Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 278
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Привет мили дружки!  Hug Hug Hug Много ви благодаря на всички за интересните мнения! Супер сте!
Аз ще си напиша мнението за Сеит след днешната серия, защото ще издам какво се случва.
Джоли  Hug а какво трябваше да направи Сеит , след като Шура се хвърли от влака, за да остане с него ? А обеща на семейството и, че ще се ожени за нея, защото наистина го мислеше, и дори и да знаеше отношението на баща си, май не допускаше, че е толкова чак непреклонен, все си мислеше, че все пак ще го разбере ... И как може да се откаже от нея, като е влюбен до полуда ? Не го виня, че я взе със себе си , предвид обстоятелствата, но не мога да обвинявам и семейството му, че гледат на това положение с лошо око ... просто са от два свята ... Шура си е младо , влюбено момиче, което не си дава сметка за това, а видяхме , че и нейното семейство не бяха очаровани , че има връзка с турчин, пък бил той и от най-приближените до царя, богат, красив и изобщо блестяща партия. Ако не беше войната и революцията сигурно всичко щеше да бъде различно ...
Киарче  Heart Eyes не я бях гледала Фара преди това, освен в Съня на пеперудата - игралния им филм с Киво. Там си беше направо грозничка, играеше болно момиче, много големи уши има, не беше гримирана и си ми беше направо безцветна. Добре играеше,но  ролята и беше много малка, та не успях да си съставя мнение за това каква актриса е. Когато разбрах, че тя ще играе Шура, честно казано бях в потрес - защото и аз я мислех за бозава до него. Но, още в първа серия това момиче ме накара да не забелязвам визията и , защото с играта си ме остави без дъх. Много, много ми хареса! И вече ми се струва и много красива.Повярвах и на 100 %. А за мен това е достатъчно. Peace Страшно много ги харесвам като двойка с Киво, и не ме интересува, че някои не виждали химия между тях, аз я виждам, вярвам и на героите им, че се обичат пламенно. Това ми показват просто.
Марийче  Heart Eyes много се радвам, че си от тези малцина, благословени от Бога хора, намерили своята половинка. Дано и след години да не можеш да живееш без него  Peace
Вале  Hug newsm10 smile3521 smile3521

# 391
много хубави коментари    bouquet

В случая при Сеит и Шура за мен няма невинни, виновни. Двамата се влюбиха  в размирни времена-война, гражданска революция, имат различни вероизповедания, семействата им имат коренно различен начин на живот, мислене, традиции. Те трябва да са готови да понесат всички несгоди, които ще последват от това. За мен Сеит няма голяма вина-той отиде да говори с баща си и му се противопостави на мига-каза, че ще се ожени за Шура, защото я обича, загърбвайки годишните традиции на родата си и семейството. за мен за това се изисква голяма смелост и решителен дух, знаете как стоят нещата в едно патриархално турско семейство и колко е важна ролята на бащата.
а това, че Мирза проследи Осман беше лошо стечение на обстоятелствата. но това, което каза на Сеит, че рускините трябвало да го учат на любов, ми прозвуча много грозно. Не случайно в руските теми имаше много недоволни.
Киара Hug, аз съм по средата в мнението си за Шура/Фарах, без грим е малко безлична, но в интерес на истината е много добра актриса с голямо бъдеще Peace

във втори сезон ми е по-красива Peace
и друго, което си мисля е, че Фара не успя да го запали много Киво като въздействие между двамата като
спойка и за това във втори сезон имам малко критики за играта му, сякаш не се раздаваше на 100% Rolling Eyes

но там пък се появява моята любимка Фахрие и.....двамата с Киво  са ми уникално красиви като двойка Heart Eyes

Фенче Heart Eyes, сега ще те прочета Wink

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 14:16 от Airra

# 392
Айрич  Heart Eyes супер! Много ми хареса какво си споделила!
Аз отивам на кафенце с една приятелка, до скоро!

# 393
Момичета, благодаря за мненията!   bouquet Четох още малко и разбрах къде е грешката.  Hug

А това на вратовете си защо го носят? Какво означава? Забелязала съм в много турски филми мъжете да носят подобни кожени "украшения"?  newsm78

# 394
това май беше амулет, против уроки newsm78 ама не съм на 100% сигурна
ей сега изгледах 5 серия в оригинал, пак са рязали-особено, когато Петро се представи за Миша и кроеше нападението срещу Еминови Close
този път поздравих и БТВ Mr. Green

музиката от филма

# 395
Айра, благодаря!   bouquet

Те имат някои доста интересни обичаи. Например, когато някой почине да му изкарат обувките на прага за през нощта (не знам защо го правят). Или, в АФК, когато Фериха умря на гроба и бяха вързали шал, това било знак, че е умрял млад човек.  Peace

Благодаря за музиката.   bouquet Тойгар е истински вълшебник.  Heart Eyes

# 396
Айрич  Heart Eyes сега прочетох какво си допълнила - не, не съм съгласна, че във втори сезон е била по-слаба спойката между двамата, как в 1 сезон го беше запалила, пък после изведнъж не могла  Laughing Не съм съгласна и за играта на Киво - просто изпълняваше това, което се изискваше от него. Че имаше малко промяна в отношенията им, така е - първо , че вече са заедно от години, второ, че Сеит се промени много след някои преживелици, които ще видим тази вечер. За мен, всички играеха до последно на максимума, даже им се чудех, че не се сдухаха, след като не ги оцениха подобаващо. Но, всеки си гледа различно, аз само споделям моето мнение  Peace
Киарче  Heart Eyes тази муска му е от Осман ... той за това много държеше на нея!
Няма да се ядосвам вече за окръцканото, обещах си ... дано, след излъчването отново да могат да се гледат в оригинал и със субтитри  Praynig

# 397
Киара, моля  bouquet
Фенче Heart Eyes, прозвучах ти като колежките нали hahaha
аз имам такива чувства от гледането онлайн, но сега предполагам, че ще си променя мнението Peace Rolling Eyes

това Киво ли е newsm78

до довечера Hug

# 398
Е, чак като колежките  Laughing не  Joy Joy Joy Joy Joy и да тичаш срещу тях, не можеш ги стигна  Mr. Greenотказаха сума ти народ  да гледа сериала с постовете си  hahaha Може и да не си промениш мнението, щом така ти се е сторило, аз само споделям своето  Peace
Да, Киво е  Laughing сладурче !  Heart Eyes
Марийче  Heart Eyes за този ли мустак говориш ?
https://vine.co/v/eOhzr3iK96m
малко не можехме да го възприемем в началото, но после дори ми харесваше  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 18:04 от queen_fenka

# 399
Здравейте! Благодаря  на всички: за хубавите размисли, снимки, колажи, за това, че се вълнувате толкова искрено!  Hug
Марийче, ти ме зарадва най-много с твоята реална любов! Two Hearts
Светле, съгласна съм, и на мен Петро ми е изкуствено творение. Но още се чудя какво точно искат да ни кажат с този образ.
Виждам много неща, но какво точно?
Аз рядко се изказвам за актьори и актриси. Но не бих могла да гледам нещо, особено в размерите на турски сериал, ако не ги харесвам. Но Фарах ми е специална! Гледах вече доста неща с нея, потвърдено!
И аз се чудих много защо Сеит постъпи така. Минах през различни мнения, но ще ви кажа как мисля сега.
Разговорът за „завета“ е винаги разговор по мъжки между баща и син: с детето (спомена от пиянската вечер) и при гостуването преди заминаването на фронта.
Според мен Сеит искаше „корекцията“ на този завет да получи легитимност отново в такъв разговор между двамата. Той искаше съучастие на баща си в промяната. Сеит пожела да говорят и двамата  се отделиха.
Сеит „атакува“ (нали това  също е  фронт!) баща си в сърцето. Думите му бяха насочени към добрия Мирза. Че този човек е добър, в това няма съмнение. В случая той е лош, защото е изпълнител на една лоша традиция. „Аз я обичам. И тя ме обича! Татко!“
Но очевидно  пазителят на традицията Мирза Еминов е над всичко друго в него.
Присъствието на Шура би се възприело като натиск, някакъв вид  въздействие върху ситуацията.В нейно присъствие баща и син нямаше да бъдат в равностойно положение. Тя би тежала на страната на Сеит. 
Ако беше получил одобрението на Мирза, това щеше да бъде максималното, което можеше да се случи.
Сеит според мен искаше и очакваше този максимум.
Всичко, което след това Сеит каза, че има намерение да направи, е частично и едностранно.

Скрит текст:
24 или 26 за мен е удобно.

# 400
  • София
Милинки! Hug Hug Hug
Много сте активни! Бравос!
Да ви кажа честно, тези некадърници направо ми убиха желанието да гледам сериала. Много съм възмутена! И аз ще ги поздравя в ФБ!

Скрит текст:
Хайдде да се почерпим с нещо освежаващо!

# 401
Ваня  Heart Eyes newsm10 smile3521 newsm51
Аааа, Ками  Heart Eyes никакво отказване този път!  Naughty благодаря ти за освежителното коктейлче!  bouquet
Скрит текст:
хайде, да решаваме кога ще се видим - на 24 или 26 и къде.

# 402
  • София
Ваня  Heart Eyes newsm10 smile3521 newsm51
Аааа, Ками  Heart Eyes никакво отказване този път!  Naughty благодаря ти за освежителното коктейлче!  bouquet
Скрит текст:
хайде, да решаваме кога ще се видим - на 24 или 26 и къде.

Фенче  Hug  ама тези ме ядосват. Така чаках да започне,че и Фара я харесвам отгоре на всичкото.А те..... Crossing Arms

Момичета! Hug
Скрит текст:
Аз предлагам на 26.06.нека да е петък, че петъците, са ми най-лежерни.( но да кажат да и другите) Нали, ще се видим някъде на следобедно кафе?Ако е за кафе, някъде към 14.30ч.-15.00ч. Да е в центъра, че не знам от къде идват Орси,Ваня и новата колежка Heart Eyes.Ти ще хванеш метрото. Сега давайте предложения за мястото на събитието!

Само да допълня, да има и градина нали си пушачка,няма да те дискриминираме я!

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 19:37 от kamelia741

# 403
Момичета,  Hug

Скрит текст:
аз нямам възражения за 26.06, но не мога следобед, защото съм на работа до 18 часа. Мога след работа или през почивните дни.  Peace

Нещо от предстоящите епизоди,
Скрит текст:
Вече съм на 7 епизод, когато са в Истанбул. Голям актьор е Къванч, още с въвеждащата сцена и промяната му е огромна. Не знам как го прави. Но доста е слаб сценария, пък и режисурата. Откъслечни сцени, фрагментарно представени събития. Аз оригиналните епизоди гледам и ми се струва кърпено, пък за тези, които гледат от бтв не знам как изобщо ще хванат нишката.
Абе, как може да гласqт Гюзиде за такъв възрастен господин. Много са морални, иначе! Шура я изкараха да не казвам каква, а себе си не се виждат. Винаги съм се дразнела от криво разбран морал. Да последваш сърцето си и да си с любимият преди брака е грешно, ама да ожени[ 20 годишна за 50 годишен не е.  ooooh! Naughty

# 404
Киара Hug, да сценария, по нататък става по слаб според мен Peace
Ками Hug мерси за почерпката Grinning

приятно гледане  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт