Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 256
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Айра, не си прави труда, все ще стигна до нея.  Peace Любов и наказание ми е в топ 3 на турските сериали. Заради него започнах да харесвам Нургюл. Такава енергия и страст кипи от нея.  Simple Smile

Светле, много ми е приятно  Hug

И аз ви казвам лека нощ! Днес ми беше толкова приятно в темата, че почти никаква работа не успях да свърша  Rolling Eyes утре да пишете по- малко  Wink Mr. Green (шегувам се). Сладки сънища!  Hug

# 376
Аз си мисля, че Сеит го беше срам заради баща си , затова не успя да сподели с Шура, че близките му не я искат ... как наистина се казва такова нещо ? С  какво разочарование сподели с Джелил, че баща му дори не желае да се запознае с такова прекрасно момиче като Шура  ooooh! и тъга, много тъга лъхаше от думите му, но в същото време беше решил за себе си как да постъпи.
Светле  Heart Eyes по-нататък още повече ще ти хареса Шурка  Peace Що пък ти е нереален образ Пьотр ?
Айре  Heart Eyes в 4 оригинален епизод е хамама  Peace
И аз ви пожелавам лека нощ! Благодаря ви за хубавата компания!  smile3524

# 377

лека на компанията Wink Hug

# 378
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче, ми много черен бе, тоз Петро. То пък нищо човешко няма в него, само от лошотия изтъкан.

# 379

Бре, какво творчество е закипяло! Направо съперничите на изпитите по матури и кандидатстудентски взети заедно!
   Хубава серия. Но в диалозите е сложен речника на съвременните турци. Техния манталитет. А си мисля, че след като дълго си живял в пределите на една имперска държава, бил си царски офицер, т.е. бил си в елита на обществото все трябва да си нещо по-различно от обикновен турчин. И това повторение от страна на бащата Мирза като мантра, че с рускините да се забавлява и т.н. си е точно към съвременните млади турчета. Сакън да не се влюбят и оженят за рускини. В Истанбул са много рускините, занимаващи се с древната професия. А Шура е представителка на висша аристокрация. Колкото и малка да е веднага усети какво става. Много ми хареса обръщението към бащата с пълното му име! Винаги съм я харесвала Фарах. И тук пресъздава образа на толкова нежно, ефирно създание. Има много одухотворено излъчване. Много добре играят всички. Но кОмшите скоро няма да дорастат за такъв род сюжети.
  Сеит, според мен не че се срамуваше от родителите си. Но не смееше да ѝ каже за тяхното отношение, за да не я обиди и разстрои. Той си даваше сметка колко е крехък нейния свят в момента. Има само него и с трепет е очаквала да се срещне със семейството му. Какъв удар ще е за Шура тяхното поведение и колко е различно то от света на Шура. 
  Фен, ти не толкова отдавна помести тази мисъл за любовта. Хубаво, че я повтори пак! Да, милички. Най-здравословната храна за душата е любовта. Омразата убива.
  Киара, и аз много харесвам Л и Н. Нургюл е много жива, темпераментна и освободена актриса. Много живот кипи в нея.

За срещата си мълча, защото нямам пречки. Вие се разберете. Но не трябва да го отлагаме много във времето. Предложих през седмицата, защото Ками каза, че е заета уикендите. Но аккто вие решите.

Лека!

# 380
  • AMS

Благодаря ви за интересните постове Hug Hug
Аз само за протокола, малко от архива към последния епизод >>>

# 381
Добро утро, дружки!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

Орси, Дива  Heart Eyes Hug благодаря!
И все пак си мисля, че Сеит се срамуваше от баща си за приказките по адрес на Шура ... много се обиди и го заболя от  отношението му ... И въпреки, че си знаеше, че няма да е лесно с Мирза Еминов, не очакваше точно такъв отговор. Поне с такова впечатление останах. А Петро наливаше още повече масло с приказките си пред Шура. Колкото до приказките на стария Еминов ... ами явно той като млад е вършил именно това - да се забавлява с рускините, а после си е взел за жена, която сляпо да се подчинява на неговата дума.
Дива , благодаря за разказа в снимки! Жалко, че някои не ги видяхме, ама каквото- такова ...
 Светле  Heart Eyes на мен не ми е нереален образа на Петро, нима няма такива хора на земята ?
Хубав ден!    bouquet

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 06:35 от queen_fenka

# 382
  • София
Добро утро милинки! Hug Hug Hug
Хубав ден!

Орси,момичета! Hug
Скрит текст:
За срещата- щом и Фенчето, каза кога е свободна, тогава да се разберем или в срада на 24.06 или на 26.06 в петък.Ако, Ваня да каже, че в този петък е заета, да остане в сряда. На мен понеделниците да си по-натоварени!

Скрит текст:

Е.... нямам думи просто! Тези от БТВ-то надминаха всичките ми очаквания. Егати си простотията, ги гони тези.Какви са тези, прости редактори се чудя? Може ли в такъв кратък сериал, да изрежеш най-хубавите  моменти? newsm78 Изгледах оригиналният епизод,от-тук и там, изрязали не само сцената в хамама, и не дадоха, как годеника на  Валентина, се прибира и се женят.След сериала, нама да ги гледам изобщо тези.... Ще забраня в къщи да се пуска БТВ.

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 08:11 от kamelia741

# 383
Добро утро!

Айра  Heart Eyes от Враца съм аз.  Simple Smile
На този етап не мога да си представя нещо по-лошо от Гюней, но щом казвате, значи Петро е ужасен.
Значи Шура е съвсем малка. Сигурно затова повечето хора я набеждават за незряла и неопитна, което е нормално. Може би затова си мислят, че е все още по детски наивна.
Според мен сериалът не е добре приет в Турция, точно защото част от действието се развива в Русия. Те са свикнали да гледат друг тип сюжет и това е малко далече от разбирания им, макар че си го има турския привкус през цялото време.

Фенче, аз смятам, че съм от малкото хора (както казваш), като смея да твърдя, че съм изпитала тази любов... още я изпитвам. Обичам човека до себе си толкова силно, че имам чувството, че не мога да дишам без него. Не мога да си представя живота без него. Не искам това да се бърка с обсебване, защото според мен е много по-различно от това.
Тези думи на Джеймс Бари са много истински.
За Кюзей Гюней те подкрепям на 100 %. И на мен това ми е най-любимият от любимите. Още ме държи тръпката от него. Често си пускам клипчето с предложението на Кузей и си поплаквам.  Heart Eyes

Бащата на Сеит е много властен. Дори не се опитва да изслуша сина си. Не му пука какво чувства и дали наистина не обича толкова, колкото описва това момиче. Казаното трябва да е закон. Това винаги ме е дразнило в турските сериали. Общо взето цял живот трябва да слушаш татко, защото иначе зле ти се пише.
Няма как да не е разочарована Шура, защото тя като цяло грее от щастие и още повече, когато е сигурна, че живота е цветя и рози.
Мъчно ми стана за Татя. Много я харесвам.  Simple Smile

На мен изобщо не ми беше трудно да възприема Киво с мустак. Може би, защото и преди сте пускали негови снимки и затова.

Благодаря на всички за хубавите коментари.  Hug

Много ме е яд, че не мога да гледам оригиналните епизоди.  #Cussing out Какъв е този епизод 1 час и 10 мин?  #Cussing out

# 384
Здравейте Hug
благодаря за хубавите коментари  bouquet
много ни се раздвижи темичката, за което съм  хепи Grinning
Дива Hug  bouquet
Орси Hug, викаш като матура по литература сме Laughing
Мими Hug, пожелавам ти това чувство да не те напуска!! Simple Smile
за мен също турчолята като са видяли тая обстановка в Русия в първите серии и са сменили веднага канала Mr. Green
останали са да гледат само фенове на Киво Wink
Фенче Heart Eyes, Ками Hug

довечера ще е може би най-драматични епизод Peace
и уникалната игра на Киво

# 385
Аз все си мисля ,че Курт трябваше да сподели с Шура за проблема със семейството си.Трябваше да предвиди че може баща му и тя да се срещната по някакъв начин.Да съгласна съм че такова нещо трудно се казва ,че се е срамувал от думите на баща си но не трябваше да го крие
А и друго ми е интересно.Той знаеше мнението на баща си ,знаеше ,че той няма да приеме друго жена за сина си освен момиче от техните.Но поведе Шура със себе си
Знаеше как ще изглеждат двете момичета в очите на майка му и другите му близки.И наистина за онзи период две млади момичета тръгнали с двама мъже без брак спят с тях ,едната даже и бременна,другата оставила близките си за да тръгне с мъж- това не говори нищо добро за тях.Двете момичета паднаха в очите на близките му преди още да са ги видяли .И нищо няма да е в състояние да промени това мнениие.Курт би трябвало да знае всичко това
Жалко ,че Шура научи истината по такъв начин.Това беше като плесница за нея.Толкова сърцато посрещнат и брат му и баща му, а в замяна получи тежък урок.Разбра че в очите на тези хора  и по точно на бащата  тя е никоя ,гостенка временно настанила се в живота им и в този на синът им
Осъзна че бащата може би гледа на нея като поредната любовница ,като лека жена.И макар ,че му отговори с достойнство и уважение истината я зашлеви
За всичко това , вина има и Курт.
Първо защото знаейки мнението на семейството си я отдели от близките и и я заведе със себе си
И защото не и каза истината когато говори със баща си

# 386
Добро утро,  Hug

Много ми хареса коментара на Айра,  Hug че за Сеит не е мъжко да споделя с жена си проблемите си. Още повече, че освен всичко друго, той е учен, че мъжът взема решенията вкъщи, а жената и децата се подчиняват и го следват в тях.  

Джолева,  Hug не съм съгласна, че я е повел със себе си. Тя скочи от влака и тръгна с него.  Peace За всичко останало съм много съгласна с написаното от теб.  Peace

Някой беше писал, че Захиде щеше да поддаде, но когато се разбра за помятането на Татя си изгради грешно мнение за тях и най - вече за Шура.  Peace Турските жени, според мен, нямаше как по друг начин да реагират дори и само от женска ревност. Те цял живот са потискани и им е било забранявана свободна воля и мисъл и сега се явяват някакви чужденки, които си живеят както си искат и те да бъдат "уважавани" колкото тях. Дори това, което успоредно се случва с Гюзиде идва, за да покаже точно тази разлика. Рускияната, която тръгва след сърцето си и туркинята, която тръгва след волята на по- възрастните.

На мен Петро също ми е нереален. Не може да си толкова безсърдечен дори към своите родители.  Peace

Мирза също го разбирам донякъде, ама само донякъде.  Някой беше сравнил семейството с Гераците - доста точно определение, но не съвсем. Там самите синове бяха прогнили (Павел), а сега разпада идва от вън и все още не ги е засегнал вътрешно. (войната)  Peace Hug

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 11:56 от k_kiara3

# 387
Цитат
Джолева,  Hug не съм съгласна, че я е повел със себе си. Тя скочи от влака и тръгна с него.  Peace

Така е ,тя скочи от влака
Но  може би имаше начин Курт да и обясни че трябва да говори с родителите си
Той даде обещание на близките и ,но знаеше че ще има пречка за изпълнението на това обещание
И то каква пречка.Няма начин Курт да не е осъзнавал какво впечатление ще направят двете млади момичета на близките му.Няма начин да не е знаел какво ще бъде мнението им за тях
Вътрешната борба на Курт е огромна.В момента ако трябва да сме честни той е в положение не по добро от това на Шура.Да избираш  между семейството си и жената която обичаш ,да не знаеш от кого да се отречеш,да не можеш да изпълниш нито  завета на баща си ,нито обещанието си на мъж което си дал-това е огромен проблем , огромна рана и вътрешна борба
Това ще е най вероятно и събитието което ще определя съдбата му от тук насетне

# 388
Искам да ви питам, намирате ли Фара за безлична и бозава до Къванч?  newsm78 Защото, както знаете аз много я харесвам как играе, харесвам и тях двамата като двойка. Като цяло нямам забележки за изпълнението и до момента. Ама позагледах и другите теми във форума и там някои момичета са на коренно различно мнение. То е ясно, че винаги има "за" и "против" и не искам този пост да става повод за интриги или караници, просто не мога да разбера от къде идва тази огромна разлика между моето, пък и на някои други хора възхищение от играта и и мнението за пълната липса на визия и талант у нея за тази и роля в други съфорумци? С една дума, интересно ми е да знам вие какво мислите за играта на самата актриса и защо?  Peace

# 389
Искам да ви питам, намирате ли Фара за безлична и бозава до Къванч?  newsm78 Защото, както знаете аз много я харесвам как играе, харесвам и тях двамата като двойка. Като цяло нямам забележки за изпълнението и до момента. Ама позагледах и другите теми във форума и там някои момичета са на коренно различно мнение. То е ясно, че винаги има "за" и "против" и не искам този пост да става повод за интриги или караници, просто не мога да разбера от къде идва тази огромна разлика между моето, пък и на някои други хора възхищение от играта и и мнението за пълната липса на визия и талант у нея за тази и роля в други съфорумци? С една дума, интересно ми е да знам вие какво мислите за играта на самата актриса и защо?  Peace

Много ми харесва Фарах като Шура. Предава трепетите на младо момиче, безумното вълнение, копнеж, чистота и страст едновременно. По-късно и промените, които настъпват у нея. Тя е принудена бързо да порасне и да стане силна.
От начало и до края на сериала сърцето ми е с нея.
Прекрасна игра на Фарах, изгради образа на нежно, влюбено момиче. Убеди ме във всичките си чувства и действия, дори когато греши.

Сещам си коя тема си чела. Там забеляза ли поне едно нещо, което да им харесва? Всичко е навъпреки, абсолютно хейтърска тема. Сериалът, за който пишат, е възприеман като провал. Дори патронът на темата не е харесван, все нещо му върви криво - визията, любимата, кариерата...

Общи условия

Активация на акаунт