WIZZ AIR - 18

• 71 714
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,отправям въпроса си и тук -имам нужда от бърз отговор.Има резервация за Брюксел за двама с Уиз,но се указа,че билета е запазен на лицето,което е пътувало преди.Въпреки,че писахме новите данни,накрая се появява старото име и шах и мат.Моля за някакви опции!Промяната на име отпада като опция за сега.Благодаря предварително!
Може би резервацията е направена от неговия профил. Не плащайте резервацията, а направете нов профил на лицето, което ще пътува.

# 586
  • София
Момичета, вчера получих потвърждението за полета ни.  Май няма да си го причиня повече това с банката...  Peace

# 587
  • Бургас
Здравейте,отправям въпроса си и тук -имам нужда от бърз отговор.Има резервация за Брюксел за двама с Уиз,но се указа,че билета е запазен на лицето,което е пътувало преди.Въпреки,че писахме новите данни,накрая се появява старото име и шах и мат.Моля за някакви опции!Промяната на име отпада като опция за сега.Благодаря предварително!
Може би резервацията е направена от неговия профил. Не плащайте резервацията, а направете нов профил на лицето, което ще пътува.

Платена е.
В кои случаи връщат някаква част от сума при невъзможност да летиш?

# 588
  • Луната
В кои случаи връщат някаква част от сума при невъзможност да летиш?

При доброволно отменяне на резервация:
Цитат
Такса за отмяна
   На полет, на пътник   117,00 lv
Взето от тук

# 589
здравейте, извинявам се за глупавия въпрос, но за 1ви път взимам билети онлайн - разпе4чтани само цветни ли трябва да са билетите или не е проблем да са черно-бели ?

# 590
  • София - Варна
Черно-бели.

# 591
Без значение е  Simple Smile

# 592
  • Луната
здравейте, извинявам се за глупавия въпрос, но за 1ви път взимам билети онлайн - разпе4чтани само цветни ли трябва да са билетите или не е проблем да са черно-бели ?

Предполагам, че сте направили онлайн чекин. И това, което ще разпечтатвате е бордна карта. Няма значение дали е черно-бяла или цветна. Важното е да се чете бар-кода (и горе и долу).

# 593

Предполагам, че сте направили онлайн чекин. И това, което ще разпечтатвате е бордна карта. Няма значение дали е черно-бяла или цветна. Важното е да се чете бар-кода (и горе и долу).

Да, бордна карта е : )) Благодаря   bouquet

# 594
  • Плевен
И аз имам питанка!
Изтекло ми е стандартното членство, не съм подновявал или мигрилал към ново и предвид вече включването и на детето към нашите пътувания, как ще дойде по изгодно:

1. Купуване на стандартно и с него аз и детето, а съпругата на единичен билет.
2. Купуване на групово членство.

Проиграх някакви комбинаций, но искам да чуя и Вас.

Обема на пътуванията за година са 2, максимум 3!

# 595
  • Враца
А при трите пътувания детето идва ли с вас, или само двамата със съпругата?
Ако пътува и то- групово членство е по-изгодно, ако детето не идва с вас- само членство за двамата.
 Peace

# 596
За пръв път съм с Wizz и само с ръчен багаж. Четох, но моля накой с опит да ми отговори:

Ако чантата е с колелца и превишава 1-2 см ограничението за височината може ли да мине или е рисковано. (ще влезе в ограничението при мерене, но колелата я правят малко по-висока) Някой беше качил снимки на меренeто в кошарата за багаж и там също показаната чанта превишаваше леко във височина

Мога ли да нося детска ножичка - малка, леко закривена и с неострър връх. Но не мога да рискувам да я изхвърля, защото е спомен.

# 597
  • Луната
За чантата няма да имаш проблем щом влиза в кошарата. 2-3 см не са проблем.
Но с ножичката не съм сигурна, че ще мине. По-добре не рискувай. Wink

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 15:08 от Woman^In^White

# 598
За пръв път съм с Wizz и само с ръчен багаж. Четох, но моля накой с опит да ми отговори:

Ако чантата е с колелца и превишава 1-2 см ограничението за височината може ли да мине или е рисковано. (ще влезе в ограничението при мерене, но колелата я правят малко по-висока) Някой беше качил снимки на меренeто в кошарата за багаж и там също показаната чанта превишаваше леко във височина

Мога ли да нося детска ножичка - малка, леко закривена и с неострър връх. Но не мога да рискувам да я изхвърля, защото е спомен.

Не мисля , че за чанта с колелца с 2-3 см по-висока ще имаш проблем ! Нямаш основание за безпокойство !
300% съм убедена , че козметична ножичка в ръчния багаж минава проверка без проблем ! Задържат се и са забранени остри предмети/ режещи/ когато от основата до върха има минимум 6 см ! Нямаш проблем ! Peace Peace Peace

# 599
  • York
Някой случайно да помни минали години Септември месец дали има някакво намаление?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт