Дискриминация към децата и родителите им или не?

• 33 178
  • 650
  •   1
Отговори
# 525
Преживяла съм на гърба си да търпя две подобни деца на близки роднини и изпадах в шок и ужас само при мисълта ми за среща с тях.
  Родителят си блее и безгрижно се усмихва и околните са длъжни да търпят ексцесиите на на милите му дечица.
  Едно от тях на възраст около 3г гаврътна чашите на младоженците с твърд алкохол на бегом . При,което майката мило и щастливо усмихната си стоеше в другият край на ресторанта. То се оплиташе в кабели и вършееше бясно .Тя милата беше лъчезарна и спокойна .
  Та категорично и аз съм против ангажирането на чужди хора с моето буйно дете . Имам ли такова или не го водя на такива места или се старая да го озаптя.
   Не пожелавам никому ужаса ,който буквално съм преживяла с подобни деца около себе си .

# 526
  • София
Simple Smile аз лично с децата на кръчма не ходя Simple Smile Баткото е спокоен и ще е мирен-вероятно,ако ли не-поне ме слуша и ще се получат  нещата,обаче малката на година и половина-не мерси,то за мен няма да е никаква кръчма/ресторант/заведение...квото,зарежи останалите... Joy

Една приятелка е с две момчета-огън и жупел, ад, неконтролируеми-даже ме подразниха на рождения ден на сина ми-в детски клуб-то едно крещене,блъскане,прескачане,бой..за секунда на едно място спокойни не стоят все се млатят...а тя стои спокойна  #Crazy ако попадна на такива в заведение директно ще направя забележка на управителя да се намеси да вземат мерки.

# 527
Преживяла съм на гърба си да търпя две подобни деца на близки роднини и изпадах в шок и ужас само при мисълта ми за среща с тях.
  Родителят си блее и безгрижно се усмихва и околните са длъжни да търпят ексцесиите на на милите му дечица.
  Едно от тях на възраст около 3г гаврътна чашите на младоженците с твърд алкохол на бегом . При,което майката мило и щастливо усмихната си стоеше в другият край на ресторанта. То се оплиташе в кабели и вършееше бясно .Тя милата беше лъчезарна и спокойна .

И това те кара да изпаднеш в шок и ужас?
Ти дори не си била на фронта, както се казва Laughing

# 528
  • София
+ това 3 годишното не е гаврътнало твойте чаши, което мен лично би ме успокоило.

# 529
Абе, дори аз се притесних, че детето е гаврътнало чашите, при все че изобщо не съм била на фронта.

# 530
  Едно от тях на възраст около 3г гаврътна чашите на младоженците с твърд алкохол на бегом .

Ей такива неща като чета и се изумявам. Вероятно това е някаква хипербола? Тригодишно дете не може да гаврътне две чаши с твърд алкохол на бегом. И аз не мога, а то пък съвсем. Твърдия алкохол има един такъв вкус, коийто прави съвсем невъзможно гаврътването му от тригодишно, както и въобще да му се види толкова вкусно, та да посегне и към втората чаша, дори да повярвам, че е изпило първата ...

# 531
+ това 3 годишното не е гаврътнало твойте чаши, което мен лично би ме успокоило.
Аз бих се притеснила ако гаврътне моите чаши.
Тва си е направо престъпление на малолетния алкохолик.

# 532
Абе, дори аз се притесних, че детето е гаврътнало чашите, при все че изобщо не съм била на фронта.

Запаси се с добри нерви Hug
Някои деца биха дали нарочно тези чаши на по-малкото едногодишно. Това е разликата между разсеян и подъл. Вторите трудно  ги понасям.

# 533
Ако чашите са със шампанско, сладко вино или бира може да ги гаврътне почти на екс едно 3-годишно.
Аз си пазех чашите с бира от гаврътване поне докато голямата стана на пет, а от малката още ги пазя.
Докопа ли бира в чаша или вино го изпива като вода без да и мигне окото.

# 534
Ужасно малко зверче - пие твърд алкохол и после се оплита в кабели. Ужас, ужас.

# 535
  Е как няма да се оплита, то вероятно е агонизирало. Не ми казвайте, че има тригодишни, дето гаврътват две чаши твърд алкохол в движение и само се въодушевяват. Rolling Eyes

Има и друга градска легенда, за зверчето, което унищожава сватбената торта, докато майка му благосклонно блее.

# 536
И аз не вярвам да е било твърд алкохол. Сигурно е изпило някакви поизветрели остатъци от шампанско.
Детето не е виновно, майка му къде е бляла?

# 537
По-скоро е помислило, че е вода и опитало първата чаша, после е отпило от втората и е избягало, защото му е загорчало.  

ПП Майката е на сватба, нали знаете- и тя е човек. Wink

# 538
И аз не вярвам да е било твърд алкохол. Сигурно е изпило някакви поизветрели остатъци от шампанско.
Детето не е виновно, майка му къде е бляла?
Дори да се държат по най-противен начин, малките деца нямат вина за това. Виновни са родителите им, които или блеят, или живеят с твърдото убеждение, че целият свят е длъжен да изпълни и най-малкото желание на тяхното Безценно.

# 539
Тя милата беше лъчезарна и спокойна .

И аз съм забелязала, че по-голямата част от родителите на прекалено буйстващите и невъзпитани деца са все едни лъчезарни и спокойни. Това са хора, които дори в епицентъра на страшно торнадо само ще се усмихнат лежерно и, дори без да се обърнат, нежно ще измяцат: "Не така, маме!".
Останалата, по-малката част, са също така спокойни и безхаберни, докато в един момент не им проблесне, че околните ги гледат накриво. Тогава стават, въвеждат ред и порядък с шамари, крясъци и обиди: "Аз колко пъти ще ти казвам да не правиш така, бе говедо?!?" и пак сядат да си продължат яденето и пиенето, без изобщо да се сетят да проверят дали е имало ефект от "възпитателната" им дейност и колко време е траял. То и без това "възпитанието" им е насочено не към детето, а е за замазване на очите на околните.
Общото и за двата типа е, че поставят собственото си удоволствие пред това на околните, както и че не желаят да социализират децата си, разчитайки на ясли, градини и училище да им ги възпитават.

Общи условия

Активация на акаунт