Дискриминация към децата и родителите им или не?

• 33 261
  • 650
  •   1
Отговори
# 195
  • HH
Пише "Бар енд дайнър", т.е., динър пише, но масово толкова са наясно с английския бг-притежателите на дайнъри.  Laughing Тоест, заведение от рода на "Хепи". Нормално е да ходят семейства. Но пък е нормално и да не играят на индианци между масите децата от тези семейства. Не е особено нормално това, което са написали на менюто, но вероятно са имали някаква случка, заради която са стигнали дотам.

Грешката е моя. Наистина ми се видя да пише дринкс.

# 196
ако не е написано - защо не са уведомили клиентите.
сега го пише  и пак има недоволни.
какво трябва да стане , за да са доволни всички  newsm78

# 197
  • Австрия
След като веднъж помолих един родител да си укроти детето, получих отговор "Дете е, не разбира, да го вържа ли?".... ами не, просто го възпитай. Дразня се на безразличието на родителите, а не на децата, които не осъзнават, че пречат. Дразнят ме и шумните възрастни.

В пицария, след 20:30ч., след като споделих с две майки, че не желая децата им (около 4-5 годишни хлапета) да се плюнчат бръмчейки точно зад гърба ми, когато съм дошла, за да консумирам на спокойствие вечерята си, получих следното 'извинение': "Ооо, съжалявам! Съжалявам, че не можете да имате деца!"

Crazy

Определено съм ЗА в определени локали, тактично да се споменава, че няма детски кът и че детската игра не се толелира!

# 198
  • Mediterraneo
Определено съм ЗА в определени локали, тактично да се споменава, че няма детски кът и че детската игра не се толелира!

И аз съм за! Същото като цигарите е- доста време бях  пушач, после известно време не пуших, сега пак пуша, но ми е адски неприятно да се пуши в заведенията. Понякога не ми е приятно да има деца наоколо и няма лошо да има такива места.

# 199
Катя, Катя, не четеш внимателно.  Laughing Ни каква точно пише на менюто, ни какво аз съм написала. Никъде не съм обяснявала, че тези в количките са бебета. Казах, че 2-годишните са бебета и не можех да спра сина си да не се вози на тъпите колички, пеещите, в магазините, виждала ли си ги. Синът ми Не е бил вече бебе в количка на 2г.
Те за кои хора са според теб?  И като ми вдигат скандал, че детето ми се вози на тях и пречи     ooooh!  Това как ще го наречеш?

# 200
След като веднъж помолих един родител да си укроти детето, получих отговор "Дете е, не разбира, да го вържа ли?".... ами не, просто го възпитай. Дразня се на безразличието на родителите, а не на децата, които не осъзнават, че пречат. Дразнят ме и шумните възрастни.

В пицария, след 20:30ч., след като споделих с две майки, че не желая децата им (около 4-5 годишни хлапета) да се плюнчат бръмчейки точно зад гърба ми, когато съм дошла, за да консумирам на спокойствие вечерята си, получих следното 'извинение': "Ооо, съжалявам! Съжалявам, че не можете да имате деца!"

:crazy

Това взема приза за най-нагло изказване ever!  Shocked

Ти не и ли се извини, че и липсва ум за пет пари и елементарно възпитание?

# 201
  • HH
Ензим, нито количките са тъпи, нито детето. Тоя дето дава баницата е баламата Wink И то по няколко пъти на ден, както сама каза. Темата, не е за сина ти, който се вози на тъпи колички, а за друго.  

Е Ники, защо да им се извинява. И други заявиха, че нямащите деца нямат право на мнение, защото не знаят какво е  Tired

# 202
Точно за дискриминацията е темата, Катя. Точно това ти не разбра, че в заведението, където има забрана за игра, няма дискриминация. Но в моя случай има. Защото ти явно изобщо не схващаш какво пиша. Пиша, че където има детски кът и  някой има наглостта да ме гони, едва ли не, това Е дискриминация. Не става дума за сина ми и за балама, както си позволяваш да ме наричаш, толкова ти е културата. Както и да не пускат майки с колички по разни магазини. Да си траят, това е овче поведение.

# 203
  • HH
Много добре разбрах. Дискриминирали са те или ти така си решила, защото е имало причина. Не съм била там, не съм видяла, но ако и аз трябваше да понасям нечие викащо дете, крещящо до главата ми от 15 мин., сигурно и аз бих те дискриминирала  Peace

И ако съм те разбрала правилно, щото според теб аз нищо не разбирам, тези люлеещите и свирещите неща пред разните заведения и магазини, не са детски площадки или кътове, а автомати за обиране на родители, които биват поставени там от собствениците на обектите, с цел един допълнителен доход.

# 204
  • Австрия
Скрит текст:

:crazy

Това взема приза за най-нагло изказване ever!  Shocked

Ти не и ли се извини, че и липсва ум за пет пари и елементарно възпитание?

Ум жената имаше дотолкова, че явно при плащане на сметката на излизане, е запитала персонала (ние бяхме редовни клиенти), а тогава синът ми бе все още звезден прашец.. и специално се върна, за да ми се 'извини', на уше  Twisted Evil Врътна се, без да чака реакция, изчезна почти тичешком. Останах ей така  Shocked Rolling Eyes Първата, спонтанна мисъл през главата ми "По-добре нероден гений, отколкото роден вече простак" никак не можа да намали страшно неприятната емоция. Неприятно е и досега, когато са минали сигурно вече 6 години.. Повече не посетих заведението.

Sorry за off-a  Blush

# 205
Много добре разбрах. Дискриминирали са те или ти така си решила, защото е имало причина. Не съм била там, не съм видяла, но ако и аз трябваше да понасям нечие викащо дете, крещящо до главата ми от 15 мин., сигурно и аз бих те дискриминирала  Peace

И ако съм те разбрала правилно, щото според теб аз нищо не разбирам, тези люлеещите и свирещите неща пред разните заведения и магазини, не са детски площадки или кътове, а автомати за обиране на родители, които биват поставени там от собствениците на обектите, с цел един допълнителен доход.
Катя, не, не разбираш и се излагаш. След като управата ги слага там, да си носи последствията. В магазините е толкова шумно, че ако виковете на деца смущават касиерките, то прав им път, не ги държат насила там.
П.П. Пред въпросния магазин има детска площадка, вкарват "нещата" през зимата вътре, ясно защо.
Било е много отдавна. Няма значение.

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 00:51 от Ензим

# 206
  • HH
Оф, дали?

Значи, ти си водиш детето всеки ден не едно и също забавление, което не одобряваш, дори даваш пари за него, твърдиш че е безумно и въпреки това  се сърдиш, че продавачките или там, който ти е направил забележката те дискриминира  Stop

# 207
Ензим, това с " прав им път, да са учили повече" прозвуча много кофти.

# 208
Оф, дали?

Значи, ти си водиш детето всеки ден не едно и също забавление, което не одобряваш, дори даваш пари за него, твърдиш че е безумно и въпреки това  се сърдиш, че продавачките или там, който ти е направил забележката те дискриминира  Stop
Изопачаваш нещата, стига. Магазинът е до нас, аз съм редовен клиент, на 2-годишно как се обяснява, че не може?

# 209
  • HH
Изопачаваш нещата, стига. Магазинът е до нас, аз съм редовен клиент, на 2-годишно как се обяснява, че не може?

ooooh! Очаквам да напишеш и "нали е дете".  Такива извинения са смешни и показват само безсилието на родителите, пред собствените им деца, които им се качват на главите. Не те познавам, нито детето ти, но да твърдиш, че не можеш да се справиш с собственото си дете е несериозно.

Общи условия

Активация на акаунт