Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 300
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Ваня  Heart Eyes ами не го видяхме, защото не го дадоха  ooooh! ooooh! ooooh! знаех си, че и погребението не беше съвсем същото ... и сега много се развълнувах, но когато го гледах за първи път ми беше още по-въздействащо ... не дадоха и как полудя Осман от мъка ... как Сеит гледаше счупения сандък от царя в стаята си ... защо бе, защо направиха това ???
И аз мисля, че ако не бяха загинали родителите му, Сеит щеше да се ожени отдавна за Шура ...
Момичета, едва сега забелязах, че Фара не си е махнала пиърсинга на езика ooooh!

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 23:12 от queen_fenka

# 421
Мацкии!  Hug Много хубави постове!  Heart Eyes   bouquet
И аз тези дни нямам никакво време за форума, но съм в крак с епизодите. Започна повече да ми харесва.
Сеит и аз си мисля, че трябваше да подготви Шура за положението в къщи, така я постави в неудобна ситуация. За Петро нямам думи, и аз си мислех, че след Гюней по-лошо нЕма  Laughing Фара също играе добре, но мисля, че на светъл човек такава бяла коса и вежди хич не отиват. От мен минус на стилистите. А за играта на Къванч... направо без дъх ме оставя.

# 422
Роминка  Heart Eyes Hug wavey по-късно ще ти хареса повече Шура, няма да е с толкова светли коса и вежди.  Радвам се, че започва да ти харесва сериала - не знам, аз ли не разбирам, но мен ме докосна този сериал и го гледам с удоволствие. А за играта на актьорите - единствено адмирации, казвала съм го много пъти. Еле пък русокосото изкушение  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека и синеока, дружки! До утре!  smile3524

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 23:38 от queen_fenka

# 423
  Педро помита всичко и след и пред и около себе си. Много гаден герой. Но не мога да намразя актьора. Не разбирам как може да не одобряват Фарах? Гледайки я, сякаш гледам самата Шура. Чувствителна като трепетликово листо, нежна и чиста като момина сълза. Чудесни сцени между Шура и Сеит. Не намирам нищо, което да ме издразни в играта на двамата актьори. До тук не само Шура обича силно Саит, но и той също много я обича. Защо не стигат до брак, обаче ще видим дали ще се разбере по-нататък в сериала.
  Много тежък и възлов епизод. Оцелелите след такива събития няма как да са същите. Шура пораства. Сеит, милият той. Загубва целия свой свят. А изманипулиран, загубва като сам застрелва и един от последните си другари - Миша. Това последното още не го знае, че е така, но това не намалява загубата. Загубата на семейството, чийто патриарх го заклеваше да не се жени за рускиня дали няма да е кълнчето на причината, поради която тай така и не сключва брак с любимата жена.
  И едно поредно доказателство за мен, че всичко, което свършва но "изъм" е анточовешко и зловещо!  

# 424

Безобразен компютър!!!!!!11 От 10 без 10  съм писала посат и натиснах за публикация. Едва сега идвам отново пред екрана и гледам, че нищо не се е публикувало. Натиснах няколко пъти, за да стане.
Момичета, за срещата ни, ами да остане петък. И Щом Киара не може да присъства, а тя предложи кафето пред хотел Рила, то дайте още предложения за кафе на открито. Може и пред Народния театър, а може и пред бившия Кристал.

# 425
  • София
Добро утро милинки!   Hug Hug Hug

Скрит текст:

Много тежък, беше снощният епизод  smile3518 То умряха всички, обичани от Сеит хора. Сал една Шура му остана......После, го изгледах и оригиналният епизод с бъл.суб. та наваксам с изрязаното. Тези, направо са го съкратили почти наполовина. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Както каза и Ваня,разговора на жените в мелницата, погребението, гадостите на Петро липсваха.
А този Петро надмина всичко...Злобата,зависта,подлоста при него са на макс. Как не се умори с тази двойна игра... И кавкви гадости ражда болният му мозък....
Милинки, Hug който иска оригиналният епизод с бъл. суб. да ми пише на ЛС.Тука, няма да го побликувам, за да не го изтият гадовете. Хубав ден на всички!

Момичета

Скрит текст:
За срещата,значи остава на 26.06. Аз по-съм навита,за кафето пред Народният театър.Хубаво е мястото и удобно за срещи! Киара  Hug следващата ще я направим в някоя събота, та и ти да дойдеш.

Ushan Çakır - (Ушан Чакър) - (Джелил)

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 08:06 от kamelia741

# 426
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Ками  Heart Eyes Hug благодаря за кафенцето! Пиши ми на лични къде да гледам, че много ме хвана яд отново снощи на бтв - то ... а бях решила да не се ядосвам  Mr. Green Мисля, мисля и не мога да проумея защо така осакатиха филма ... пълнеж ли им се сториха тези сцени  newsm78
Даа, Орси  Heart Eyes е много права, че именно загубата на семейството му ще попречи на Сеит да е отдавна женен за любимото момиче, аз поне така мисля. Макар, че беше готов на два пъти да го направи, но ще видите по-нататък защо няма да успее.

Скрит текст:
значи на 26. 06 в 14.30 ч. пред Народния театър, така ли остава ? Много ме е яд, че няма да сме всички ...

# 427

Добро утро, момичета в четвъртък!

# 428
Добро утро, Орс  Heart Eyes Hug wavey благодаря!
ох, че ме е яд, че свършват снимките в Русия ...

но и в Истанбул ще имат много хубави моменти, дано не ги отрежат и тях  hahaha
Гюзиде

много красива жена ...

# 429
  • София
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Скрит текст:
Ками  Heart Eyes Hug благодаря за кафенцето! Пиши ми на лични къде да гледам, че много ме хвана яд отново снощи на бтв - то ... а бях решила да не се ядосвам  Mr. Green Мисля, мисля и не мога да проумея защо така осакатиха филма ... пълнеж ли им се сториха тези сцени  newsm78
Даа, Орси  Heart Eyes е много права, че именно загубата на семейството му ще попречи на Сеит да е отдавна женен за любимото момиче, аз поне така мисля. Макар, че беше готов на два пъти да го направи, но ще видите по-нататък защо няма да успее.
Скрит текст:
значи на 26. 06 в 14.30 ч. пред Народния театър, така ли остава ? Много ме е яд, че няма да сме всички ...

Момичета!
Скрит текст:
Аз съм за!Ще присъствам! И другите да потвърдят! Нещо Светлето не се обади никъква за срещата newsm78

Фенче Hug  на мен много ми харесва и Гюзиде. По-нататък ще и развият ли образа и, или я видяхме за последно снощи? Отговора само с"да" или "не", молА! Joy

# 430
  Добро утро!Жалко,че свършват снимките в Русия. Sad

# 431
Анси  Hug добро утро и на теб! Да, жалко ... те са ми любими.
Ками  Heart Eyes ДА!

# 432
Добро утро!  Hug Къде свърши снощният епизод?

Доколкото знам ще гледаме Гюзиде още.  Peace

Момичета,  Hug

Скрит текст:
весело изкарване на вас. Надявам се, наистина, да има среща, на която ще мога и аз да присъствам.  Hug

# 433

Ще направим и други, Киара.
   Момичета, исках да ви пусна една снимка на Къванч, но гледам, че не е излязла.
   Снимката на Гюзиде на колата съм я виждала. Наистина много хубава и стилна жена.
   За срещата последно да уточним /а и може да си припомним до тогава/ 26 юни, петък, кафето пред Народния театър, но в колко часа.

# 434
Киара  Heart Eyes Hug wavey добро утро!
Непременно ще се видим и с теб!  Peace

снощната серия още ми държи влага ... колко бързо им се наложи и на двамата да пораснат ... сблъскаха се със смъртта директно. В ръцете на Сеит умря баща му, а в ръцете на Шура - Татя ... няма как да не ги промени това, няма ...
Орси  Heart Eyes 14. 30 добре ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт