Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 450
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Ками  Hug браво за гифчетата! Любими моменти ...Я, сподели, ти къде намери преведени серии ?

Няма пък! Само аз ще си гледам тайно. Имам всички серии с бул. суб. ха-ха-ха!!!
 smile3521 smile3521 smile3521 smile3506 smile3506 smile3506 smile3534 smile3534 smile3534

Знаеш ли, че си гадинка ?  Joy Joy Joy Joy Joy

# 106
  • София
Ками  Hug браво за гифчетата! Любими моменти ...Я, сподели, ти къде намери преведени серии ?

Няма пък! Само аз ще си гледам тайно. Имам всички серии с бул. суб. ха-ха-ха!!!
 smile3521 smile3521 smile3521 smile3506 smile3506 smile3506 smile3534 smile3534 smile3534

Знаеш ли, че си гадинка ?  Joy Joy Joy Joy Joy

Знам Joy Joy Joy и други са ми го казвали! rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Даже го имам на две различни места сериалчето! Joy Joy Joy

# 107
Фарах е получила награда за най-добра филмова актриса "Altın Objektif" на журналистите
за участието си в "Ако забравя, прошепни ми".
Киара  Hug
Роминка, навик ми стана да пия следобедното кафе по бтв време. Но, чудно е!
Да видим тази вечер какво са ни приготвили.
Приятно гледане!

# 108
Ками Hug, защо си мисля, че на мен ще ги дадеш ? smile3506 smile3508

# 109
Ванче, аз сутрин не мога да го спретна кафенцето, все бързам, дете на училище, аз на работа... добре, че е Фенчето, да ме отменя  Hug Heart Eyes или все някоя добра душа го свари вместо мен, ама следобедното си е ок  Laughing

# 110
  • София
Ками Hug, защо си мисля, че на мен ще ги дадеш ? smile3506 smile3508

ТЦ... smile3533  НЯМА! Mr. Green Heart Eyes Joy Joy Joy

# 111
Сладурки  Heart Eyes хади да видим какво са ни приготвили тази вечер!  Praynig Praynig Praynig дано не се изложат отново!
Приятно гледане!  Hug

# 112
  • София
Фенче направих го само защото съм с добро сърце! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 113
Ками  Hug   love001 txtloves
Отново са го отрязали  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
а иначе се фукат  Mr. Green
http://www.btv.bg/article/ratings/vpechatljavasht-start-na-letni … sezon-po-btv.html

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 20:16 от queen_fenka

# 114

Здравейте, момичета.
   Утре ще ви изчета на спокойствие. Особено Ваня. Обожавам нейните дълги коментари. Съжалявам, но тъкмо се прибрах. Ще хапна "в движение", гледайки сериала и се хоризонтирам. Много ви обичам и много съжалявам, че не мога тези дни да ви отдам полагащото ви се внимание. Но реших, че е по-добре да "се отбия" макар и с мааалко, а не да се скътавам в личното си огорчение, че не участвам пълноценно в темата. И така - до утре, че рекламите свършват, а телевизорът ми не е в тази стая.

# 115
Airra, как ще се сърдя  Hug ти нищо лошо не си казала.  Peace Благодаря за рязяснението за войната, че никак не ми беше ясно какво става, макар че след снощната серията се поразтърсих, де.  Joy

Момичета, благодаря за топлото посрещане.  Hug

Аз, по принцип, отбягвам турските сериали с бг дублаж, щото обикновено преводът е доста нескопосан, пък и гласовете никакви ги няма, ама в случая Киво си е със запазена марка глас Laughing и дублажът не ме дразни. За сега историята ми е интересна и нещо съвсем различно от това, което напоследък излъчват.  Peace А главните саааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 116
Орси  Heart Eyes Hug wavey не се притеснявай, мило  Peace
Киара  Hug  newsm10 smile3521 smile3521
странно, но и мен този път не ме дразни дублажа  newsm78 Дразни ме рязането и то много! smile3511

# 117
Уффф тоя Петро как ще го изтърпя целия филм #Cussing out
Орси, споко мила, важното е да си добре
Киара, аз пък съм си свикнала да го гледам Киво дублиран Heart Eyes
историята е хубава, особено сериите в Русия са много трогателни и драматични!

не разбрах какво са отрязали Embarassed

# 118
Айре  Heart Eyes ами разговорът между Тина и Шура, защо се е качила в стаята, думите на Татя, че никога не го е виждала толкова влюбен Сеит ... направо ми идва да ги гръмна  smile3515 Тези явно са решили да скасапват епизодите, за да свършват точно като оригиналните  newsm78

# 119
Ах, какъв лицемер е този Пьотр  ooooh! ooooh! ooooh!
Сериите в Русия са ми любими и на мен!

Общи условия

Активация на акаунт