WIZZ AIR - 18

• 71 752
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря   bouquet

# 511
Резервирали ли сте нощувки през сайта на Уиз?До колко време след нощувките отстъпката от 5% се отразява в профила и за какво може да служи тя?Благодаря!

# 512
Напълно са се уляли с тези багажи ....Всичко е за пари. Не правят никакъв компромис , защото това им е целта ...Малки несмаслени багажи за ръчен "безплатен" и цакането е в пълна сила ....Като се замисля май с нормалните авиокомпании излиза танту за кукуриго , но не летиш в самолет в който краата ти опират в предната седалка и се возиш по идиотски начин ....Нискотарифна измишльотина ....Загубиха ме като клиент с техните глупости  newsm11 smile3506

# 513
Бебе Оги, летяла съм с почти всяка европейска компания и никога не ми е било по-тясно в Уиз, сравнено с икономична класа.
Последно летях с Туркиш и имах чувството, че е по-тясно там даже. Shocked
Айде аз съм ниска и горе долу е все тая, но при краката на половинката се усещаше разликата.

Цените на 32кг багаж са по-високи от миналата година  Confused

# 514
Днес ни сложиха на широко на 12 ред без пари. Не мога да повярвам  Mr. Green това не е Уиз

# 515
Здравейте! Преди няколко седмици разглеждайки билетите на wizz си харесахме София-Мемминген за септември  супер изгодни за около 100 лв в двете посоки, ноо от мислене да ходим ли, да не ходим ли, билетите сега са по-скъпи Sad та някой знае ли горе-долу как и кога ги променят цените? и дали има начин да си намеря пак на тази цена за след месец? А ако някой има някакви ваучери с код за отстъпка и ги дарява нека каже Grinning

# 516
  • Луната
Здравейте! Преди няколко седмици разглеждайки билетите на wizz си харесахме София-Мемминген за септември  супер изгодни за около 100 лв в двете посоки, ноо от мислене да ходим ли, да не ходим ли, билетите сега са по-скъпи Sad та някой знае ли горе-долу как и кога ги променят цените? и дали има начин да си намеря пак на тази цена за след месец? А ако някой има някакви ваучери с код за отстъпка и ги дарява нека каже Grinning

Трябвало е да ги купите. За след месец няма и няма да има на такива цени, но за октомври се намират. Ако сте двама може да вземете Дискаунт клуб и да намалите цената. Цените на wizz са динамични Laughing Най-изгодни са около 2 месеца +-1-2 седмици преди полет. А 100 лв си е базова цена (без дискаунт) за Меминген .
Ваучери с код имаше по време на световното по футбол. За следващото световно може пак да пуснат Joy

# 517
Ух как ме е яд значи  ooooh! Grinning изпуснахме
а знаете ли от друга държава ако се закупи дали ще има разлика в цената? newsm78

# 518
Здравейте!

Моля за малко информация, понеже ще пътувам за пръв път със самолет и не ми е ясно. При он-лайн чекиране може ли да принтирам бордовите карти на черно-бял принтер или трябва да е цветен?

Предварително благодаря за информацията!

# 519
Здравейте!

Моля за малко информация, понеже ще пътувам за пръв път със самолет и не ми е ясно. При он-лайн чекиране може ли да принтирам бордовите карти на черно-бял принтер или трябва да е цветен?

Предварително благодаря за информацията!
Няма проблем да е черно бял печат.

# 520
Напълно са се уляли с тези багажи ....Всичко е за пари. Не правят никакъв компромис , защото това им е целта ...Малки несмаслени багажи за ръчен "безплатен" и цакането е в пълна сила ....Като се замисля май с нормалните авиокомпании излиза танту за кукуриго , но не летиш в самолет в който краата ти опират в предната седалка и се возиш по идиотски начин ....Нискотарифна измишльотина ....Загубиха ме като клиент с техните глупости  newsm11 smile3506

Имат и самолети, в които не ти опират краката или може би зависи от това на кой ред си. Rolling Eyes

Много забавно беше на последния ми полет, когато се оказа, че една госпожа е седнала на едно от местата ни, репликата й беше - Е, откога пък в самолетите се сяда на определено място Rolling Eyes

# 521
  • Франция
Пътувах два пъти това лято и двата пъти имаше седнали на нашите места объркали се хора... никога не ми се е случвало преди в редовните полети. Вчера три лелички бяха на нашите три места, а техните били отсреща. Не гледат ли какво пише не разбирам...Хората пътуващи с уиз май са свикнали да сядат където намерят. Ще се наредят нещата с времето.

Последна редакция: нд, 16 авг 2015, 14:22 от loriane

# 522
Ще свикнат, като станат 1-2 пъти.

# 523
За съжаление общата неграмотност на нашето население като цяло се отразява във всички социални системи вече .....и няма как да се избегне неграмотността и тези, които пътуват със самолет ......Много пътувам и виждам потресаващи неща ......Навън по Европа хората са по-дисциплинирани и отговорни към всичко , защото законите им са такива .....Тук в България е страшно. Наскоро пътувах за Дюселдорф ...При проверката за сигурност питат един младеж пред мен / от по-тъмен цвят/ и облеклото показваше ромски произход ......какво е съдържанието на багажа - носи ли електроника и течности и той казава ..."Ми не знам ....какво имам  в багажа .....аз съм от ..................и годеницата ми е приготвиля багажа  Thinking ooooh! Карат ги да си свалят обувките задействали рамката ......и да ползват чисти калцуни / ако желаят/ ....Те "обуват" калцуните или върху обувките и тръгват с тях или свалят обувките , поставят им калцуни и тогава ги слагат на лентата да минат през рентгенова проверка , а пътника джапа по чорапи или бос  Joy Joy Joy Joy Потресаващи неща ....Неграмотни ...., не могат да четат ...не разбират какво им се говори ....Страшно е просто ......И такива неща им се казват и те не знаят какво да правят , а какво остава да знаят ред , място и бордна карта  newsm78 newsm78 newsm78 Зле е положението и за съжаление ще става още по-зле  Sad

# 524
  • Франция
Въпросните объркали се госпожи бяха французойки  Laughing Иначе съм съгласна с bebeOgi, пътуването със самолет стана много достъпно и всякакви хора вече можем да срещнем, както и всякакви странни ситуации...

На мен пък ми се случи нещо друго, много странно в полет от Париж за София на Уиз еър в края на юли. Един господин (така и не разбрах дали беше българин) поиска да слезе от самолета, а той беше вече готов за излитане, вратите затворени и т.н. Повече от половин час се разправяше със стюардесите, които явно му отказваха и т.н. Ние пътниците само виждахме, но не чувахме какво се разправяха. Накрая дойде полиция и го свалиха с белезници, а пилотът обясни, че пътникът е бил в "неадекватно състояние" и е пожелал да слезе от самолета  #Crazy Все пак добре че слезе, че не дай си боже да беше станал агресивен по време на полет....Чух от други пътници, че по време на друг полет, от Дюселдорф май, бил станал бой сред пътниците...

Общи условия

Активация на акаунт