Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 282
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
 Петро извърши най-голямото предателство като се опита да убие приятелите си,но се оказа,че даже не му стиска докрай да го извърши...Джелил се ядоса,докато Сеит го прие по-философски и оправда приятеля си,което говори за благородството на характера му.Хареса ми как Сеит защити любимата пред баща си и поиска от него извинение

# 406
  • София
Започвам да си мисля, че има наложена някъква цензура над филма, от турска страна. newsm78 Иначе, нямам обяснение за тяхната тъпотия, да изрежат най-важните и хубави сцени от сериала, до този момент. ooooh! ooooh!

Elçin Sangu - ( Елчин Сангу) - ( Гюзиде) и нея я харесвам!

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 20:49 от kamelia741

# 407
Петро извърши най-голямото предателство като се опита да убие приятелите си,но се оказа,че даже не му стиска докрай да го извърши...Джелил се ядоса,докато Сеит го прие по-философски и оправда приятеля си,което говори за благородството на характера му.Хареса ми как Сеит защити любимата пред баща си и поиска от него извинение

дааа ....  не му стискаше на Петро ... ама я как точно стреля, когато трябва да затвори устата на някого  ooooh!
Сцената със Сеит и баща му ми е любима! Прекрасно играе Киво ... кара те и ти да се просълзяваш с него  Heart Eyes
Ками , чак пък толкова  Laughing просто така са решили тъпаците ... Не дадоха и как Шура къпе Сеит в хамама, дайте фотки и от този момент  Praynig
Актрисата, която играе Гюзиде е много красива  Peace
на Петро бтв-то му спести още едно убийство, преди да си прибере пачките и кюлчетата злато  ooooh! Сега, като се замислих, Петро е виновен и за смъртта на Татя ... ако не беше изпратил болшевиките да избият семейството на Сеит, тя нямаше да умре ... може би ...

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 21:15 от queen_fenka

# 408
Марабаааа кукундрели  Party Party Party
Как сте днес?  Тука някаква буря се опита да се разрази, ама както дойде, така и си замина за щастие.
Хич нямам време тия дни за форума, ама минавам да ви преслушам  Party Party Party

# 409
Ооо, Фиф  Heart Eyes хухавелке  Laughing мераба! Много учиш ... спри се малко, де ...
И при нас имаше буря, ама сега се успокои времето. Радвам се, че намина да ни преслушаш  Hug Гледаш ли сериала ?

# 410
Трагичен се оказа този епизод...много болка за Сеит.Сега нищо друго не му остава освен любимата жена и братята му .Къванч прекрасно играе любящ син и брат,закрилник и защитник.Петро вече става неудържим злодей помитащ всичко след себе си ,незачитащ човешкия живот и готов на най-черни предателства,за да спаси собствената си кожа.

# 411
Петро е отвратителен.Виновен е за смъртта на толкова хора.Жалко че Миша не успя.Жалко и че Осман не успя да го разоблчи.

# 412
Изгледах серията на един дъх. Страхотен Къванч!!!! и толкова много мъка smile3518
май този път не бяха рязали нищо съществено Peace
Фифке Heart Eyes, мераба Party

# 413
Да бе, не са рязали, ти така си мислиш Айрич  Heart Eyes А иначе това е най- хубавата , но и най-тежката серия за мен. Киво беше невероятен!
Анси  Hug де да му бяха останали и братята  ooooh!
Как, по кой начин Сеит да остане същия ? В един миг загуби семейството си, уби собственоръчно и един от най-добрите си приятели, мислейки го за враг ...

# 414
 Даже и да са рязали епизодът е достатъчно пълен и въздействащ...Под братята имах предвид кръвни роднини фенче  bouquet
 И аз така виждам нещата - толкова много болка не може да не те промени ooooh!

# 415
  • София

Е как да не са рязали.Рязали са и то яко. Това не го дадоха! Направо минаха на сутринта.

# 416
Анси  Hug и аз точно това имах предвид ... ама ще разбереш утре . Peace
Ками  Heart Eyes ти си върха и пет пръста отгоре, благодаря! Е, поне не бяха рязали от съществените сцени, макар, че ми се стори , че и погребението на родителите беше посъкратено ...

# 417

Е как да не са рязали.Рязали са и то яко. Това не го дадоха! Направо минаха на сутринта.

Аууу верно ли хамамчето са махнали ??Whistling ooooh!

аз гледах най-вече страхотната игра на нашто маникенче!! Crazy

извинете за повторението Wink

# 418
  • София
Аз, и тази сцена не я видях никъде, до тук. Това трябва да е, като пристигнаха в имението май. newsm78
Спестиха ни и двата намама.

# 419
Втората среща на Сеит с баща му се проведе, докато все още съществуваха условията, при които любовта между Сеит и Шура започна. Във влака към Алуша той все още си спомни как я видя за първи  път (изрязано от бтв). В съзнанието му още е Петербург и Шура от Петербург. Вероятно това му даде сила да се изправи пред баща си. Промените от следващия ден: смъртта на Еминови и отпътуването за Истанбул,  създават една различна обстановка.
Но преди да настъпят тези събития и докато в общи линии светът около тях е същият, Сеит извървя докрай пътя и защити любовта пред баща си. Отхвърли завета пред неговия пазител и може би, ако условията бяха същите, щеше да продължи с реални действия докрай.

Няколко неща имам да кажа за този епизод, които в бг варианта всъщност липсваха.
Когато застреляха Еминов и той легна на рамото на сина си, камерата показа как Сеит посегна към оръжието.  (Същото се повтаря и в един друг момент, вече в Истанбул.)
Всичко друго може да забравя от този сериал, но този жест съм го запомнила. Той показва намеренията и това, което Сеит наистина прави, без да спира, подчертава основното в него и моментите, когато получава нов импулс.
Другото е сцената във воденицата с трите жени: Хава, Шура и Татя. Разговор, в който личи различния начин, по който двете „страни“ преминават границата на опознаването. Шура, която знае много неща за Хава и Махмут, с което я изненада,  и проявява интерес към всичко.
Докато Алуща не знае и не иска да знае нищо за нея.
И в същия дух Гюзиде, за която ръкуването с мъж е опасна работа.
Аз поне не можах да видя от сцената на погребението това, което също от първото гледане ми е останало: снимането отгоре и отвисоко. По същия начин и тази от смъртта на Татя. Много въздействащо ми се видя тогава, сякаш човек става малък и се изгубва.
В Причерноморския район погребват така в двора на къщата.
Изрязана е и последната сцена от 6 еп.: стръмният Кримски бряг, който непрекъснато ни показват с една нощна снимка с луна. Но за нея по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт