Щъркели над нас кръжат, с бебета ще ни дарят!Бъдещи мами над 35

• 23 772
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • София/Стара Загора
коте, мисля, че и ти можеш да се уредиш с такава "бавачка"

https://www.facebook.com/OfficialFunniestCrazyVideo/videos/48166 … 95325385/?fref=nf

# 631
  • В градината...
Пусикет, защо имаш забрана  newsm78
Аз не можех да си стъпя на краката след секциото от подуване. След седмица се отдуха. В болницата ми вливаха белтък, че ми беше много нисък, но нещата реално се оправиха като се прибрах у дома и започнах да си ямнормална храна. Моят корем е вече като за 4-ти месец  Crazy А тези дни съм свалила още 2 кила, остават ми 8.
Ям много и калорично - жито, боза, бисквити...
Вече ми стават обувките от преди да забременея.

# 632
Тъй, количката е concord new, синя. Дали съм я искала още, след като бебето е момиче  Shocked Как се изтърва бре! Simple Smile Ето това : http://www.windeln.de/concord-kinderwagenset-neo-travel-set.html
Добре е май а?

# 633
Ама в зелено е 100 евро по-евтина.

# 634
Ама в зелено е 100 евро по-евтина.
Joy Дареее, ще видиш ти като ти дойде до главата !

# 635
  • На остров
Хубава е количката Жане, но с тези малки колела, не зам какъв е терена при вас. Иначе за градска подарена количка е супер. Имате ли стълби как стои върпоса със съхраннеито и ще я оставяш в помощение или ще я прибираш и вас всеки път.

Ние имаме всички задължителни ваксини и някой допълнителни даже.

# 636
Уанче, заради теб я показах Simple SmileТерена е гладък, ще седи във входа при другите колички Simple Smile

# 637
Даре,браво за хубавите новини от прегледа.Дано и на 18 да има хубави новини и да имате зелена светлина.
Мистик и тук може да се обадиш да те посети консултант по кърменето.
Кей,след като се приберете с бебка в къщи трябва да ви посети педиатъра,при който сте я записали до 24ч.В краен случай ,ако не сте избрали педиатър,посещението се извършва от ЛЛ на майката.Така е в наредбата и се поема от ЗК.
Коте,ще се прибере корема,не се притеснявай.
Жане,количката е супер.

# 638
  • На остров
Значи ще ти върши работа чудесна, провери само колко см е широка за да си наясно дали ще влиза в градски транспорт и през входните пунктове на метро и т.н. Седалката е ергономична, аз харесвам нормалните седалки, но повечето деца харесват този тип. Има ли пълно леганло на седящият вариант удобно ще е ако има за дълги разходки. Предполагам има опция детето да е с лице към теб.

Ще се поразтръся с повече коментари за този модел конкретно, не е много популярен при нас, но съм ги чувала Simple Smile, и пак да кажа щом е подарена не се замсиляй .

Жане
Скрит текст:
Concord Neo: Is a city trolley with two swivel wheels at the front. There is also a duo, that is with both its and carrycot. You can also buy the infant carrier Ion one clicks directly on the chassis. The trolley is light and flexible and has many smart features. Carrycot Scout goes to fold and therefore takes up very little space, 44x27x48cm. The seat is ergonomically have adjustable backrest position in three positions and adjustable footrest. The seat is also reversible and the jumper is a sewn apron that can be rolled out across the child's legs. In his part is a pad that is easy to remove and wash. The wagon has five-point harness that can be locked and detachable front bow. The handle is also adjustable. The trolley has cushioning on all four wheels. The front wheels are lockable and all wheels are puncture proof. However, you can replace the large wheels against air wheels that you can buy to. The stroller weighs 11.2 kg with the seat unit and will 74x61x39cm folded. It is thus very light and small. Disadvantages of the carriage is to Cart in fabric only takes two kilos. The trailer is also quite expensive   
https://www.youtube.com/watch?v=8esTOP7GN9c

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 19:00 от One11

# 639
Даре, то ясно за сексуалната грамотност, ама тук говорим за болести, които се предават генетично. И от това много ме е страх, защото баба и имаше разни страшни работи.

Жане, чудесна е количката! Какво като е синя, няма значение.

# 640
Даре, супер си  Hug Хубави новини днес, от тук нататък пожелавам да са все по-хубави новините!

# 641
Ама вие ги разбирате показателите дали са супер. Без резултатите от 18 не правим нищо.
Тите, и майка ми имаше страшни работи. Аз не бих сложила. Но, пак казвам - аз така или иначе съм против. Ако проблемът е генетичен, чисто теоретично, всяка ваксина може да го отключи.

# 642
Уанче, нищо не разбрах  Embarassed Обаче съм решила- на харизан кон , нали знаеш:) октомври и ноември като се развали, декември- януари- февруари - сняг . Март - април пак дъжд ... Много много няма да се използва май  hahaha за лятото някакво бъги ще си купя. А иначе- два коша- легнал и седнал  newsm78 знам ли , пълен съм лаик

# 643
  • Инсбрук
Жане тая точно за лятото ти е супер, щото с тия малки колела в сняг няма да си много маневрена. Освен това ми изглежда по-удобна за седнало положение, отколкото за легнало.Грабвай я!

Коте и аз не разбрах ти що имаш забрана, мен всички доктори ме питат имам ли намерение пак да забременявам  newsm78

# 644
Жане, нищо не разбирам от колички, но изглежда много добре.... а и е аванта Mr. Green
Дари, стискам палци и СГ да е ок като тебе и да действате без притеснения и съмнения Peace
Уанче, и аз все още виждам втора черта newsm78
Забравих какво още... сдухано ми е, но по-нататък ще пиша що Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт