Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 441
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
за тези, които сега се запознават със сериала и темата ни  bouquet

Орси Hug. може би си права, че донякъде руската действителност е голяма лъжица за турците Peace

Ками Hug бравос Laughing

# 91
  • София
Скрит текст:
за тези, които сега се запознават със сериала и темата ни  bouquet

Орси Hug. може би си права, че донякъде руската действителност е голяма лъжица за турците Peace

Ками Hug бравос Laughing

Така де- бравос!  HugПочти го изгледах. Имам още малко, но тези п....... и,  и сцената с вечерята, в леговището на вълка, май ни я спестиха #2gunfire #2gunfire #2gunfire Или бъркам нещо newsm78

# 92
Скрит текст:

Ками Hug бравос Laughing

Така де- бравос!  HugПочти го изгледах. Имам още малко, но тези п....... и,  и сцената с вечерята, в леговището на вълка, май ни я спестиха #2gunfire #2gunfire #2gunfire Или бъркам нещо newsm78

е в леговището на вълка е довечера Peace

малко коментари от снощи в 2 други теми  Wink изкефиха ме  Wink

Скрит текст:
Гледате ли Курето и Шурето по БТВ  Много ме изкефи тва сериал4е  Сега пак съм се залепила   Пууу, тоз Каван4 бе    
Аз гледам, Миме   Таман се канех да пиша по въпроса, да изкажа крайното си възмущение от БТВ     Нарязали са го безобразно, липсват важни моменти, свързани с бъдещи действия    
Къванч е № 1  
Аз пък гледам сините очи на Киво    
Аууууу, много са готини Курт и Шура!!! Актрисата как играе с очи!!! Страхотна двойка! Много са готини! Мноооооого! Само не разбрах за коя война става въпрос? Какви са тези турци дето ще се бият срещу турци?  

И още веднъж, много, ама много ми харесват един до друг главните. За Къванч е ясно, но от акртисата съм силнооо впечатлена!

# 93
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Ками Hug бравос Laughing

Така де- бравос!  HugПочти го изгледах. Имам още малко, но тези п....... и,  и сцената с вечерята, в леговището на вълка, май ни я спестиха #2gunfire #2gunfire #2gunfire Или бъркам нещо newsm78

Скрит текст:
Гледате ли Курето и Шурето по БТВ  Много ме изкефи тва сериал4е  Сега пак съм се залепила   Пууу, тоз Каван4 бе    
Аз гледам, Миме   Таман се канех да пиша по въпроса, да изкажа крайното си възмущение от БТВ     Нарязали са го безобразно, липсват важни моменти, свързани с бъдещи действия    
Къванч е № 1  
Аууууу, много са готини Курт и Шура!!! Актрисата как играе с очи!!! Страхотна двойка! Много са готини! Мноооооого! Само не разбрах за коя война става въпрос? Какви са тези турци дето ще се бият срещу турци?  

И още веднъж, много, ама много ми харесват един до друг главните. За Къванч е ясно, но от акртисата съм силнооо впечатлена!

Е как  довечера newsm78 newsm78  Сега в оригинала, го дадоха след разходката-Курт ги покани на вечеря, Валентина свиреше на пиано... Преди още да отидат на балет.

# 94
Скрит текст:

Скрит текст:
Къванч е № 1  

Е как  довечера newsm78 newsm78  Сега в оригинала, го дадоха след разходката-Курт ги покани на вечеря, Валентина свиреше на пиано... Преди още да отидат на балет.

ами като каза леговище и си помислих за една друга сцена, която предстои довечера Peace
а за това, което питаш, трябва да погледна пак снощния епизод по бтв, че 100 пъти ми смира цифровата Tired

# 95
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Благодаря на всички ви за споделеното днес! Ваня  Hug,  newsm10 smile3521 smile3521 newsm51

The big actress and singer Fusun Onal shared her pic with kivanç on instagram and said: how his acting improved. Kivanç is a very successful actor and wonderful young man but he is not spoiled 👍👌 although he is very famous , he never broke up from his family .. I admire such persons very much
Голямата актриса и певица Fusun ONAL сподели снимка с Kivanç на Instagram и каза: как си актьорска игра подобри. Kivanç е много успешен актьор и прекрасен млад мъж, но той не е разглезен, въпреки че  е много известен, той никога не се разпада от семейството си .. Аз се възхищавам на тези лица много
Ками  Hug  Joy Joy Joy ами това е снимка от една фотосесия ... харесва ми и затова я постнах сутринта. Аз само в него гледам и изобщо не съм обърнала внимание до какво се е снимал  Laughing
Айре  Heart Eyes браво за коментарите по адрес на нашето момче! Че ми омръзна да чета небивалици, които не отговарят на истината  ooooh!
Орси  Heart Eyes има какво още да се желае, но и така ми харесва на мен сериала  Laughing
Днес Фахрие празнува РД ... да е жива, здрава и щастлива!

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 15:28 от queen_fenka

# 96
Привет момичета!  Hug Hug Hug

Записвам се да следя темата, че много ми хареса епизода на КСШ снощи и смятам да го гледам, но ще ми е интересно да чета и вашите коментари. Simple Smile

И, още нещо....

Скрит текст:
Скрит текст:

Ками Hug бравос Laughing

малко коментари от снощи в 2 други теми  Wink изкефиха ме  Wink

Скрит текст:
Къванч е № 1  

... това е моя реплика.  Wink Laughing

# 97
k_kiara3, добре дошла!  Hug Ще чакаме с интерес отзивите ти.

Мацкии!  Hug

Следобедното кафе

и нещо разхладително

Скрит текст:

# 98
Киара  Hug wavey
Много се радвам, че ти е харесал сериала, макар и окръцкан в 1 серия до безобразие  #Cussing out и че ще си споделяме мнението си за него. Peace
намерих една единствена колекция, където да не са изтрити субтитрите / язък за труда на момичетата  ooooh! /
и сериите на руски, ако ти вършат работа
http://turkcinema.tv/turkey-serials/kurt-seit-i-shura-kurd-seyit-ve-sura.html
защото подозирам, че няма да кръцкат само първа серия  ooooh!

Роминче  Heart Eyes Hug wavey благодаря за суперското кафе и разхладителното, добре ми дойдоха, че каква е жега ...  love001

# 99
Киара  Hug wavey
Скрит текст:
[/url]
Много се радвам, че ти е харесал сериала, макар и окръцкан в 1 серия до безобразие  #Cussing out и че ще си споделяме мнението си за него. Peace
намерих една единствена колекция, където да не са изтрити субтитрите / язък за труда на момичетата  ooooh! /
Скрит текст:
[url]http://vbox7.com/lcollections:kurtseyitvesura?&page=2[/url]
и сериите на руски, ако ти вършат работа
[url]http://turkcinema.tv/turkey-serials/kurt-seit-i-shura-kurd-seyit-ve-sura.html[/url]
защото подозирам, че няма да кръцкат само първа серия  ooooh!

Роминче  Heart Eyes Hug wavey благодаря за суперското кафе!    love001

О, много мило - благодаря!   bouquet

Добре заварили,  Hug Hug Hug

# 100
  • София
Милинки  Hug Hug Hug
Днес си изкарах супер! В офиса бях сама! Гледах си повторението, творях гифчета.... Joy Joy Joy
Хей такива разни-безобразни! Joy Joy Joy
До после!

# 101
Киара, добре дошла    bouquet
надявам се , че нямаш нищо против, че те цитирах Embarassed Wink
Скрит текст:
много се забавлявам с откачените ви теми Laughing
иначе става въпрос за Първата световна война, Русия е срещу Турция. Курт Сеит се бие на страната на руския цар, но корените му са татарски(турски)-от полуостров Крим Peace

Фенче Heart Eyes
 thumbsup за превода , тая певица отдалеч си личи, че е фенка на Киво Wink
Роминка Hug, мерси Simple Smile

уффф опитвах се да правя гифове с любими сцени от снощи, но клипчетата много големи и не стана #Cussing out

# 102
Камии, давай още гифчета, че ми трябват за 1ва страница  Laughing

Айрче, и колажи стават, айде, че си назад с матрЯла  Mr. Green

Ванче, пропуснах да отбележа страхотния анализ  Hug

# 103
Ками  Hug браво за гифчетата! Любими моменти ...Я, сподели, ти къде намери преведени серии ? Рових, рових, всичко са изтрили навсякъде  #Cussing out #2gunfire #2gunfire
Айричка  Heart Eyes Joy Joy Joy по какво и личи ? Не се ядосвай за гифчетата, ще направиш други  thumbsup
Зизка Чумата  Heart Eyes никаква се не вяска  Crossing Arms hahaha И Светланка изчезна  newsm78
един красавец от мен, много ми е хубав на черно белите снимки

ех, този поглед ...

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 18:46 от queen_fenka

# 104
  • София
Ками  Hug браво за гифчетата! Любими моменти ...Я, сподели, ти къде намери преведени серии ?

Няма пък! Само аз ще си гледам тайно. Имам всички серии с бул. суб. ха-ха-ха!!!
 smile3521 smile3521 smile3521 smile3506 smile3506 smile3506 smile3534 smile3534 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт