Орси
. може би си права, че донякъде руската действителност е голяма лъжица за турците 
Ками
бравос 
. може би си права, че донякъде руската действителност е голяма лъжица за турците 
бравос
Почти го изгледах. Имам още малко, но тези п....... и, и сцената с вечерята, в леговището на вълка, май ни я спестиха
Или бъркам нещо

бравос
Почти го изгледах. Имам още малко, но тези п....... и, и сцената с вечерята, в леговището на вълка, май ни я спестиха
Или бъркам нещо 

изкефиха ме 

бравос
Или бъркам нещо 

изкефиха ме 
Сега в оригинала, го дадоха след разходката-Курт ги покани на вечеря, Валентина свиреше на пиано... Преди още да отидат на балет.
бравос
Или бъркам нещо 

изкефиха ме 
Сега в оригинала, го дадоха след разходката-Курт ги покани на вечеря, Валентина свиреше на пиано... Преди още да отидат на балет.

,

ами това е снимка от една фотосесия ... харесва ми и затова я постнах сутринта. Аз само в него гледам и изобщо не съм обърнала внимание до какво се е снимал
браво за коментарите по адрес на нашето момче! Че ми омръзна да чета небивалици, които не отговарят на истината 
има какво още да се желае, но и така ми харесва на мен сериала

бравос
Или бъркам нещо 

изкефиха ме 

и че ще си споделяме мнението си за него. 
/
благодаря за суперското кафе и разхладителното, добре ми дойдоха, че каква е жега ...

и че ще си споделяме мнението си за него. 
/
благодаря за суперското кафе! 

, мерси 

браво за гифчетата! Любими моменти ...Я, сподели, ти къде намери преведени серии ? Рових, рових, всичко са изтрили навсякъде

по какво и личи ? Не се ядосвай за гифчетата, ще направиш други
никаква се не вяска
И Светланка изчезна 
браво за гифчетата! Любими моменти ...Я, сподели, ти къде намери преведени серии ?