  Mr. Green Joy Нищо, че сега е доста грозничък.  Joy Не, че ако Киво ми се яви с кожуха ще го върна, ама то веднъж, пък и с колега не се брои.  Joy Rolling Eyes

емии като си му вярна на Чачун ......Rolling Eyes  Wink
ама какъв кожух...... така няма ли да го върнеш Crazy

ти гледа ли СЮ миналата година, ако не си- голям пропуск Naughty Wink Grinning

Валя  Hug Peace

Фенче Heart Eyes, ще ще Praynig Grinning
лека работа  bouquet
може довечера да поръзсъждаваме защо Сеит не заведе Шура направо при родителите си?

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 12:43 от Airra

# 319
Айрич  Heart Eyes благодаря!   bouquet
след тези снимки сега как да работя  newsm78 Joy Joy Joy
Ами защото си познаваше чудото ... искаше да подготви почвата според мен, иначе Мирза щеше да обиди Шура и пред него, не се съмнявам. Но, довечера ще го обсъдим, непременно. Peace
Вече ЧАО!  Heart Eyes

# 320
Айра, ами не че не е секси - напротив. Но, просто с тази брада и кожуха и/или униформата и излъчването му е съвсем друго. На закрилник, опора, по - руско някак, по- близко до нас.
За сравнение:

Руски офицер:

Турчин:

Не знам, виждам огромна разлика.  Peace

Виж, това е друго нещо:

Скрит текст:

Пък и този ми е първата любов в турските онлайн сериали, както е казала Фенка.  Peace Wink

# 321
Киара Hug, да, разбрах те какво имаш впредвид Simple Smile
ама и като турчин в началото е готин Heart Eyes

ама никой не те кара да се отазваш от Чачо Wink

намерих нещо забавно за зодиите Grinning
и вярно  Wink

Скрит текст:
Всеки си има своите житейски ценности и приоритети, а мнозина вярват, че те до голяма степен се предопределят от знака на зодиака, под който са се появили. Да погледнем на астрологията с усмивка и да научим под какъв житейски девиз се подвизават различните зодии.

Овен

Девиз: „Там, където всички набиват спирачка, аз давам газ!

Любимо хоби: Първо действаме, после задаваме въпроси.

Настолна книга: „Моите мъдри мисли и фрази в 60 тома”.

Подходяща работа: Сексопатолог.

Телец

Девиз: "Храбрият винаги е първи, а умният - втори!"

Любимо хоби: Беседа за обеда

Настолна книга: „За истински гурмани”

Подходяща работа: Инквизитор.

Близнаци

Девиз: „ Който владее информацията, той владее информацията!”

Любимо хоби: Извършване на необмислени постъпки

Настолна книга: „Как да говорим с камъни”.

Подходяща работа: Продавач на въздух

Рак

Девиз: „Търпението ми няма граници!”

Любимо хоби: Да поплаче на нечие рамо.

Настолна книга: „Изкуството да бъдеш мъченик.”

Подходяща работа: Оператор на телефон на доверието

Лъв

Девиз: „Всичко ще бъде наред, тоест, така, както аз искам!”

Любимо хоби: Да командва и инструктира

Настолна книга: „Как да стана звезда за 10 минути”

Подходяща работа: Шеф на началниците

Дева

Девиз: „Щастието – това е, когато всичко е под твой контрол!”

Любимо хоби: Да се суети и да се безпокои

Настолна книга: „Как правилно да си облека ризата. 1001 начина”

Подходяща работа: Санитарен инспектор.

Везни

Девиз: „Дълго запрягам, но пък после бързо тичам!”

Любимо хоби: Да виси пред огледалото

Настолна книга: „Как да заприличам на Мона Лиза”

Подходяща работа: Природозащитник

Скорпион

Девиз: „За всяка усмивка е нужна сериозна причина!”

Любимо хоби: Фин, психологически тормоз

Настолна книга: „1001 плана за превземане на света”

Подходяща работа: Екстрасен.

Стрелец

Девиз: „Не съм отзивчив, очарователен съм!”

Любимо хоби: дървената философия

Настолна книга: „Как се става философ за пет минути”

Подходяща работа: Ловец на пирати в Карибско море.

Козирог

Девиз: „Обигран, като скъп коняк.”

Любимо хоби: Да играе централната роля

Настолна книга: „Как да стана властелин на Вселената”

Подходяща работа: Финансов съветник на Уорън Бъфет.

Водолей

Девиз: „Бъдещето зависи от мен!”

Любимо хоби: Да блесне – винаги и навсякъде

Настолна книга: „Как да отгледаш таралеж в домашни условия и да спасиш света”

Подходяща работа: Инженер конструктор на машина на времето

Риби

Девиз: „За моето съчувствие се плаща скъпо!”

Любимо хоби: Да брои гаргите

Настолна книга: „Как да се сприятелиш с марсианци"

Подходяща работа: Професионален ревльо

# 322
Айра,  Hug права си! Сърцето ми е широко, то и според хороскопа ми е така, де. Wink Иначе, по професия съм професионална ревла.  Joy Mr. Green

# 323
Айра,  Hug права си! Сърцето ми е широко, то и според хороскопа ми е така, де. Wink Иначе, по професия съм професионална ревла.  Joy Mr. Green

оо рибка  Grinning
и аз съм водна и жилеща Mr. Green

# 324
Здравейте.Аз започнах да пиша в другата тема но реших да се включа и тук.

Мнението ми за серията снощи
Петро при бунтовниците.Предател ,двуличник.Сложил червената лента на ръкава стои и гледа спокойно как определят смъртна присъда на приятелите му
Ненавижда Курт-приемам го.Но с какво му бяха виновни Миша и Джалил та предаде и тях.  Може би само факта че са приятели на Курт или че те останаха във войската , а той не .Крие се зад гърба на Миша
Погледа поведението на баща му бяха красноречиви

Срещата между Курт и Шура беше прекрасна,макар че близките и бяха да го наречем неприятно изненадани
Обичат се и двамата но моето мнение е че прибързват.Доста бързо той даде обещание на майка и и доста бързо Шура се съгласи да тръгне с него.Доста необмислено и малко първосигнално
Пристигайки в имението видях едно притеснение от страна на Курт.С наближаването той се затваряше в себе си и добиваше угрижен  вид.Знае какво следва.Знае че най вероятно ще има труден разговор с баща си.Шура също го усети.Стана и тъжно и неприятно че той я оставя във вилата сякаш я крие от близките си.Тя не знае за завета на баща му той да  свърже живота си с турско момиче ,но интуитивно усеща че има някаква преграда
Тази преграда мисля ще бъде катарзиса за Курт,ще бъде неговия ад, .Ще има вътрешна борба между любовното чувство и чувството за дълг към родителите,към завета даден от бащата към вярата.Не знам до какво ще доведе това,но такива неща обикновено водят след себе си катаклизми

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 14:03 от djoleva

# 325
Джолева, много харесвам коментарите ти още от СЮ Peace
и аз мисля, че отношеният между Сеит и Шура се развиха прекалено бързо, спонтанно, изгарящо и даже първосигнално както казваш ти. Не успяха да се опознаят в нормална и спокойна обстановка, Прекалено бързо и импулсивно действаха Peace водени от любовта си, но понякога тя не стига....за мен Сеит и Шура не бяха един за друг, но това ще го видим в края на сериала.
Сеит е по-предпазлив в тая връзка и по здравомислещ, осъзнава кои неща са против тях и като знае какво е отношението на баща му към руската жена, към друговярката, не случайно заведе Шура във вилата, за да подготви почвата Peace А Шура милата е толкова наивна, очакваше, че ще бъде посрещната с отворени обятия Confused

Петро няма нужда да го коментирам такава мръсна гад е, ще видите още днес или утре....аз нямам думи от това, което направи #2gunfire
но това е мисленето на лошия и злобен човек, защо да не страдат и приятелите на врага ми Close така и на него ще му е гадно.....

ами включвай се пак и тук ,ако имаш желание Hug

# 326
Цитат
ами включвай се пак и тук ,ако имаш желание Hug

Ами мисля да остана тук, ако ме приемете

Когато Шура скочи от влака сякаш самия Курт се изненада и не беше подготвен,не очакваше такова нищо отговорността към нея се стовари отгоре му като скала.Не разбрах дали даже се зарадва или малко като в небрано лозе  се озова Joy Joy

Цитат
Прекалено бързо и импулсивно действаха Peace водени от любовта си, но понякога тя не стига....за мен Сеит и Шура не бяха един за друг,

Твърде много неща ги разделят още в началото,твърде много различия има.Дали Курт ще се противопостави на баща си ,ще се справи ли Щура в тази непозната и най вероятно враждебна обстановка.Не съм гладала филма,гледам само сериите по БТВ но ще ми бъде интересно
На някои хора филма не им харесва ,на мен засега ми харесва за по натам ще видим

# 327
ами защо да не те приемем, ти си в тая тема още от началото й  Peace
Шура няма да има шанс да се адаптира към новата обстановка, така , че в следващите серии очаквайте много изненади!

# 328
Айра, скорпионче  ooooh! дано поне да си бяло.  Wink Hug Забравих да кажа, че не съм гледала СЮ. Нещо не успя да ме грабне, пък и главната не ми хареса визуално.  Peace

Джолева,   bouquet

ами защо да не те приемем, ти си в тая тема още от началото й  Peace
Шура няма да има шанс да се адаптира към новата обстановка, така , че в следващите серии очаквайте много изненади!

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Много ми харесва как я съблазнява. Бавно, нежно, но безкомпромисно. Тя е като една малка птичка, която пърха, страхува се от ръката на ловеца, но когато той я хване и я помилва тя разбира, че единствено там е нейното място и се успокоява. На Фара това най - много ми харесва в играта и. Тя просто "трепти" около Сеид. Имаш чувството, че точно преди да се разпадне той я хваща и събира частите и в едно цяло. Само в неговите ръце тя е спокойна. И като казвам в неговите имам предвид буквално. Само когато имат физически досег - хванати са за ръка, той я прегръща или седи до нея тя изглежда спокойна. Иначе, или трепери, или линее.  Peace

# 329

Джоли, добре си ни дошла! Страхотно пишеш. Да, съвсем спонтанно действат и двамата. И не само на гарата. А и първата им любовна "нощ" заедно. Но той е силно влюбен мъж, а тя младо, крехко, неопитно девойче, което не знае хитрости и преструвки и без да мисли се отдава на любовта си. Когато скача от влака видях лицето на Сеид - то грееше в широка усмивка от любов. Едва ли  е взел Шура като падаща скала. Но виж, по-късно да. За по-късно сравнението ти е уместно. За съжаление с голямата любов не се живее далеч от обстоятелствата. Голямата любов може само да се изживее далеч от обстоятелствата.  Едното е дълъг период от време, а другото кратък миг.

Киара, щом работиш в центъра още по-добре. За всички е удобно там. Посочи някое познато ти място даже. Понеже Ками каза, че уикендите ѝ са заети е хубаво през седмицата след работно време или в обедна почивка. Изкажете се дружки, които сте заети. Вие трябва да се стиковате.
Айрич, ако има еднодневна екскурзия до Габлово, ще дойда през септември да пием кафе в центъра на града. Много ми харесаха снимките, които беше сложила от карнавала.

Общи условия

Активация на акаунт