Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 326
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Всъщност, дали не може да се каже, че Сеит умря заедно със семейството си?

Всичко след това е само опит да поддържа илюзията за живот, да го върне, но безуспешно...

Този Сеит го няма вече.

# 436

Всичко след това е само опит да поддържа илюзията за живот, да го върне, но безуспешно...

Този Сеит го няма вече.

Вале  Hug wavey няма го ...

# 437

Как не обичам да гледам на компютър, но се надявам да  повторят сериала по някоя кабеларка след време.
   Вале, силно е да се каже, че Сеит умира. Да, част от душата му умира. И то голяма част. Но времето ще позапълни малко тази загуба. Но не напълно, разбира се. Всички близки наведнъж, това е потрес, голям удар.

Скрит текст:
Вале, ти що не прескочиш на 26 юни до Народния театър в София да се видим. От Пловдив до тук е колкото дължината на Истанбул. Така го запомних от една екскурзия до там

Фен, за мен е добре. Нека всички, които ще идват да потвърдят, моля ви.

# 438
Здравейте
Снощи наистина бяхме свидетели на много тежка серия.Петро изби или стана причина да избият сума народ.Загина почти цялото семейство на Курт.Жалко ,че миша и Осман не успяха да го предупредят
Преди си мислех ,че разговора с баща му ще е определящ за живота му по натам ,но сега вече мисля,че загубата на семейството му и това че Курт ще се чувства виновен за това ще е събитието определящо бъдещето му
Факта ,че баща му умря докато са скарани ,че не се простиха,че той си отиде един вид огорчен от сина си-всичко това ще остави белег в душата на Курт ,това ще бъде може би водещото нещо в живота му. Винаги ще търси прошка та на баща си ,винаги ще си задава въпроса дали баща му е щял да му прости ,винаги ще се чувства отговорен за смъртта им

Петро  - няма такава гадина
Гюней беше ангелче в сравнение с него ,но пък блестяща игра на Биркан
Скрит текст:
И стига вече с тая сбирка ,че започвам да завиждам съвсем не благородно.Шегувам се .Да си изкарате супер

# 439
Здравейте Hug

Ками Hug, Орси Hug, Киара Hug, Фенче Heart Eyes

и от мен едно късно кафе Grinning

Валя,
според това, което дадоха в сериала и краят му, не мисля, че Сеит умира заедно с родителите си, напротив, започна да живее нов живот Peace
и мен ме е яд за снимките в Русия, сега почва хотелската одисея.....
а Гюзиде е главен персонаж до края на сериала Peace

Джолева, да много лошо, че наистина загуби родителите си, когато бяха скарани....поне да беше получил прошката им Peace

# 440
Фарах във Времето лети

в МСП

Елчин/Гюзиде

# 441

Аз не мисля така. Напротив, мисля, че ще се опита да компенсира любовта си към рускинята (която баща му смята за предателство) с вярност към Турция. Един вид ще иска да докаже на мъртвия, че му е достоен син и не е изневерил на завета му въпреки всичко. Заветът, който в началото мразеше и "стреляше по него" сега може би ще се превърне в лайтмотив на бъдещия му живот. В един раговор Мирза каза (цитирам по памет),  ако Русия и Турция са една срещу друга, мисля, че няма смисъл да казвам ние на коя страна ще бъдем.  Peace Е, с отиването в Истанбул си мисля, че Саид ще бъде на турска страна с цената на всичко.
Мисля си, още, че той дълбоко в подсъзнанието си обвинява себе си и Шура, че заради нея не беше в къщата при родителите си, когато се случи нападението и, че ако беше там може би всичко щеше да бъде различно.  Peace

# 442
Джоли  Hug Айрич  Heart Eyes wavey благодаря за снимките!
В снощната серия част от душата на Сеит умря ... така е. Точно, защото баща му загина, без да му е простил, за Сеит ще има огромно значение в бъдеще, поне за мен е така. Ще гледаме, ще си кажете и вие мнението. Peace
Сега гледах оригиналната серия ... не само Сеит не каза на Шура за това, че семейството му не я иска ... в хамама и Шура не сподели с него защо иска час по-скоро да напуснат Алуща и да заминат за Турция. И двамата се щадяха взаимно, а трябваше да споделят всичко открито един с друг, в това им беше главния проблем за мен в бъдеще.
Киара  Hug много съм съгласна с теб - Сеит наистина се обвиняваше, че не можа да опази семейството си, дори си спомням, че упрекваше и Шура за това на по-късен етап, нещо такова ми се върти в главата newsm78 Но мисля, че така беше, че заради нея е предал семейството си. Ще видим. Peace
Хубав ден , момичета! До довечера!  Hug

# 443
Фенче,  Hug аз не съм стигнала още до момента, в който ще я обвини открито. Просто за мен това е логично. Чисто човешка реакция е. Заради това толкова много ми харесва сериала, докосва ме, защото героите са истински. Естествено, за целите на художествената измислица част от чертите на всички са хиперболизирани, но все пак реакциите им са много човешки и близки до нас. То, заради това се скъсах и от рев, когато направих грешката да гледам финала веднага след като бях изгледала първите два епизода. Стори ми се толкова болезнено истинско, че само любовта не е стигнала, за да оцелее връзката им, че  newsm45 newsm45 newsm45
В този сериал (романа) в образите на героите го има трагизма специфичен за героите на Димитър Димов, който аз обожавам. Просто сценаристите не са успели да ни пресъздадат историята както трябва. Но, затова пък  го има въображението, което да се рее, гледайки перфектната игра на актьорите. Тук не говоря само за Фара и Къванч, всички са доста добри.  Peace Hug 

# 444
Да си призная, почти съм безмълвна след снощната серия. Как може толкова много мъка да съберат в един епизод? Толкова тежки сцени една след друга, скоро не си спомням да съм гледала.
Мъката в сърцето на Сеит сега е още по-огромна. Загуби двамата си родители. И нещото, което най-много го мъчи сигурно е че се разделиха по този начин, безмълвни, в не дотам добри отношения. И второто нещо е че Сеит не успя да спаси родителите си от смъртта. Не по-малка е мъката му и след случилото се на Осман. Не знам защо, но от началото на сериала ми е много мъчно за това малко момче.  Направо имам една буца в гърлото. Много ми е мъчно. А защо Татя? Толкова я харесвах.  Sad
За Петро нямам думи. ПРЕДАТЕЛ! Защо прави всичко това? Защо ги мрази толкова? Наистина ли причината е за да спаси собствения си г.з?

Фарах на мен ми харесва как играе. Убедителна е. Безлична ми е чисто визуално във филма, иначе ми харесва. Според мен е талантливо момичето. Пък и може би не е толкова лесно да играеш с толкова кадърен актьор като Киво.  Simple Smile

Фенче, честно казано изобщо даже не съм забелязала, че точно тя играе в Сънят на пеперудата, а хем че го гледах не много отдавна.  ooooh! Благодаря ти, че направи това уточнение, иначе още да съм си стояла в неведение.
Кога започва втори сезон, за който пишете?
За мустаците имах предвид снимки, които споделяхте от КСШ преди да го излъчват. Нали ти още тогава си го харесваше този сериал и си качваше от време на време снимки.

Всичко межди Шура и Сеит се разви толкова шеметно, че нямаха време да мислят много. Любовта им е толкова невинна, някак по детски все едно. Личи си обаче, че двамата са съвсем сериозни в отношенията си един към друг.

Айра,  Heart Eyes Джолева  Heart Eyes Киара  Heart Eyes Валентина  Heart Eyes Ваня  Heart Eyes Камию Heart Eyes Анси  Heart Eyes Фиф  Heart Eyes Ромина  Heart Eyes Орси  Heart Eyes

Ех, че пак е пълна темата.....  Hug

# 445
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Киара, трагични са образите, да. Смъртта винаги е трагична, нещастието също.
Но Нермин Безмен дори не може да се приближи до Димитър Димов като писател. (Да не кажа, че е много слаба, на места даже пошла и булевардна.) Чела съм откъси от книгата й - на светлинни години е от майсторството на може би единствения български романист, чиито творби могат да се наредят достойно на лавицата на европейските романи и с когото можем съвсем спокойно да се гордеем.

Фарах е много добра актриса, харесва ми. А и вече не е толкова безмиглеста и безвежда като в салонните серии и много ми е хубава с тези живи, изразителни и топли очи.
Аз много харесвам Джелил и Татя. Тя е като дете, толкова миловидна. А Джелил (Усхан Чакър) ми е слабост на мен - много е чаровен (макар да ми прилича на Алф с тези близко поставени очи) Joy

За срещата не казвам нищо, защото още нищо не знам. Ако мога, ще дойда.

# 446
Аз пък не си спомням някога Сеит да е обвинявал Шура newsm78
Киара Hug много хубаво пишеш Simple Smile
Миме Hug, до 2 сезон има още 6 турски/бг серии. тогава Киво ще сложи мустакя  Wink Wink Peace
а ние миналата година го гледахме КСШ онлайн по Стар тв Simple Smile

от оригиналната серия ми направи впечатление как
Шура пише на родителите си и им спестява цялата истина. не смее да им каже, че родителите на любимия й не я искат. Готова е да понесе всичко в името на любовта си, да ги излъжи, че е добре Sad Sad

в хамама, Шура не каза на Сеит причината да иска да заминат за Турция, но той веднаха се осъмни, че има нещо.

доста да орязали и от погребението-най силната сцена в целия сериал Confused Tired
за мен Петро е малко хиперзболизиран образ на злото Peace

Светле Heart Eyes, да съгласна съм за Д.Димов, той май беше лекар нали newsm78

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 18:02 от Airra

# 447
Светле,  Hug даже не съм си помисляла да ги поставям на една плоскост. Още повече, че не съм чела романа "С Русия в сърцето". Просто ми напомниха по някакъв начин за Фани и Ередиа. Слагам другто в скрит текст, че е за предстоящи епизоди.

Скрит текст:
Както Фани последва любимия си дори към смърта, така и Шура последва Сеит. Както Ередиа не я допускаше до себе си, така и Сеит се затвори след смъртта на близките си. Както Фани и Ередиа, не можаха да бъдат заедно, защото съдбата им беше предопределена, така е и с КСШ. Не защото не се обичат, а защото техните малки и големи ибори, изначално предопределени от времената, в които живеят определят съдбата на любовната им история. С малко повече талант в авторката, с малко повече талант в сценаристката, този сериал можеше да се превърне в шедьовър.
Всичко това не е толкова важно, просто исках да уточня какво имах предвид.  Peace

Айра,  Hug благодаря, мила!  Hug

# 448
Хай, дружки мои!  Hug Ох, че хубави постове сте написали ... благодаря на всички ви!   love001
Айре Heart Eyes Киара  Heart Eyes Сеит не обвини Шура директно, но мисля, че пред Джелил сподели, че заради нея изостави всичко, а тя не му вярвала, нещо подобно беше, но не съм много сигурна.
Скрит текст:
когато Шура го унизи пред всички заради Петро
Този сериал може и да не е шедьовър, но не е и слаб за мен поне. Щом ме кара да разсъждавам върху него, да го гледам с интерес повторно и дори трети път, значи не съм си изгубила времето напразно А за играта на актьорите ... всички, почти без изключение играха перфектно и се раздаваха до край ...
Киара  Heart Eyes Hug и на мен много ми харесва да те чета  Peace Хареса ми сравнението ти с Осъдени души ... точно така ги усещам и аз героите ни, осъдени да се обичат цял живот, но живеейки с други хора. заради безброй обстоятелства и прекалена гордост , различно светоусещане ...
Айричка  Heart Eyes благодаря за моментите, които нашите ни спестиха по незнайни причини, всичко , което са отрязали има връзка с разбирането на героите, не знам защо ни погодиха този номер  newsm78 Разговорът с Хава помогна на Шура да разбере пред какво се е изправил Сеит заради нея ...
Марийче  Heart Eyes много хубав пост, благодаря! Да, в Сънят на пеперудата Фарах беше толкова безлична, че не се учудвам, че не си я познала. Но и тогава ми хареса как си изигра ролята, а сега в този сериал показа всичкия си потенциал. Толкова ми хареса като Шура, че гледах и Прошепни ми, ако забравя заради нея. И вече окончателно е една от турските актриси, към които питая респект и уважение за таланта ...
Хайде, момичета, приятно гледане! Тази вечер се сбогуваме с Русия и се озоваваме в Истанбул ...

# 449
  • София
Приятно гледане милинки!  Hug Hug Hug
Само да отбележа за протокола, че имам 7,8,9 епизод с бъл.суб. Mr. Green smile3508
То тези,с техните рязаници, ни накараха да го гледаме по няколко пъти.

Общи условия

Активация на акаунт